Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > nem teljesitik a kért kifizetést!

KillBill100
2009. jún. 8. 8:51

nem teljesitik a kért kifizetést!

Sziasztok,
leirok egy kis storyt,várnék bármiféle tanácsot vagy csak hozzászolást,ötletet.

történ kb 1.5 hete,hogy az eggyik poker/poker770 ipoker/küldött e-mailt,hogy 100% free deposit ha befizetek.ezt férreértettem és azt gondoltam,ha befizetek,jóváirnak ugyanannyit amivel majd jatszok és a kellö pont elérése utan,ugye a sajátomévá tudhatom amit adtak.
befizettem.
itt jön az elsö lényeges dolog.
MB vel fizettem be és nem néztem,hogy masik MB email cimemmel fizettem be mint amivel a pokeroldalra regisztraltam./persze ez nem is volt gond/
aztan hamar rájötten,hogy amit kinaltak az az FD bonusz +100$-árt kijatszhatok idövel.szóval rá 2órára kiis kértem vissza a befizetett összeget/mint kiderül feljebb 100$ rol van szo/ ugyanarra az MB cimre amin befizetettem.na ekkor jöttek a gondok.irták,hogy ezt nem lehet,met csak arra a cimre küldik ki,amelyi email cimet megadtam a poker regisztrálásakor./a 2email cim ugyanaz legyen/kértek tölem szemelyi masolatot,külön a cimemet a telefonszamomat,hogy adjam meg.megadtam mindent,felhivtak,annyitértettem,hohy szoba erösitsem meg,hohy megvaltoztathassák az email cimet,hogy egyezzen a kettö.ez is megtörtén de a pénzt a mai napig nem küldik.
a kért kifizetés 05.31-e óta van.
angolul nem nagyon tudok,de már többször irtam nekik,hogy mivan a lovéval blabla.mindig ugyanazt a sablonszöveget irják,hogy:
We are writing in reply to your message.

We inform you that your withdrawal request will be processed within the
best delays.

szerintetek akkor mivan?meddig várjak,mittudok csinalni?

a poker kliensben a my account/transaction history alatt csak az van,hogy waiting.
a pending withdrawwal alatt meg eddig ott volt,hogy a pénzt back to the lobby..de pár 4-5 napja eltünt onnan.szoval még vissza se tudom vonni./nem mintha akarnám./8nap telt el.még korai idegeskednem?

hehe.kössz ha valaki végigolvasta és reagál is rá valamit!
KillBill100

vinczesz
Válasz KillBill100 kommentjére
2009. jún. 8. 8:56

Mondjuk ezt simán beírhattad volna a Moneybookers topikba...

Egyébként az MB-n tudsz regisztrálni másodlagos email címet és oda például választhatod a teremben megadottat. Így nincs gond egyik oldalon sem.

Amit írtak, hogy "best delays", az elég vicces, mert nem tudom mit takar a "legjobb késés". Szerintem a jó késés az a lehető leghosszabb idő.:)

V.Peti
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jún. 8. 9:07

"best delays" nekem is kissé furcsa volt. Szerintem kérdezd meg őket ez pontosan mit takar és mivel egy hónapja kérted a kiutalást adjanak konkrét időpontot amennyiben lehetséges, de legfőképpen: várj

CantusPutnok
2009. jún. 8. 9:10

a kért kifizetés 05.31-e óta van.

Ez még kb. 8-9 nap, ami igen messze van még az 1 hónaptól...

Blatand
Válasz V.Peti kommentjére
2009. jún. 8. 9:11

delay [dI;leI] tsi 1. régi gyengít, hígít 2. régi ront, hígít [pénzt]

találtam egy ilyen jelentést is a delay-re

KillBill100
Válasz Blatand kommentjére
2009. jún. 8. 10:50

köszönöm a hsz-eket!
jó ez a forum mert pl sokan hozzaszolnak.
csak miért kell mindig azt megjegyezni,hogy hová kelett volna irni./nem direkt irtam ide,mert tudtam,hogy rosszhelyre irom/
itt találtam jónak.ha nincs jo helyen vagy zavar valakit,részemről nyugodtan atrakhatja oda ahol neki tetszik.

vinczesz
2009. jún. 8. 11:18

köszönöm a hsz-eket!
jó ez a forum mert pl sokan hozzaszolnak.
csak miért kell mindig azt megjegyezni,hogy hová kelett volna irni./nem direkt irtam ide,mert tudtam,hogy rosszhelyre irom/
itt találtam jónak.ha nincs jo helyen vagy zavar valakit,részemről nyugodtan atrakhatja oda ahol neki tetszik.

Tanulási folyamat része ez is. Következőre tudni fogod, ennyi. Viszont értelmest választ is kaptál, szóval nem panaszkodhatsz.

PiciDikenz
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jún. 8. 11:23

Szerintem ez a pár nap még nem vészes, nekem mire végre visszautalták starsról a pénzem, beletelt több mint két hétbe, és egy egész napos levelezésbe.

KillBill100
Válasz PiciDikenz kommentjére
2009. jún. 8. 11:28

Szerintem ez a pár nap még nem vészes, nekem mire végre visszautalták starsról a pénzem, beletelt több mint két hétbe, és egy egész napos levelezésbe.

ok.akkor ugytünik én vagyok kissé türelmetlen.

Kuba
2009. jún. 8. 11:36

770

ok.akkor ugytünik én vagyok kissé türelmetlen.

Zaklasd őket levélben sokszor. Nekem is meggyűlt 770-el a bajom. Kértek ugyanígy adatokat, válaszoltak hogy ok minden küldjük a lét. Nem jött. írtam nekik ismét, megint adat kérés, minden ok megy a lé. Megint semmi. 1 hónap mulva voltak képesek végre kiutalni a rohadt pénzem..

Élő ügyfélszolgálat