Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Feltörték a számlám, segítsetek a levelezésben!!!

mrweg
Válasz pastecopy kommentjére
2010. ápr. 12. 21:20

Amit tudni lehet: a második email után zárolták a srác számláját, aki nem tudta így levenni a pénzt. Nyomoztak és nekik is egyértelmű volt, hogy csalás történt. Minden pénz egy embernek vándorolt, és én sosem játszottam ilyen játékot, ezen a téten. Állítólag az email-ek és a telefonok miatt vettek komolyan. A srácot feljelentették, talán beszéltek is vele. Amit nem értek, az az, hogy az én gépemről jelentkeztek be???!!! Vagy valami ilyesmi. Azt mondták a pénz még ma visszakerül a számlámra.
Egyébként nem én beszéltem velük, hanem "Kispagat" már sokadszorra. Akinek ismét csak köszönök mindent. Akkor leszek teljesen nyugodt ha a pénz ott pihen a számlámon, majd írok ha teljesen vége.

Nokiadoboz:O
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 12. 21:25

Persze hogy ők be tudnak lépni hozzád ezzel semmi gond nincs. Van superuserük az fix. De sosem élnek vissza vele. Egy terem volt ahol visszaéltek, a T6, ahol nagyon sok ismerősömnek több ezer euró benn ragadt. Ott olyat csináltak, hogy a becsődölés előtt beléptek az accra és letakarították a pénzt mindenkitől 24h alatt és másnap bejelentették h megszünt az oldal. Én 2 héttel előtte vettem le a pénzt mivel hallottam ezt-azt mert olyan körökben mozogtam/mozgok. Figyelmeztettem a többieket is, de akkor még nem volt divat az, hogy becsődöl egy-egy terem, ezért nem hittek nekem. Azóta azért van pár, amelyik szintén bezárta a kapuit.

Szóval nyugi a pénzedet maradéktalanul visszakapod az tuti ezekután de én azt javaslom, hogy hagyd ott őket. Mert ha megtette egyszer, más userről-gépről megteszi másodszor is.

Szia!

cincinatus
Válasz Nokiadoboz:O kommentjére
2010. ápr. 12. 21:30

Szuper, mégiscsak van igazság:)

Erre belépéses dologra azért még kérdezz rá.

Be volt akkor kapcsolva a géped?

mrweg
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 12. 21:38

Szuper, mégiscsak van igazság:)

Erre belépéses dologra azért még kérdezz rá.

Be volt akkor kapcsolva a géped?

Nem volt bekapcsolva.

Nokiadoboz:O
Válasz cincinatus kommentjére
2010. ápr. 12. 21:41

Ja hogy a srác jelentkezett be a gépedről? Hát aközött nincs különbség, hogy fizikálisan lépsz be vagy ő megszerezve az irányítást a távolból, lép be helyetted. Ezért is tűnj el azonnal arról az oldalról és a legjobb lenne ha a pénzkikérést egy másik gépen eszközölnéd, amelyet ugye még nem hálózott be a vadbarma. Sok sikert a Stars-on vagy a Full Tilt-en. Mindkét helyen vannak plusz biztonsági lehetőségek.

Polacheck
Válasz Nokiadoboz:O kommentjére
2010. ápr. 12. 21:43

Persze hogy ők be tudnak lépni hozzád ezzel semmi gond nincs. Van superuserük az fix. De sosem élnek vissza vele. Egy terem volt ahol visszaéltek, a T6, ahol nagyon sok ismerősömnek több ezer euró benn ragadt. Ott olyat csináltak, hogy a becsődölés előtt beléptek az accra és letakarították a pénzt mindenkitől 24h alatt és másnap bejelentették h megszünt az oldal. Én 2 héttel előtte vettem le a pénzt mivel hallottam ezt-azt mert olyan körökben mozogtam/mozgok. Figyelmeztettem a többieket is, de akkor még nem volt divat az, hogy becsődöl egy-egy terem, ezért nem hittek nekem. Azóta azért van pár, amelyik szintén bezárta a kapuit.

Szóval nyugi a pénzedet maradéktalanul visszakapod az tuti ezekután de én azt javaslom, hogy hagyd ott őket. Mert ha megtette egyszer, más userről-gépről megteszi másodszor is.

Szia!

Ennyi hülyeséget rég olvastam egy hsz-ben.

mrweg
Válasz Polacheck kommentjére
2010. ápr. 12. 21:55

We would like to confirm that $2922.86 has been transferred back to your account, which has been enabled and ready for you to play.

Regards,
Bodog Poker Security

Szóval vége. Ezek után biztos, hogy veszek egy notebook-ot amit csak pókerre fogok használni. Minden vinyó újraformáz, mindenhová új pass.

Örök hálám Kispagatnak aki önzetlenül felajánlotta a segítségét. Nélküle nem sikerült volna! Köszi a fordítást Kocka21 és Zeeporo! Valamint köszi mindenkinek a támogatást és a bíztatást a fórumon, msn-en és privátban! Nagyon jól esett és sokat segített. Jó érzés volt látni, hogy ilyen sok akadémiás pókeres kiáll egy ügyért és képes összefogni. Köszi mindenkinek! Találkozunk a heads up asztalokon!

ceewyl
Válasz mrweg kommentjére
2010. ápr. 12. 21:57

Grat!

kocka21
Válasz ceewyl kommentjére
2010. ápr. 12. 21:59

Sirály! :)

paulbig
Válasz kocka21 kommentjére
2010. ápr. 12. 22:01

Megnyugodtam! Örülök, hogy visszakaptad mindet, áttudom érezni, hogy mekkora meló állt mögötte (meg azért nem néhány száz forintól volt szó). Sok sikert a későbbiekben!

Élő ügyfélszolgálat