Ha a bankkártyámon nincsen pénz, akkor lehetséges, hogy amiatt nem tud végbemenni a tranzakció?
Ha a bankkártyámon nincsen pénz, akkor lehetséges, hogy amiatt nem tud végbemenni a tranzakció?
Ha bankszámlára kéred meg kell adni az IBAN és a SWIFT kódot is. Bankszámlakivonaton rajta van.
Megvan adva minden. Valami más ötlet? Esetleg még ott gondolok problémát, hogy amikor a számlaszámot megadtam, írta, hogy kéri az első 8 számjegyet, majd egy alatta lévő ponton kérte a többi számjegyet is. itt úgy volt megfogalmazva, hogy a bankszámlaszám - további számjegyek. Én ide minden számjegyet beírtam. Kérdem én ide csak a maradék kellett volna?
A többi elvileg megvan adva.
OTP Junoir kártya(mastercard)
Ugyanazokat a számokat miért írtad be újra?
Már nem emlékszek pontosan hogy kéri a bankszámlaszámot, de az első 8 az a bankodnak a száma, valószínűleg azért kéri külön.
Igen igen, most megpróbáltam külön beírni, de azt írta h ez a számla már használva van. Ergó gondolom nem ez a probléma akkor.
Valakinek valami ötlete nincsen? Nem értem mi lehet a gond... : / megadtam mindent swift, ibant stb.
Junioros számlánál úgy emlékszem le van tiltva az, hogy szerencsejátékra használd.Nekem is ilyen van, és nekem se ment.Csinálj egy moneybookers számlát, azon keresztül menni fog.
Junioros számlánál úgy emlékszem le van tiltva az, hogy szerencsejátékra használd.Nekem is ilyen van, és nekem se ment.Csinálj egy moneybookers számlát, azon keresztül menni fog.
a likvid problémák ide is elérnek majd