Igazábol a support válaszaiból is azt veszem ki hogy elég tanácstalanok, ugyanis csak belső ember lehet(bár azt,hogy a te számitogépedről ment az furcsa, ehhez nem értek)viszont szerintem is a rendszer/szoftver üzemeltetője(rendszergazda) lehet megcsuszott egy kicsit anyagilag!Mást nem tudok elképzelni sem!Az egyik haverral ez tőrtént, majd a kővetkezőképpen kapta vissza a USD-t(bár nem ebben a teremben):irt nekik,hogy ugye nem akarnak negativ reklámot, majd leirta a tőrténetet és elküldte e-mail-ben , ugy hogy azt tőbb cimre is elküldte(legalább 8-10 email cim és ebben legyen más pokerterem cime is és ugyküldte el az adott teremnek is, hogy azok látták , hogy tőbb email-re is el lett küldve!Majd hogy,hogy nem 2 nap mulva jőtt support válasz, hogy rendbe hozták, most cashout végezhet, és a zavarodást a "playertransfer" okozta!Persze egyidőben mi is (tőbben) cashout végeztünk, majd amikor jőtt egy e-mail, hogy térjünk vissza és ilyen, meg ilyen promo lesz, akkor visszairtunk,hogy értesültünk erről az esetről és ezért végeztünk cashout-ot!
Kisértetiesen hasonlít az anno T6-on eljátszott "lopásokra". Azok is belső munkák voltak.
Amúgy meg ez az e-mail címed az azonosítód, már több mint rossz, nem tudom, miért nem nick név amit használnak, mint pár másik teremben.
Persze de összességében egy ilyen botrány nem tesz jót az oldal "image"-ának és hidd el ha lehetőség van rá hogy a szőnyeg alá söpörjék az ügyet hát meg fogják tenni,és hogy minnél olcsóbban megusszák azt fogják mondani,
"Bocs Tibibácsi de elkúrtad,minden a te hibád de ha maradt még pénzed utald be és további jó játékot kivánunk neked.
Tisztelettel a Cake Poker csapata"
Én mindezt értem és éppen arra akarok utalni, hogy az UB és az AP termekkel kapcsolatban kevésnek tartom ami konzekvencia levonásként történt, mind a hatóságok, mind a játékosok részéről. Szerintem egy ilyen ügybe keveredett teremnek nem szabadna a piacon maradnia.
Igazából pedig a legnagyobb nyomást jelen pillanatban talán egy fórumon keresztül tudod gyakorolni a terem felé ha privátban semmiképp nem tudsz zöldágra vergődni velük.
És ez az ami miatt igazán van oka aggódni minden online playernek aki pénzt tart kint a termeknél.
A tomeges cash-outhoz en is csatlakozom, ha nem oldodik meg a problemad Tibibacsi! De ha megoldodik is, en akkor sem fogok tudi megbizni egy ilyen teremben...
Sajnálom a tőrténteket tibibácsi,remélem sikerűl valamit viszaszerezni, DE amiben hibásnak érzelek........és másis gondoljon bele...MIAXXXXXXX (moderálva) kell a teljes bankrollt terembe tartani én sose csináltam,se MB-n, legjobb ha bankszámlán van ami főlősleges
Minek tőbb 10K $ a terembe ha nl 400FR-et jáccol, miért nem30 beűlő ami 12K, atőbbi + pihenjen a számlán,és ezt szerintem fogadjátok meg....ha kezd sok lenni a számlán cash out és csak anyi maradjon ami a játékhoz kel.............
Igazából a hatóságoknak kellett volna keményebben fellépni
Na, most utána is olvastam. Azért van némi fejlemény az ügyben, ha lassan is:
Poker News - Russ Hamilton Reportedly Behind UltimateBet Cheating Scam
Szerintem érdemes lenne a hatóság felé is riportolni.
Sajnálom a tőrténteket tibibácsi,remélem sikerűl valamit viszaszerezni, DE amiben hibásnak érzelek........és másis gondoljon bele...MIAXXXXXXX (moderálva) kell a teljes bankrollt terembe tartani én sose csináltam,se MB-n, legjobb ha bankszámlán van ami főlősleges
Minek tőbb 10K $ a terembe ha nl 400FR-et jáccol, miért nem30 beűlő ami 12K, atőbbi + pihenjen a számlán,és ezt szerintem fogadjátok meg....ha kezd sok lenni a számlán cash out és csak anyi maradjon ami a játékhoz kel.............