E-mailben kell a supportnak írni, ha moneybookers-re szeretnék kifizetést kérni?
tanulságként mindenképpen bemásolom a választ, amit kaptam.
"A kifizetéseket először azokon az eszközökön dolgozzák fel, amelyeket a
befizetéshez felhasznált. Az egyes befizetéshez használt eszközöknél a
kifizetések elszámolása időrendi sorrendben, a legkorábbi befizetéstől
kezdődően történik.
Amennyiben NETeller számlájára szeretne kifizetést kérni, ezt csak abban az
esetben tudjuk megtenni, ha végleg korlátozzuk MoneyBookers számláját.
Ezesetben többet nem fogja tudni használni a MoneyBookers számlát ki és
befizetésre sem. Kérem amennyiben ez önnek így megfelelő, jelezzen vissza
nekünk és korlátozni fogjuk a MoneyBookers számláját."
E-mailben kell a supportnak írni, ha moneybookers-re szeretnék kifizetést kérni?
én is lekorlátoztam örök időkre. nem hiányzik
Köszi a segítséget!
Írtam is a supportnak. A moneybookers problémám megoldódott, de a ps-től még mindig nem írtak vissza a kifizetéskéréssel kapcsolatban. Ez ilyen hosszú idő? Tegnapelőtt este 11kor írtam.
grrrr. Még mindig semmi..
Köszi a segítséget!
Írtam is a supportnak. A moneybookers problémám megoldódott, de a ps-től még mindig nem írtak vissza a kifizetéskéréssel kapcsolatban. Ez ilyen hosszú idő? Tegnapelőtt este 11kor írtam.
21-én írtam reggel 10-kor, ami kedd volt. Ma már szombat van. Visszaírtak, hogy:
Kedves xxxx!
Köszönjük levelét, melyet továbbítottam az illetékes kollégáknak, akik
hamarosan válaszolnak Önnek.
Addig is köszönjük türelmét.
Ha bármilyen egyéb kérdése lenne, kérjük vegye fel ismét a kapcsolatot
ügyfélszolgálatunkkal.
Nehogy elkapkodják a választ...:)
csekk
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, Pokerstarsra fizettem be Visa kartyaval otpnél, kb 3 honapja kiutaltattam 1000$-t ami meg is erkezett a szamlamra.1 hete ujra szerettem volna kiutalni, de nem talaltam a Visa lehetoseget, ezert csekken kértem az összeg kifizeteset.Postan meg is erkezett..
A kérdésem az lenne,hogy hol tudom bevaltani a csekket?Szerintetek hol a legjobb es egyaltalan hol lehet ezt bevaltani?
Elore is koszi a valaszokat!
pokerstars kifizetés
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni mennyi idő amíg utalják a pénzt. Hétfőn reggel behúztam 6400 dolcsit a pokerstars 55 dollar nevezésű versenyén ebből 6300at leutaltam és még nem érkezett meg. Úgy tudom 72 órán belül szokták utalni vagy rosszul tudom?
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni mennyi idő amíg utalják a pénzt. Hétfőn reggel behúztam 6400 dolcsit a pokerstars 55 dollar nevezésű versenyén ebből 6300at leutaltam és még nem érkezett meg. Úgy tudom 72 órán belül szokták utalni vagy rosszul tudom?