Sziasztok.
A következő probléma állt elő. Minden pénzem az MBn van, viszont nem tudom mozgatni onnan a pénzt, nézvén, hogy kellene nekik scannelt személyi és folyószámlakivonat. Igen ám, viszont bementem a bankba és közölték, hogy csak egy hónap múlva tudnak nekem bankszámlakivonatot adni, mert csak akkor lehet. Ezek után hogy a fenébe oldjam meg, hogy ne legyek egy hónapig "munkanélküli"? Elég sürgős lenne, köszi a válaszokat.
Apró dolgok magamról, de fontosak:
1,18 éves vagyok, diák, szüleimmel élek->nincs közüzemi számlám.:(
2,1 hete nyitottam bankszámlát, ezért nem tudnak még adni cuccot.
Apró dolgok magamról, de fontosak:
1,18 éves vagyok, diák, szüleimmel élek->nincs közüzemi számlám.:(
2,1 hete nyitottam bankszámlát, ezért nem tudnak még adni cuccot.
Amúgy köszönöm szépen a netbankos tanácsokat. Segítségükkel sikerült megadni a helyes összeget, már meg is tettem az első befizetést a moneybookers számláról.
Kérdés, mennyit kell várni amíg kifizetést kérhetek moneybookers számlára? Úgy hallottam elég 5 perc is akár.
Rafi... Azért nem vagyok olyan csirke hogy OTPbe menjek:D
Nos köszi a tanácsot bepróbálkozok:D
Valaki próbált ma belépni moneybookersre? Én ma egész nap próbáltam de a főoldalon túl nem jutottam. Nyomom a logint és page cannot be displayed. Ki mit tapasztalt?
a kedvedért megpróbáltam :) nekem bejött, igaz picit lassan, de én be tudtam lépni.
Valaki próbált ma belépni moneybookersre? Én ma egész nap próbáltam de a főoldalon túl nem jutottam. Nyomom a logint és page cannot be displayed. Ki mit tapasztalt?
Kösz srácok, mostmár engem is engedett belépni (úgy látszik korábban nálam volt a gond) de valamiért a tegnap este kikért pénz még nem érkezett meg. Egyenlőre nem aggódok. Majd ha holnap estére sem érkezik meg akkor rákérdezek everestéknél:)