Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudják ellopni az adataimat, ha csak felvesznek msn-en. Elég ha csak simán beszélek velük, vagy még azt sem kell? Ha visszaigazolom őket akkor is be tudnak jutni a gépembe?
Én csak azt nem értem, hogy hogyan tudják ellopni az adataimat, ha csak felvesznek msn-en. Elég ha csak simán beszélek velük, vagy még azt sem kell? Ha visszaigazolom őket akkor is be tudnak jutni a gépembe?
arieendler76@hotmail.com az egyik? engem is felvettek.
részvétem az üggyel kapcsolatban, remélem meglesz a pénz! segitenék én is a telefonálásban szivesen, de sajna messze vagyok ahhoz :(
mrweg a közös telefonáláshoz nem kell találkoznod senkivel. Konferencia hívással Felhívod a segítőkész kollégát utána a supportot majd összekapcsolod őket és megbeszélitek hármasban. Ez alapszolgáltatás minden mobilszolgáltatónál. Sajnos az én angolom ehhez kevés de reméljük segít valaki!
Az egyetlen pozitívum a tolvajjal kapcsolatban, hogy a srác starcraftos. :-D
Na jó, ez kínomban jött.
Ilyen gyönyörűen dokumentált lopást ha nem vesz komolyan akármilyen kliens, az vicc kategória lenne. Szerintem meglesz az a pénz.
Különbözőek vannak msnen!!! Engem 4 egymást követő napon 4 különböző msn cím vett fel és egyik is teljesen ismeretlen volt. a barátnőmmel szintén ez történt. Szerintem valami bot lehet vagy nem tudom, de biztos, h nem élő ember vagy ha igen akkor hackerek. Vigyázzon mindenki!
Sziasztok!
Én is csak annyit tudok mondani,hogy nagyon sajnálom ami történt,és egész egyszerűen szánalmas,hogy nem adják vissza egyből a pénzt.Elég egyértelműnek tűnik a csalás,én azért remélem,hogyha kinyomozták,akkor lesz valamiféle ellenszolgáltatásban részed.
Ja még annyi,hogy szerintem az nem igaz,hogy a póker 51% tudás.Elég csak Jamie Goldot,a Sunday garanteed 4m,vagy a bpo győztesét megnézni.A focira mondják,hogy 40% szerencse,úgyhogy szerintem a versenypóker kb 90%,a cash game meg 80% szerencse.
Sziasztok!
Ja még annyi,hogy szerintem az nem igaz,hogy a póker 51% tudás.Elég csak Jamie Goldot,a Sunday garanteed 4m,vagy a bpo győztesét megnézni.A focira mondják,hogy 40% szerencse,úgyhogy szerintem a versenypóker kb 90%,a cash game meg 80% szerencse.
Ma megnéztem, hogy az e a cím amit Bala mondott(egyébként más), de megint két bepróbálkozással szembesültem...Ki is ikszeltem a picsába:S