Amit tudni lehet: a második email után zárolták a srác számláját, aki nem tudta így levenni a pénzt. Nyomoztak és nekik is egyértelmű volt, hogy csalás történt. Minden pénz egy embernek vándorolt, és én sosem játszottam ilyen játékot, ezen a téten. Állítólag az email-ek és a telefonok miatt vettek komolyan. A srácot feljelentették, talán beszéltek is vele. Amit nem értek, az az, hogy az én gépemről jelentkeztek be???!!! Vagy valami ilyesmi. Azt mondták a pénz még ma visszakerül a számlámra.
Egyébként nem én beszéltem velük, hanem "Kispagat" már sokadszorra. Akinek ismét csak köszönök mindent. Akkor leszek teljesen nyugodt ha a pénz ott pihen a számlámon, majd írok ha teljesen vége.
Persze hogy ők be tudnak lépni hozzád ezzel semmi gond nincs. Van superuserük az fix. De sosem élnek vissza vele. Egy terem volt ahol visszaéltek, a T6, ahol nagyon sok ismerősömnek több ezer euró benn ragadt. Ott olyat csináltak, hogy a becsődölés előtt beléptek az accra és letakarították a pénzt mindenkitől 24h alatt és másnap bejelentették h megszünt az oldal. Én 2 héttel előtte vettem le a pénzt mivel hallottam ezt-azt mert olyan körökben mozogtam/mozgok. Figyelmeztettem a többieket is, de akkor még nem volt divat az, hogy becsődöl egy-egy terem, ezért nem hittek nekem. Azóta azért van pár, amelyik szintén bezárta a kapuit.
Szóval nyugi a pénzedet maradéktalanul visszakapod az tuti ezekután de én azt javaslom, hogy hagyd ott őket. Mert ha megtette egyszer, más userről-gépről megteszi másodszor is.
Szia!
Szuper, mégiscsak van igazság:)
Erre belépéses dologra azért még kérdezz rá.
Be volt akkor kapcsolva a géped?
Szuper, mégiscsak van igazság:)
Erre belépéses dologra azért még kérdezz rá.
Be volt akkor kapcsolva a géped?
Ja hogy a srác jelentkezett be a gépedről? Hát aközött nincs különbség, hogy fizikálisan lépsz be vagy ő megszerezve az irányítást a távolból, lép be helyetted. Ezért is tűnj el azonnal arról az oldalról és a legjobb lenne ha a pénzkikérést egy másik gépen eszközölnéd, amelyet ugye még nem hálózott be a vadbarma. Sok sikert a Stars-on vagy a Full Tilt-en. Mindkét helyen vannak plusz biztonsági lehetőségek.
Persze hogy ők be tudnak lépni hozzád ezzel semmi gond nincs. Van superuserük az fix. De sosem élnek vissza vele. Egy terem volt ahol visszaéltek, a T6, ahol nagyon sok ismerősömnek több ezer euró benn ragadt. Ott olyat csináltak, hogy a becsődölés előtt beléptek az accra és letakarították a pénzt mindenkitől 24h alatt és másnap bejelentették h megszünt az oldal. Én 2 héttel előtte vettem le a pénzt mivel hallottam ezt-azt mert olyan körökben mozogtam/mozgok. Figyelmeztettem a többieket is, de akkor még nem volt divat az, hogy becsődöl egy-egy terem, ezért nem hittek nekem. Azóta azért van pár, amelyik szintén bezárta a kapuit.
Szóval nyugi a pénzedet maradéktalanul visszakapod az tuti ezekután de én azt javaslom, hogy hagyd ott őket. Mert ha megtette egyszer, más userről-gépről megteszi másodszor is.
Szia!
We would like to confirm that $2922.86 has been transferred back to your account, which has been enabled and ready for you to play.
Regards,
Bodog Poker Security
Szóval vége. Ezek után biztos, hogy veszek egy notebook-ot amit csak pókerre fogok használni. Minden vinyó újraformáz, mindenhová új pass.
Örök hálám Kispagatnak aki önzetlenül felajánlotta a segítségét. Nélküle nem sikerült volna! Köszi a fordítást Kocka21 és Zeeporo! Valamint köszi mindenkinek a támogatást és a bíztatást a fórumon, msn-en és privátban! Nagyon jól esett és sokat segített. Jó érzés volt látni, hogy ilyen sok akadémiás pókeres kiáll egy ügyért és képes összefogni. Köszi mindenkinek! Találkozunk a heads up asztalokon!
Grat!
Sirály! :)
Megnyugodtam! Örülök, hogy visszakaptad mindet, áttudom érezni, hogy mekkora meló állt mögötte (meg azért nem néhány száz forintól volt szó). Sok sikert a későbbiekben!