miért érne? :/ áhh már téll nem tom mi lehet a gond mindent 3x újra csináltam. azon gondolkozok, hogy valamit megkéne erősíteni?
Nekem egy kicsit zavaros mar a story, nem teljesen ertem.
PS-rol mar kiutaltad a penzt Moneybookers-re?
Es most a moneybookers-rol akarod OTP-s bankszlaszamra?
Junioros számlánál úgy emlékszem le van tiltva az, hogy szerencsejátékra használd.Nekem is ilyen van, és nekem se ment.Csinálj egy moneybookers számlát, azon keresztül menni fog.
miért érne? :/ áhh már téll nem tom mi lehet a gond mindent 3x újra csináltam. azon gondolkozok, hogy valamit megkéne erősíteni?
Én is ilyen kártyát használtam régebben, semmi bajom nem volt vele.
Amíg nem tudod jól megadni nekik a bankszámlaszámod, addig nem tudsz tovább lépni.
Csinálj egy képet arról, hogy mit kell kitölteni, és rakd fel ide.
Nekem egy kicsit zavaros mar a story, nem teljesen ertem.
PS-rol mar kiutaltad a penzt Moneybookers-re?
Es most a moneybookers-rol akarod OTP-s bankszlaszamra?
My accountomról is csatoltam 1 képet.
IBAN meg swift kódot jól adtad meg?
Ott írja, hogy a bankszámlaszámod már regisztrálva van. A címed még nincs, gondolom még nem érkezett meg a levél amit küldtek(?). Illetve a bankkártyád sincs.
De így viszont nem értem mi a baj? Mert azt írtad, nem fogadja el a bankszámla számod, ami el van fogadva általuk, és beraktál egy képet ahol a bankkártyád adatait kell megadnod. A bankkártya adataihoz nyilván nem a számlaszámodat kell írni...
Valamennyi pénz pedig asszem kell, hogy rajta legyen, mert valami minimális összeggel ellenőrzi majd a kártyát.