Zaklasd őket levélben sokszor. Nekem is meggyűlt 770-el a bajom. Kértek ugyanígy adatokat, válaszoltak hogy ok minden küldjük a lét. Nem jött. írtam nekik ismét, megint adat kérés, minden ok megy a lé. Megint semmi. 1 hónap mulva voltak képesek végre kiutalni a rohadt pénzem..
Hááát, biztos olvastad a koreai CD játékos használati utasítását. Esetleg te írtad?:)
Egyébként a 770 francia terem, azon a nyelven is próbálkozhatsz esetleg. Nekem szinte mindig franciául írták az első levelet egy-egy témában.
1. Regelj olyan terembe, ahol magyar ügyfélszolgálat is van.
2. Figyelj oda, hogy az adatokat pontosan add meg, mert ez indítja el a galibát.
3. Inkább a nagy ismert termeket hasznéld, és a ne a nevesincs (legalább is számomra) pókertermekbe fizess be.
4. Mindenütt visszaélnek az utalások idejével. Addig ők használják a pénzed, nekik kamatozik.
Pont erről beszéltem a kollégákkal.
Az utalás megérkezett a bankba 28.-án, de a számlámra csak 3.-án került.
Manapság már nem Gizike könyveli kézzel ezeket. Hol volt öt napig a pénzem.
Megmondom: A bank ellopta erre az időre, és ezalatt neki kamatozott.
Így tud csányisanyika az ország leggazdagabb embere lenni, és erdeitomikának ebből tud szilveszterkor Dom Perignon-t inni!
Magyarul a btk szerint büntetendő cselekményből, a lopásból!!!
hát nagyon köszi a hozzaszolasokat,sok hasznosat olvastam!föleg ez az utobbi.
/ivan41/
1éve online pokerezgetegg.több termet megjartam már,legtöbbször a jo kis bonuszok ill a "klimavaltozas" miatt,depostam ide vagy oda.
de ilyen felelötlen hülyeséget csinálni..most tanultam az esetböl.
ilyen hülye hogy lehettem,hogy a BR-em ami 115$volt kikértem starsrol/mert ott jatszom/,hogy befizessem ide,majd kivegyem.mondom 48ora és már tolom is vissza starsra.jah..igy most nézhetek ki a fejemböl és nem tudok jatszani.
amatör hiba volt!
az utolso /nem rég irták/
Please note that your withdrawal request of $100 will be validated within
a few days and the corresponding money will be transferred into your
Moneybookers account.
You will be informed by e-mail upon the validation of your withdrawal.
ugy,hogy most hagyom is és reménykedem nem szaroznak és minnél elöbb utaljak.
de mit tart ennyi ideig?hasznaljak azt a pénzt?
hát ilyet
..és megkaptam
100% azert mert cseszeggettem öket.különben biztos még huztak halasztottak volna,
de miutan lejart a 48 ora a kifizetes elinditasatol mindennap irtam nekik.
Egy javaslat legközelebbre:What does it mean......??
Is there any problem ??
Ha kell angol segítség,akkor csak írj privit.
Egy javaslat legközelebbre:What does it mean......??
Is there any problem ??
Ha kell angol segítség,akkor csak írj privit.