Olyat lehet hogy a skrill számlához egyszerre 2 bankkártyám lehessen vagy esetleg 2 tokenem is van ami nyitja?
Tegnap kaptam egy emailt a skrilltől, hogy úton van 'prepaid card', pár nap és megérkezik.
De a jelenlegi csak 2018 végén jár le.
Viszont az árát se vonták le az egyenlegemről.Miért küldhetik?
Én is kaptam egy ugyanolyan emailt, és nekem is évek múlva jár le.
Tegnap kaptam egy emailt a skrilltől, hogy úton van 'prepaid card', pár nap és megérkezik.
De a jelenlegi csak 2018 végén jár le.
Viszont az árát se vonták le az egyenlegemről.Miért küldhetik?
Én is kaptam egy ugyanolyan emailt, és nekem is évek múlva jár le.
2 dolgot tudok elképzelni:
- valami hiba van a rendszerükben és azért kerültek kiküldésre ezek a mail-ek
Ez egyébként esélyes, mert az előbb beléptem és az elérhető balanszom rendben volt, de a kártya balansz nullát mutatott. Illetve mutatta az infókat, amiket akkor látsz, amikor új kártyád érkezik. A jelenlegi érvényes kártyámról semmit. Néztem a történetet, levonás nem volt. Majd mikor újra visszaléptem már az érvényes kártyám adatai (status: active) és jó balansz jelent meg + aktiválási lehetőség (wtf?!).
- valami gond történt a cégnél (adatlopás, ilyesmi) és ezért küldenek új kártyákat
Mindenesetre valaki, aki használta ma már a kártyát valamilyen módon, az megírhatná, h minden rendben volt-e!
Thx!
Én még júliusban kaptam email-t ,hogy majd ősszel új kártyák lesznek.
Rendben van minden, csak cserélik az összes skrill kártyát paypassos-ra, de mi magyarok elvileg, csak újat kapunk, simát... Mondjuk a teljes miértjét, nem értem én sem, akinek nem szükséges a csere, miért cserélik.
Konkurens oldalon írnak erről. Ott tudtok róla olvasni még.
Idén év elejétől automatikus adatcsere van és figyelik a forgalmat a pénztárcákon. Ez melyik elektronikus pénztárcákat érinti? Vagy melyik országokban regisztrált szolgáltatókat?
Idén év elejétől automatikus adatcsere van és figyelik a forgalmat a pénztárcákon. Ez melyik elektronikus pénztárcákat érinti? Vagy melyik országokban regisztrált szolgáltatókat?
ez a legutolsó infó ha minden igaz:
A Skrill nem szolgáltat ki adatokat az adatcsere egyezmény részeként