Hmm...Most, hogy mondod pár napja felnéztem régi msnbe és szintén 2 tök ismeretlen e-mail vett fel. Elfogadtam, de nagyon ritkán nézek rá...Ha érdekel vkit megnézhetem melyek azok pontosan...
Esetleg még ennyit tudok hozzáfűzni hogy az az msn cím néhány pokerteremben van regisztrálva, talán ezek között összefüggés...? Mivel máshogy, hogy találna meg...
arieendler76@hotmail.com az egyik? engem is felvettek.
Your account has been temporarily disabled after we found some suspicious poker play in your account. Your account is currently under investigation by our Poker Security Department. We ask that you please contact us at your earliest convenience, at +268-480-6399, to discuss this matter further.
Regards,
Bodog Poker Security
Emberek! És mégis miért fogadtok el vadidegen MSN felkérést?
Your account has been temporarily disabled after we found some suspicious poker play in your account. Your account is currently under investigation by our Poker Security Department. We ask that you please contact us at your earliest convenience, at +268-480-6399, to discuss this matter further.
Regards,
Bodog Poker Security
Szerintem is fel kéne hívnod őket. Nem vagyxok jártas a témában de sztem lehet venni ilyen kártyát amivel x forintért telefonálhatsz Amerikába. Gondolom amúgy egy vagyon lenne, de mondom nem vagyok jártas a témában.
Van ismerosod aki tud segiteni felhivni oket? Bp-i vagy?
msn cím változtatás segít a problémán, ha van msn en pár gyanusabb elem?engem kb 30 idegen cím akart felvenni, elvileg soha nem veszek fel,idegent, de én már nem bízok az msn-be mindig haxos...
Sajnos nincs. Vidéki vagyok. Egy levelet kellene nekik írni, hogy tájékoztassanak email-ben.
Wég, szerintem ne emailteztesd őket úgy el fogják hanyagolni az ügyed. Sztem 2900 dollár megér annyit hohgy feltöltöd a telefonodat 10 ezer forinttal és nem hagysz nyugtot nekik. Csak van egy ismerősöd aki tud angolul beszélni velük telefonon.