nem teljesitik a kért kifizetést!
Sziasztok,
leirok egy kis storyt,várnék bármiféle tanácsot vagy csak hozzászolást,ötletet.
történ kb 1.5 hete,hogy az eggyik poker/poker770 ipoker/küldött e-mailt,hogy 100% free deposit ha befizetek.ezt férreértettem és azt gondoltam,ha befizetek,jóváirnak ugyanannyit amivel majd jatszok és a kellö pont elérése utan,ugye a sajátomévá tudhatom amit adtak.
befizettem.
itt jön az elsö lényeges dolog.
MB vel fizettem be és nem néztem,hogy masik MB email cimemmel fizettem be mint amivel a pokeroldalra regisztraltam./persze ez nem is volt gond/
aztan hamar rájötten,hogy amit kinaltak az az FD bonusz +100$-árt kijatszhatok idövel.szóval rá 2órára kiis kértem vissza a befizetett összeget/mint kiderül feljebb 100$ rol van szo/ ugyanarra az MB cimre amin befizetettem.na ekkor jöttek a gondok.irták,hogy ezt nem lehet,met csak arra a cimre küldik ki,amelyi email cimet megadtam a poker regisztrálásakor./a 2email cim ugyanaz legyen/kértek tölem szemelyi masolatot,külön a cimemet a telefonszamomat,hogy adjam meg.megadtam mindent,felhivtak,annyitértettem,hohy szoba erösitsem meg,hohy megvaltoztathassák az email cimet,hogy egyezzen a kettö.ez is megtörtén de a pénzt a mai napig nem küldik.
a kért kifizetés 05.31-e óta van.
angolul nem nagyon tudok,de már többször irtam nekik,hogy mivan a lovéval blabla.mindig ugyanazt a sablonszöveget irják,hogy:
We are writing in reply to your message.
We inform you that your withdrawal request will be processed within the
best delays.
szerintetek akkor mivan?meddig várjak,mittudok csinalni?
a poker kliensben a my account/transaction history alatt csak az van,hogy waiting.
a pending withdrawwal alatt meg eddig ott volt,hogy a pénzt back to the lobby..de pár 4-5 napja eltünt onnan.szoval még vissza se tudom vonni./nem mintha akarnám./8nap telt el.még korai idegeskednem?
hehe.kössz ha valaki végigolvasta és reagál is rá valamit!
KillBill100
Mondjuk ezt simán beírhattad volna a Moneybookers topikba...
Egyébként az MB-n tudsz regisztrálni másodlagos email címet és oda például választhatod a teremben megadottat. Így nincs gond egyik oldalon sem.
Amit írtak, hogy "best delays", az elég vicces, mert nem tudom mit takar a "legjobb késés". Szerintem a jó késés az a lehető leghosszabb idő.:)
"best delays" nekem is kissé furcsa volt. Szerintem kérdezd meg őket ez pontosan mit takar és mivel egy hónapja kérted a kiutalást adjanak konkrét időpontot amennyiben lehetséges, de legfőképpen: várj
a kért kifizetés 05.31-e óta van.
delay [dI;leI] tsi 1. régi gyengít, hígít 2. régi ront, hígít [pénzt]
találtam egy ilyen jelentést is a delay-re
köszönöm a hsz-eket!
jó ez a forum mert pl sokan hozzaszolnak.
csak miért kell mindig azt megjegyezni,hogy hová kelett volna irni./nem direkt irtam ide,mert tudtam,hogy rosszhelyre irom/
itt találtam jónak.ha nincs jo helyen vagy zavar valakit,részemről nyugodtan atrakhatja oda ahol neki tetszik.
köszönöm a hsz-eket!
jó ez a forum mert pl sokan hozzaszolnak.
csak miért kell mindig azt megjegyezni,hogy hová kelett volna irni./nem direkt irtam ide,mert tudtam,hogy rosszhelyre irom/
itt találtam jónak.ha nincs jo helyen vagy zavar valakit,részemről nyugodtan atrakhatja oda ahol neki tetszik.
Szerintem ez a pár nap még nem vészes, nekem mire végre visszautalták starsról a pénzem, beletelt több mint két hétbe, és egy egész napos levelezésbe.
Szerintem ez a pár nap még nem vészes, nekem mire végre visszautalták starsról a pénzem, beletelt több mint két hétbe, és egy egész napos levelezésbe.
770
ok.akkor ugytünik én vagyok kissé türelmetlen.