Skrill
Sziasztok.Elég nagy szégyennek érzem de nem tudom hogy hogyan írjak a skrillnek hogy szüntessék meg a számlámat és hagy csináljak egy új dollár alapú számlát.Sajnos semmilyen elérhetőséget nem találtam és az angolom nem túl erős :D .köszönöm előre is a segítséget.
google fordító a barátod! segít ő neked! :)
csinálni kellett új accountot, saját névre, a másik pénzben, egyből letiltják, ekkor telefonálni kell nekik és lezárják a másikat ... vagy ilyesmi
az elég drága mulatság én felhívtam őket egyszer 10 perc volt 5000ft köbö :D
csinálni kellett új accountot, saját névre, a másik pénzben, egyből letiltják, ekkor telefonálni kell nekik és lezárják a másikat ... vagy ilyesmi
Ezek szerint a skrill más, egyszer végigjátszottam a netellerrel ugyanezt, pedig amúgy tök egy formán működnek, ott telefonálni kellett, és volt vagy negyedóra zenehallgatás, valami angol számot hívtam
https://www.neteller.com/en/support#/path/ACCOUNT/Updates/85238151/How-can-I-change-the-currency-of-my-NETELLER-account.htm
Francokat kell telefonálni, be kell lépni a számlára majd ide: Settings-Account settings-Account status-és click a Close gombra. Ezután lehet új számlát csinálni, de nem ugyanazzal az email címemmel kell, hanem másikkal. Minden más adat maradhat. Vagyis új email cím és új számla, ennyire egyszerű. Te molybogár, ha nem tudsz értelmesen segíteni egy embernek, akkor legalább, ne írj baromságot.
Üdv!
Hol lehet a számlához security tokent igényelni ? Sehol sem találom. Lehet még egyáltalán ?
Szia.Nagyon rendes vagy köszönöm a segítséget.Az volt hogy már rendeltem skrill kártyát is ami meg is érkezett és szerettem volna az áltad említett módon törölni a számlámat és visszaküldték véleményem szerint azt a 10 eurót a mi a kártya díja lehetett.Amikor megpróbáltam bezárni a számlámat akkor azt kaptam válaszként a skrillen belül hogy nem lehet bezárni.Tehát akkor kb. ezek alapján ne is nagyon foglalkozzak semmivel csak csináljak egy új számal egy új email címmel és ahhoz megint kell egy kártyát rendelni?Fura ez az egész egy kicsit. Köszönöm a segítséget :D
Sztálin érts már meg, nem kell telefonálni. Ezzel a módszerrel be lehet zárni, viszont, ha mégsem sikerül akkor csak írni kell rövid tőmondatokat a Skrillnek. És bezárják, nem kell ehhez nagy angol tudás, simán elég a google fordító.
Ennyi:
Please close my account.
I want to open a new currency and a new Skrill account