Private Tunel- Tigergaming
Sziasztok! A Tigergaming termében játszom és úgy alakult, hogy szeretnék pénzt kivenni. Azonban Magyarországon nem működik a weboldaluk. Éppen ezért Private-Tunnel-el próbáltam megoldani a dolgot, és egy svájci IP-ről jelentkeztem be, és sikerült a pénz kiküldése Skrillre, ill. majdnem. Most kaptam egy e-mailt, hogy az az IP amiről játszom és az az IP amiről beléptem a weboldalra és megpróbáltam kiutalni a pénzt nem azonos és kérik, hogy magyarázzam el a szitut. Persze addig nem utalnak semmit. Van ötletetek, hogy mit kell ilyenkor mondani? Ha elmondom, hogy Mo-n nem elérhető a webhely akk kitesznek a teremből? Vagy vmi törvénysértési dolog lehet belőle? Köszönöm a válaszaitokat! :)
nektek bejön az oldal?
igen
Én firefox-ban üres oldalt kapok, chrome-ban hozzáférés megtagadva.
Van valakinek valami ötlete? :)
Telenorról bejött. Upc-rol nem
Először kiirta, hogy a skrill.com nem valaszol, majd par msp mulva betoltott...
T Home net, chrome bongeszo.
Valaki tudja, hogy miért nem működik a mastercard több mint egy napja? Pillatnyi leállásról lehet szó?
Nekem a pénz felvét nem jött össze, az ATM kiírta ,hogy törölték a tranzakciót de a pénz zárolva lett,remélem visszakerül gond nélkül a számlámra.
ma akartam én is fölvenni.
több bank több atmjénél próbáltam, mindegyik olyasmit írt h ezzel a bankkártyával nem hajtható végre :(
remélem csak átmeneti