mrweg
A gépeden találtál valamilyen vírust vagy keyloggert?
Még semmi hír.
ha lesz valami info írd be midnenképp plz :)
reméljük a legjobbakat
mrweg
A gépeden találtál valamilyen vírust vagy keyloggert?
Az a baj ezzel, hogy sok oldalon, főleg egyetemisták accjairól sportingbeten tüntették már el úgy magyarok pénzét hogy az nemcsak nem lett meg, de a terem is eltusolta az ügyet és szerencsételenek azóta is hiába leveleznek még válaszra se mélatják őket... Inkább ne reménykedj, abból nem lesz baj..
Az a baj ezzel, hogy sok oldalon, főleg egyetemisták accjairól sportingbeten tüntették már el úgy magyarok pénzét hogy az nemcsak nem lett meg, de a terem is eltusolta az ügyet és szerencsételenek azóta is hiába leveleznek még válaszra se mélatják őket... Inkább ne reménykedj, abból nem lesz baj..
??
Hogy all a dolog?100%hogy visszakapod a lovet.Mindet.Ha netan megsem kinomban duhomben vilagga kurtolnem (bar attol meg nem lesz meg a zsir)(amit a bodog nem hiszem h szeretne)
esetleg rajuk irhatnal mar WTF?
nekem a cake es a doyles room-al volt 1kis vitam,de nem bugazas ugyben haat a cake halozat supportja is egy szar szemet mocsodek."allitolag"multiaccoltam....
kb 2hetbe es 20levelbe telt amig elmagyaraztam nekik h ez lehetetlen.hosszu story mindenesetre nem latogatom a cake halozat termeit azota...amugy is a ruszki fishek szetmakoltak....
Nagyon remelem minden rendben lesz.
GL
Hajnalban jött a mail, hogy hívjam fel őket az account-om ügyében. Kispagat ismét segített, de csak később lesznek bent. Még pár óra és kiderül... Kicsit sem idegesítő ez a várakozás. Legalább tudnám, hogy mi van és továbblépnék.
Kitartás, remélhetőleg konkrét fejlemény van és azért írtak.
Szorítunk neked!
Tuti kiderült számukra is a nyilvánvaló. Nem lesz para.