Zsolti1
Válasz blac2 kommentjére
2016. nov. 24. 13:27

Ha nem használom a számlámat(és nincs is rajta egyenleg), akkor lehet bármiféle problémám belőle? Célszerűbb megszüntetni, vagy nem lesz belőle semmi?

ria05
Válasz blac2 kommentjére
2016. nov. 24. 13:31

nem lesz belőle semmi csak inaktivitási díjat számol majd fel a Skrill. Pár jurót, de, ha soha nem akarod használni akkor zárd be. Ez csak pár kattintás és bezáródik.

uav_online
Válasz uav_online kommentjére
2016. nov. 30. 13:07

Próbálta már valaki az új kártyát?
Most már azok az ATM-ek is adnak ki ,amik eddig nem(pl erste) ?

Ezt próbálta már valaki?

ria05
Válasz blac2 kommentjére
2016. nov. 30. 13:15

Miért nem próbálod te ki? Inkább felteszel ide kérdéseket, minthogy te magad próbálnád ki! Egy városba általában van 4-5 fajta ATM, de ha falun élsz akkor is mész szerintem egy városba és ott le tudod csekkolni.:rolleyes: 2016. 10. 27 tetted ezt a kérdést fel, eltelt egy hónap és nem kaptál rá választ, meglepő?

palca6
Válasz blac2 kommentjére
2016. nov. 30. 15:15

Üdv,

Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztalt e más hasonló problémát a skrillen;

Ma be akartam fizetni az OTP -s bankszámlámról skrillre és nem engedi a bankkártyámmal (nem azért mert lejárt stb.). Az összes többi befizetési formánál kiírja a max limiteket, de a bankkártyás befizetés mellé; "max. USD 0.00 upload" van írva, ötlet? Köszönöm!

ria05
Válasz palca6 kommentjére
2016. nov. 30. 15:32

Üdv,

Érdeklődni szeretnék, hogy tapasztalt e más hasonló problémát a skrillen;

Ma be akartam fizetni az OTP -s bankszámlámról skrillre és nem engedi a bankkártyámmal (nem azért mert lejárt stb.). Az összes többi befizetési formánál kiírja a max limiteket, de a bankkártyás befizetés mellé; "max. USD 0.00 upload" van írva, ötlet? Köszönöm!

Megnéztem nekem Unicredites MC van és sikerült a feltöltés és a max föltelhető összeg is látható(nem 0.00$) szerintem a bankoddal lehet valami gond, de erről a Skrill support tud bővebbet, h mi lehet a gond.

Gaabeesz
Válasz blac2 kommentjére
2016. dec. 1. 16:44

Udv.

Szlovakiaban (Dunaszerdahely)
Hol erdemes penzt levenni Skrill kartyaval?
Diamond szint, € skrill es € MC

Skrill szerint free a levetel, tenyleg az?
Koszi

tonyi
Válasz blac2 kommentjére
2016. dec. 3. 19:59

Egy hete még tudtam használni a Skrill kártyát. Pár napja nem tudok vele fizetni online. Próbáltam pénzt levenni, de az automata visszadobja, miszerint a kártya érvénytelen. 2019-ig érvényes. Ez összefüggésben lehet a pár hete történt és itt jelzett kártyacserékkel? Én nem kaptam ezzel kapcsolatban értesítést, és másik kártyát se...

palca6
Válasz blac2 kommentjére
2016. dec. 20. 18:32

Kedves fórumtársak, lenne egy óriási kérésem, már több, mint 10 levelet váltottam a skrillel, 3 hete tart a kálváriám velük és nem tudunk zöldágra vergődni. A következő levélen rágom át magam újra és újra, volna valaki oly kedves és megmondaná egészen pontosan mire vágynak? Küldtem dokumentumot, többször is, de valaki pontosítaná mi a gondjuk?

Unfortunately, Skrill cannot accept your supplied document as documentation for the purpose of verifying customer credit card details. Please submit a statement issued within the past 90 days displaying your name and the following details of your payment to Skrill:
- Transaction date and time
- Transaction amount
- Description of the transaction as displayed by your bank
The above described document should be sent to cardvalidation@skrill.com.
Please be advised that you must block out the middle 6 digits of your credit/debit card number (e.g., 123456******0000), in case that a full card number is displayed on your credit card statement before you submit your statement to cardvalidation@skrill.com. Please send your credit card statement in one of the following formats: *.jpg, *.jpeg, *.bmp, *.gif, *.png or *.pdf.
Should you have any further questions, please do not hesitate to contact us.

Carragher_x
Válasz palca6 kommentjére
2016. dec. 20. 19:34

Röviden:
Küldj a fenti email címre egy 90 napnál nem régebbi bankszámlakivonatot, amin szerepelnek a skrillre való befizetésed adatai, úgymint dátum, idő, összeg és egyéb banki leírások. Amennyiben a kivonaton szerepel a teljes kártyaszámod, úgy küldés előtt a középső 6 számot takard ki biztonsági okokból.

Élő ügyfélszolgálat