Felhívod a bankodat, s megmondják pontosan, vagy a netbankban meg tudod nézni.
tehát a helyes lépéssorozat ha most ezt teszem?
1. megvárom míg megjön a lakcímemre az MB levele amiben a 6 jegyű kód van, ezt aktiválom (2-5 napot írnak, ez szerintem jóval több lesz...)
2. holnap pedig aktiválom a Visa kártyámat, levesznek egy random összeget 1.01-2.99 euró között. megkeresem a hivatalos árfolyamatot, visszakeresem forintból és beütöm nekik.
majd pedig Cakeről kiutalom MB-re a címem onnan pedig ki az OTP-s számlámra.
huh, hosszú és nem egyszerű folyamatnak tűnik.
létezik egyszerűbb?
tehát a helyes lépéssorozat ha most ezt teszem?
1. megvárom míg megjön a lakcímemre az MB levele amiben a 6 jegyű kód van, ezt aktiválom (2-5 napot írnak, ez szerintem jóval több lesz...)
2. holnap pedig aktiválom a Visa kártyámat, levesznek egy random összeget 1.01-2.99 euró között. megkeresem a hivatalos árfolyamatot, visszakeresem forintból és beütöm nekik.
majd pedig Cakeről kiutalom MB-re a címem onnan pedig ki az OTP-s számlámra.
huh, hosszú és nem egyszerű folyamatnak tűnik.
létezik egyszerűbb?
vki nem tudja véletlenül, h mb-ről lehet-e cibes szamlara utalni? mert vmiért nem ismeri fel az mb, amikor az első 8 számot be kell írni a számlaszámnak. vkinek van cibes számlája?
kösz a választ (lesz még kérdésem gyanítom)
1. lépésként most megindítottam a kiutalást MB-re ugy hogy ma regeltem, viszont a címem és a visa kártyámat még nem erősítettem meg. remélem ez nem gond.
2. várok, hogy mi lesz
vki nem tudja véletlenül, h mb-ről lehet-e cibes szamlara utalni? mert vmiért nem ismeri fel az mb, amikor az első 8 számot be kell írni a számlaszámnak. vkinek van cibes számlája?
rámegyek az "MANAGE BANK ACCOUNTS"-nál az add-ra és kéri az országot és a "Account number - first 8 digits:"-t. na ez k&h-s számlámnál egyből bűködött,beírtam az első 8-at és egyből kiírta a bankot meg a nevemet is. a cibesnél meg: "Unfortunately we could not find your bank. Please make sure you enter the correct details."
Lehet, h nem magyarországot kéne választani?? vagy nemtom...senkinek nem volt még ilyen? mit tehetek?
(2-5 napot írnak, ez szerintem jóval több lesz...)5 (munka)napba bele fog férni, ne aggódj ;)
felment minden pénzem a Moneybookers-re, most pedig aktiváltam az OTP-s számlámat, minden rendben volt. elindítottam a kiutalást. tapasztalatotok szerint ez mennyi időbe telik míg megérkezik?