Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

cincinatus
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 11. 18:46

mrweg

A gépeden találtál valamilyen vírust vagy keyloggert?

Matt Coburn
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 11. 18:49

Még semmi hír.

Szurkolás. Gondolom kiidegel a várakozás.

titcar
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. ápr. 11. 19:07

ha lesz valami info írd be midnenképp plz :)
reméljük a legjobbakat

mrweg
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 11. 19:36

mrweg

A gépeden találtál valamilyen vírust vagy keyloggert?

Legyalultam gyorsan mindent utána. Köszi srácok, ha lesz valami írok egyből!

gabikax1
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 11. 20:28

Az a baj ezzel, hogy sok oldalon, főleg egyetemisták accjairól sportingbeten tüntették már el úgy magyarok pénzét hogy az nemcsak nem lett meg, de a terem is eltusolta az ügyet és szerencsételenek azóta is hiába leveleznek még válaszra se mélatják őket... Inkább ne reménykedj, abból nem lesz baj..

Matt Coburn
Válasz gabikax1 kommentjére
2010. ápr. 12. 0:16

Az a baj ezzel, hogy sok oldalon, főleg egyetemisták accjairól sportingbeten tüntették már el úgy magyarok pénzét hogy az nemcsak nem lett meg, de a terem is eltusolta az ügyet és szerencsételenek azóta is hiába leveleznek még válaszra se mélatják őket... Inkább ne reménykedj, abból nem lesz baj..

Az a sportingbet volt. Bodogon láthatóan komolyan vették a dolgot, tehát nagyon jó esélyei vannak, meg különben is egy rakás pénzről van szó, mi az hogy ne reménykedjen?? :-D

ravasz
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. ápr. 12. 5:23

??

Hogy all a dolog?100%hogy visszakapod a lovet.Mindet.Ha netan megsem kinomban duhomben vilagga kurtolnem (bar attol meg nem lesz meg a zsir)(amit a bodog nem hiszem h szeretne)
esetleg rajuk irhatnal mar WTF?
nekem a cake es a doyles room-al volt 1kis vitam,de nem bugazas ugyben haat a cake halozat supportja is egy szar szemet mocsodek."allitolag"multiaccoltam....
kb 2hetbe es 20levelbe telt amig elmagyaraztam nekik h ez lehetetlen.hosszu story mindenesetre nem latogatom a cake halozat termeit azota...amugy is a ruszki fishek szetmakoltak....
Nagyon remelem minden rendben lesz.
GL

mrweg
Válasz ravasz kommentjére
2010. ápr. 12. 9:29

Hajnalban jött a mail, hogy hívjam fel őket az account-om ügyében. Kispagat ismét segített, de csak később lesznek bent. Még pár óra és kiderül... Kicsit sem idegesítő ez a várakozás. Legalább tudnám, hogy mi van és továbblépnék.

Macko1
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 12. 9:46

Kitartás, remélhetőleg konkrét fejlemény van és azért írtak.
Szorítunk neked!

Bazsa23
Válasz Macko1 kommentjére
2010. ápr. 12. 10:33

Tuti kiderült számukra is a nyilvánvaló. Nem lesz para.

Élő ügyfélszolgálat