Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

BaLa
Válasz BaXee kommentjére
2010. ápr. 8. 4:55

Hmm...Most, hogy mondod pár napja felnéztem régi msnbe és szintén 2 tök ismeretlen e-mail vett fel. Elfogadtam, de nagyon ritkán nézek rá...Ha érdekel vkit megnézhetem melyek azok pontosan...

Esetleg még ennyit tudok hozzáfűzni hogy az az msn cím néhány pokerteremben van regisztrálva, talán ezek között összefüggés...? Mivel máshogy, hogy találna meg...

arieendler76@hotmail.com az egyik? engem is felvettek.

PeeJay
Válasz BaLa kommentjére
2010. ápr. 8. 6:02

arieendler76@hotmail.com az egyik? engem is felvettek.

Különbözőek vannak msnen!!! Engem 4 egymást követő napon 4 különböző msn cím vett fel és egyik is teljesen ismeretlen volt. a barátnőmmel szintén ez történt. Szerintem valami bot lehet vagy nem tudom, de biztos, h nem élő ember vagy ha igen akkor hackerek. Vigyázzon mindenki!

mrweg
Válasz PeeJay kommentjére
2010. ápr. 8. 6:18

Your account has been temporarily disabled after we found some suspicious poker play in your account. Your account is currently under investigation by our Poker Security Department. We ask that you please contact us at your earliest convenience, at +268-480-6399, to discuss this matter further.

Regards,
Bodog Poker Security

Nokiadoboz:O
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 8. 6:55

Emberek! És mégis miért fogadtok el vadidegen MSN felkérést?

pastecopy
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 8. 7:16

Your account has been temporarily disabled after we found some suspicious poker play in your account. Your account is currently under investigation by our Poker Security Department. We ask that you please contact us at your earliest convenience, at +268-480-6399, to discuss this matter further.

Regards,
Bodog Poker Security

Van ismerosod aki tud segiteni felhivni oket? Bp-i vagy?

Válasz pastecopy kommentjére
2010. ápr. 8. 7:26

Szerintem is fel kéne hívnod őket. Nem vagyxok jártas a témában de sztem lehet venni ilyen kártyát amivel x forintért telefonálhatsz Amerikába. Gondolom amúgy egy vagyon lenne, de mondom nem vagyok jártas a témában.

mrweg
2010. ápr. 8. 7:27

Van ismerosod aki tud segiteni felhivni oket? Bp-i vagy?

Sajnos nincs. Vidéki vagyok. Egy levelet kellene nekik írni, hogy tájékoztassanak email-ben.

K1sk4rcs1
2010. ápr. 8. 7:29

msn cím változtatás segít a problémán, ha van msn en pár gyanusabb elem?engem kb 30 idegen cím akart felvenni, elvileg soha nem veszek fel,idegent, de én már nem bízok az msn-be mindig haxos...

pastecopy
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 8. 7:34

Sajnos nincs. Vidéki vagyok. Egy levelet kellene nekik írni, hogy tájékoztassanak email-ben.

Azt irjak hogy a leheto leghamarabb hivd fel oket. Ebbol ugy tunik, hogy kezdik komolyan venni az ugyet. Szerintem mindenkeppen probalj talalni valakit, aki segit felhivni oket. Ha nincs mas opcio, es szoba jon hogy felgyere Bp-re, en segitek Neked felhivni oket.

Válasz K1sk4rcs1 kommentjére
2010. ápr. 8. 7:35

Wég, szerintem ne emailteztesd őket úgy el fogják hanyagolni az ügyed. Sztem 2900 dollár megér annyit hohgy feltöltöd a telefonodat 10 ezer forinttal és nem hagysz nyugtot nekik. Csak van egy ismerősöd aki tud angolul beszélni velük telefonon.

Élő ügyfélszolgálat