Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Pokerstars kifizetés help!

ViktorS8
Válasz pityu88 kommentjére
2012. ápr. 11. 13:25

Nem minden esetben,de jó ha elküldöd szvsz.

Joke84
Válasz ViktorS8 kommentjére
2012. máj. 8. 21:11

Sziasztok.

Még új vagyok. MasterCard-al fizettem be, és ahogy látom, elég nagy hiba volt. Most ott vagyok, hogy nem tudok (majd ugye később) kifizetést kérni rá. Marad a másik megoldás, a moneybookers. Na most arra viszont csak akkor tudom a kifizetést kérni, ha arról is fizettem be legutoljára? Szóval be kell fizetnem először és csak utána kérhetem a kifizetést?

Orang3J3ws99
Válasz Joke84 kommentjére
2012. máj. 8. 21:30

Sziasztok.

Még új vagyok. MasterCard-al fizettem be, és ahogy látom, elég nagy hiba volt. Most ott vagyok, hogy nem tudok (majd ugye később) kifizetést kérni rá. Marad a másik megoldás, a moneybookers. Na most arra viszont csak akkor tudom a kifizetést kérni, ha arról is fizettem be legutoljára? Szóval be kell fizetnem először és csak utána kérhetem a kifizetést?

Szerintem igen. Esetleg kérdezd meg a supportot, hogy megoldható lenne-e MB-re cahsoutolni(befizetés nélkül), de valószínűleg nem.

BelaKecske
2012. máj. 8. 21:33

bankszámlára ki tudod kérni a pénzt bármikor, 4-5 munkanap és a bankod vált. mb-ről pedig minimumot befizeted és asszem 2 nap múlva tudsz is leszedni pénzt.

BT86
2012. máj. 8. 22:25

Sziasztok.

Nem volt az hiba. Így jelenleg csak a bank transfer fog működni. Ha moneybookerst akarsz, akkor onnan egy minimum befizetés és már használhatod is.
Bár gondolom egy darabig nem lesz szükséged a kifizetésre, hisz gondolom új játékosként nem akarod, hogy elússzon a first deposit bonus.

Joke84
Válasz BT86 kommentjére
2012. máj. 9. 12:52

Köszi a válaszokat. Hát egyelőre nem tervezem a kifizetést, csak gondoltam rákérdezek, hogy később tudatában legyek a dolognak.

Köszi még egyszer!

21PoKeRaRcSuNy
Válasz caoladder kommentjére
2012. dec. 29. 15:46

Hi

Hol lehet beállítani hogy takarás nélkül látszódjanak a lapjaim ?
Elöre is thx !

TominhoPA
Válasz caoladder kommentjére
2012. dec. 29. 18:35

options/table display options/show full hole cards(holdem only)

lecso10
Válasz TominhoPA kommentjére
2012. dec. 31. 13:50

Hi!

Szeretnék kifizetni ps-ről banki átutalással bankszámlára 500$-t, legutóbb moneybookers-re utaltam ki, így valószínű ezért ez van kiválasztva a kifizetési lehetőségek közül automatikusan, és le akar vonni az mb részére 14$-t, miután átállítom a banki átutalásra, még azután is csak 486$-t akar kifizetni?
Ezt hogy?

up.: ha 20$-t akarok kifizetni, akkor is ki akar utalni mb számlára is 14$-t, mintha függőben lévő kifizetés lenne mb-re, más ötletem nincs, pedig nincs ilyen.

zulusierra
Válasz lecso10 kommentjére
2012. dec. 31. 13:58

Hi!

Szeretnék kifizetni ps-ről banki átutalással bankszámlára 500$-t, legutóbb moneybookers-re utaltam ki, így valószínű ezért ez van kiválasztva a kifizetési lehetőségek közül automatikusan, és le akar vonni az mb részére 14$-t, miután átállítom a banki átutalásra, még azután is csak 486$-t akar kifizetni?
Ezt hogy?

up.: ha 20$-t akarok kifizetni, akkor is ki akar utalni mb számlára is 14$-t, mintha függőben lévő kifizetés lenne mb-re, más ötletem nincs, pedig nincs ilyen.

A legutóbbi befizetés összegét mindig oda fizetik ki ahonnan befizettél, az afölötti részt lehet választani máshova.
Gondolom MB-ről fizettél be valamennyit, és eddig 14 $-al kevesebbet utaltál ki ugyanoda.

Élő ügyfélszolgálat