Gondolom azert mert tobbet aldoznak ra. Az elobb irtam le mi a netellernel a folyamat es a tobbiek meg leirtak hogy csapoltak meg a skrill szamlajukat. De mindkettonel van 2. szintu azonositas. Erdemes hasznalni.
Nálam ez baromira nem működött. Felugró ablak nincs tiltva, de egyáltalán nem hasonlít az oldal erre, ami megnyílik az email-es linkre kattintva (habár a link ugyanolyan felépítésű).
Nekem csak az jön be, hogy "
[h=3]Verify account information[/h] Before we can reset your password we need to confirm a piece of information from your Skrill account."
és a telefonszámom vége, és csak oda lehet kattintani, de az SMS nem jön.
Abszolut amator dolog amit muvelt. Sikerult vslami kamu oldalra belepni es ott meg meg is adta pint. Gratula. aztan sikerult valami kamu mobil alkalmazason ujra megadni.
Bár nem én vagyok akivel történt, csak olvastam az esetről, de butaságokat hordasz össze, már ne is haragudj. Egyrészt a skrill oldala mostanában elég sűrűn b*szakszik, nem tölt be, lefagy...stb Másrészt van mobilalkalmazása, nem is értem honnan szedted, hogy "kamu". Harmadrészt meg pin egyedül a mobilos regnél van, amit ott kell megadnod, szóval azt nem tudta sehol máshol megadni és nem is lehetne vele kezdeni sz*rt se.
a neteller egy fokkal biztonsagosabb
Mitől biztonságosabb, amikor ugyanazok a védelmi lépcsők vannak ott is (sőt, ott token sincs) + ugyanaz a cég mindkét márka?:D:D
Nem kell kérni sms-t. Ez csak választható opció a kétlépcsős beléptetéshez.
Ez lehet, hogy egyes számláknál így van, de pl nekem sem felugró ablakban ajánlgatta a kétlépcsős azonosítást, hanem simán csak kiírta, hogy mielőtt küldenék az új jelszót előbb küldenek egy hitelesítő kódot a telefonomra. Nem opcióként jelent meg, hanem egyedüli lehetőségként.
Ez lehet, hogy egyes számláknál így van, de pl nekem sem felugró ablakban ajánlgatta a kétlépcsős azonosítást, hanem simán csak kiírta, hogy mielőtt küldenék az új jelszót előbb küldenek egy hitelesítő kódot a telefonomra. Nem opcióként jelent meg, hanem egyedüli lehetőségként.
Nekem se küldött sms-t,de pár hsz-al korábban többen is leírtuk mit kell ilyenkor csinálni.
Mitől biztonságosabb, amikor ugyanazok a védelmi lépcsők vannak ott is (sőt, ott token sincs) + ugyanaz a cég mindkét márka?:D:D
Javaslom a popup block kikapcslasat
És neked küldött SMS-t? Mert nekem nem. És már több helyen is olvastam erre panaszkodni embereket.
PS Egyik ismerősömnek működött a leírt dolog, de neki a számlája üres volt. Lehet, hogy csak azoknál működik? Többiek?
És neked küldött SMS-t?
Nem:) A kért doksikat, illetve magát a levelet a webfelületen küldtem el nekik, fél napon belül megkaptam az új jelszót emailben.
Egyébként most nem tudom pontosan mi az eljárásrend a skrillnél, de régebben egészen biztosan úgy volt, hogy minden új emaillel automatikusan hátrasoroltad az ügyedet időben, szóval akik egy-két naponta küldözgetnek emailt (ha még mindig az előbb említett módon működik a support), azok könnyen lehet, hogy saját maguknak hosszabbítják így meg az egész procedúrát. Illetve másoktól is azt olvastam és a saját tapasztalatom is az, hogy a webes felületen elküldött üzenetekre gyorsabban reagálnak, mint a mezei emailekre.
tervbe van véve
Mármint mi van tervbe véve? A fúzió? Az nem terv, hanem egy lezajlott tranzakció, az Optimal Payments mindkettő tulajdonosa.
a többi zagyvaságot nem is kommentálom
Semmiféle zagyvaságot nem írtam, de igazából tényeken valóban nincs mit kommentálnod.
Megkaptam a jelszót én is az imént, szerény egy hét várakozás után.