Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Scrillről bankszámlára, valuta átváltás

WINAMAXDONK
Válasz ria05 kommentjére
2018. szept. 4. 20:32

Nem "Pajpal", hanem Paypal és nem "Scrill", hanem Skrill.

Vérprofi!

Bonomi
Válasz Endre1988 kommentjére
2018. okt. 2. 1:56

A Skrill atallt arra (tegnap tapasztaltam), hogy hiaba van euroban vagy dollarban a szamlad, ha mas penznemu bankba kuldod maga a skrill valtja at kuldes elott a megcelzott bank penznemere irgalmatlan rossz arfolyamon. a taranzakcio majdnem 10% fee-t eredmenyez. mielott barki javasolna a skrill bankkartyat jelzem, ahol en vagyok, ott nem lehet hasznalni, ahogy meg sok mas orszagban sem.

SötétEgér
Válasz GMMATYI kommentjére
2018. nov. 5. 21:15

Transferwise...

Buytherest
2019. jún. 2. 21:08

Ha már előkerült a Transferwise vagy Revolut - milyen számlanemet érdemes csinálni ha usd/eur skrillről szeretnék Moon forintért vásárolni? Sima forintosat és pont az a poén benne, hogy a skilles utalást középárfolyamon átváltja és azt vásárolom le?

crazy3317
2019. jún. 2. 21:25

Revoluton bármikor csinálhatsz új pénznemben alszámlákat, szóval nyugodtan csinálj minden pénznemben, amit használsz. Nekem van usd, huf, eur is, általában euróval töltöm fel az eurós számlát, azt váltom középárfolyamon forintra már a revoluton belül és forintban fizetek itthon.

illese
Válasz crazy3317 kommentjére
2019. jún. 3. 9:37

Transferwise ugyanaz, minden devizában ingyen számlát csinálhatsz. Nézd meg mindkettőt, kb-ra ugyanaz a költségszint, a különbség hogy a transferwise kártya ingyenes (de talán a konverzió egy picit drágább...)

Bandessz
Válasz illese kommentjére
2019. jún. 3. 10:47

Transferwise ugyanaz, minden devizában ingyen számlát csinálhatsz. Nézd meg mindkettőt, kb-ra ugyanaz a költségszint, a különbség hogy a transferwise kártya ingyenes (de talán a konverzió egy picit drágább...)

Annyit még hozzátennék, hogy TW-n csak MC kártya van. Revoluton van MC és Visa is. Legalábbis régebben tuti így volt.

illese
Válasz Bandessz kommentjére
2019. jún. 3. 10:54

Annyit még hozzátennék, hogy TW-n csak MC kártya van. Revoluton van MC és Visa is. Legalábbis régebben tuti így volt.

Visaval ha főleg európában fizetsz vigyázni kell, mert az elszámolás USD-ben történik, tehát ha euróban fizetsz dupla a költsége. (ezeknél a kártyáknál persze ez alacsonyabb de nem zéró)

cirka
2019. jún. 3. 10:55

Revolut/transferwise számlát, hogy lehet feltölteni skrill/neteller accountról? Utalás vagy a kapott prepaid kártyákkal tölthető? Nekem a skrillem usd alapú és úgy tudom onnan utalást már nem tudnak teljesíteni usd-ban és átváltják eur-ra ami nyilván bukta a rohadt nagy fx fee miatt.

illese
2019. jún. 3. 12:30

Nem ismerem a skrillt, szóval lehet hogy nem sokat segítek. Ahogy ezek a netes pénzintézetek működnek, hogy a számládhoz aktiválhatsz tetszés szerinti devizákat (majdnem tetszés szerinti, lehet hogy burundi uggban nincs, de minden normálban van). Ilyenkor kapsz egy számlaszámot ami egy adott országbeli hely szám, USD esetében egy korrekt amerikai bank, ABA routing numberrel tokkal vonóval. Ami arra a számlára érkezik, azt jóváírják az accountodon (praktikusan napon belül, ami amerikai átutalásnál nagy flash) és használhatod. A belső számlák között konvertálhatsz de a TFW esetében felesleges is, mert ha használod a kártyádat automatikusan vált, egy nagyon baráti ~0.2% körüli fee mellett. Nagy varázslat nézd meg.

Élő ügyfélszolgálat