peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 15. 20:05

Sziasztok skrill kártyával vettem le pénzt létezik hogy 4300ft ba kerül egy pénzlevét? Forintos skrill számlám van a kártya usd kérdezte forintba akarom levenni. Mert banki kiutalás 1200ft . Tesóm is vett le korábban 1-2 hete neki 1000-2000ft között vont le ugyan olyan forintos számlája van és usd kártya

Nem abszolut erteku fee van, hanem osszegaranyos. Erdemes azert neha utananezni alap dolgoknak, mielott igenybe veszel barmi szolgaltatast....?

perfectg2
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 24. 15:38

Gyerekek ez a brit kilépés eu-bol lesz valamilyen hatással skrillre ?

musli25
Válasz blac2 kommentjére
2016. jún. 30. 17:55

Telefonszám azonosítás szeretném megcsinálni.
De nem sikerül sehogy sem.
Beírtam a telefonszámomat helyesen(+3630........)így.
De mégsem kapom meg az SMS-t.
Mi lehet a gond?
Köszi

barsza
Válasz blac2 kommentjére
2016. júl. 23. 10:32

ha nincs annyi egyenlegem, hogy levonják a kártyadíjat, akkor mit csinálnak?
igazából már 1 hónapja volt az évforduló, kártyadíjat nem tudták levonni, mínuszba nem ment a számla. De mi van ilyenkor a kártyával? Következő beutalásnál levonják visszamenőleg az összes díjat? Vagy csak onnantól kezdődik az újabb egy év, amikor levonják újra?

egyelőre nem használom a kártyát, de érvénytelenítést nem kérnék, mert a kártya 2018-ig jó, és később még lehet kell

fejes1988
Válasz barsza kommentjére
2016. júl. 23. 13:01

Majd ha lesz rajta fedezet levonják utólag.

Laller85
Válasz blac2 kommentjére
2016. júl. 23. 15:05

Hi.

Sosem használtam még Skrill. v. netellert, viszont a Netellerre már van regisztrációm régebb óta. (Ps re szeretnék majd depositolni)
Kérdésem az, h a 2 szolgáltató közül melyik a megbízhatóbb esetleg ajánlottabb, és miért? Bankkártyáról szeretném majd feltölteni a netellert, telj. biztonságos itt kártyaadatokat megadni stb...? Köszi az infókat!

perfectg2
Válasz blac2 kommentjére
2016. júl. 23. 18:07

Üdv! Új skrill kártyával kapcsolatban biztosra akarok menni nem vok perfekt inglis (gondolom mindenki kapott mailt) Szoval ha nem valtozott postai címed pl előző kártya leküldése óta akkor semmi teendőd valamikor szeptemberben küldik az új kártyát? És októberig használhatom még ezt?

Laller85
Válasz blac2 kommentjére
2016. júl. 24. 16:33

Sziasztok!

Kicsivel fentebb már írtam, úgy döntöttem nyitok egy Mb számlát, olvasottak alapján nagyobb népszerűségnek örvend mint a neteller...Ps en szeretnék játszani, az ottani számlám valutája dollár. Kérdésem az, hogy jó döntés volt e hogy Usd formában nyitottam Mb számlát?!Amiatt kérdezem ezt, mert ha a későbbiekben igényelnék kártyát a skrillhez az is USD lenne...Nem nagyon vagyok képben Eur v dollárral járok e jobban??? Mivel Euros a bankkártyám, csak eur formában tudok befizetni! Köszi a választ előre is!

Jul3s4ty
Válasz blac2 kommentjére
2016. júl. 29. 16:48

Sziasztok!
Ma töltöttem fel egy kis pénzt a Skrill számlámra, és egyből levont 2x 10 euro-t Annual maintenance free címszóval. Egy ideje nem volt pénz a számlámon, de ez mi? Van Mastercardom a számlához, de úgy tudtam az egyszeri 10 euro?! Valaki tud erről valamit?

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2016. júl. 29. 18:36

Ha nem vagy vip, 10eur/ev

Élő ügyfélszolgálat