Tegnap este elrontottam a jelszómat 3x.
Reset Password kért.
Rányomtam küldött linket az email címemre klikk.
Majd a mobilszámra küldött sms-t 4 jegyű kódot.
DE NEM KAPTAM SMS egy darabot sem.
Ez 23:30 körül volt.
Más kapott tőlük sms mikor úgy járt mint én?
Mit tudok csinálni?
Köszi
Olvass vissza, 5963 hsz-ben válaszoltak nekem erre.
Én szerdán reggel küldtem el, és eddig még nem reagáltak, de az itt olvasottak alapján inkább 3-4 napos mutatvány ez. Angol nyelvű fórumon is többen küzdenek ilyen problémával, többen 6-7 napja is várnak a válaszra. Szóval egyelőre türelem, azért remélem nem kell őket felhívni majd.
Köszi.
Akkor ebből nem lesz tablet verseny.
Gondolom akkor a skrill kártyával sem tudok befizetni semelyik pókerterembe?
Hi!
Napok óta nem tudok belépni a skrill számlámra,hiába adom meg az évek óta használt jelszavamat!Jelszó frissitéssel is probálkoztam,hiába.Más nem tapasztal hibát?
Hi!
Napok óta nem tudok belépni a skrill számlámra,hiába adom meg az évek óta használt jelszavamat!Jelszó frissitéssel is probálkoztam,hiába.Más nem tapasztal hibát?
"Küldi az emailt a linkkel. Linkre rákattintok, feljön egy ablak, a jelszó változtatáshoz küld SMS-t a telefonomra"
Itt cseszi el mindenki és xarakodik a supportal, nekem is ez jött fel.
Menete ez: Klikk Forgot your password, beírom a regisztrált email címem. Egy másodperc és küldi az emailt a linkkel.
Linkre rákattintok, feljön egy ablak, a jelszó változtatáshoz küld SMS-t a telefonomra, simán bezártam ezt a felugró ablakot.
Beírtam az új jelszót és beléptem. Nem kell kérni sms-t. Ez csak választható opció a kétlépcsős beléptetéshez. Nem három meg négy nap, hanem max egy perc és nem kell levelezgetni a supportal, stb.
Ma este 7kor kaptam választ, új password, amit a belépés után megváltoztatva minden funkció elérhető. Ez a 3 és fél napos várakozási idő véleményem szerint teljesen korrekt.
"Küldi az emailt a linkkel. Linkre rákattintok, feljön egy ablak, a jelszó változtatáshoz küld SMS-t a telefonomra"
Itt cseszi el mindenki és xarakodik a supportal, nekem is ez jött fel.
Menete ez: Klikk Forgot your password, beírom a regisztrált email címem. Egy másodperc és küldi az emailt a linkkel.
Linkre rákattintok, feljön egy ablak, a jelszó változtatáshoz küld SMS-t a telefonomra, simán bezártam ezt a felugró ablakot.
Beírtam az új jelszót és beléptem. Nem kell kérni sms-t. Ez csak választható opció a kétlépcsős beléptetéshez. Nem három meg négy nap, hanem max egy perc és nem kell levelezgetni a supportal, stb.
Nem kell kérni sms-t. Ez csak választható opció a kétlépcsős beléptetéshez. Nem három meg négy nap, hanem max egy perc és nem kell levelezgetni a supportal, stb.