Sztálin érts már meg, nem kell telefonálni. Ezzel a módszerrel be lehet zárni, viszont, ha mégsem sikerül akkor csak írni kell rövid tőmondatokat a Skrillnek. És bezárják, nem kell ehhez nagy angol tudás, simán elég a google fordító.
Ennyi:
Please close my account.
I want to open a new currency and a new Skrill account
Belépsz a Skrillre, jobbra fent van a HELP gomb, arra katt.
Ott keresd meg ezt: Account Closure és katt rá, ez a kérdés fogad: How do I close my Skrill account? erre is katt, majd a felugró ablakban a szöveg alatt jobbra van a E-MAIL ikon, arra klikkelni és írni nekik, elég annyi amit írtam.
Belépsz a Skrillre, jobbra fent van a HELP gomb, arra katt.
Ott keresd meg ezt: Account Closure és katt rá, ez a kérdés fogad: How do I close my Skrill account? erre is katt, majd a felugró ablakban a szöveg alatt jobbra van a E-MAIL ikon, arra klikkelni és írni nekik, elég annyi amit írtam.
kifizetés visa kártyára
Sziasztok,
Nincs gyakorlatom a skrilles be és kifizetésekben. Most lenne az első nagyobb kifizetésem (nem nagyon nagy, néhány ezer dollárnak megfelelő összeg) és picit sokallom a 7,5% kifizetés díját visa kártyára. Van ennél jobb megoldás (pl. rendeljek kártyát és vásároljak azzal, mert az ingyenes), vagy törődjek bele, hogy ez ennyibe kerül? :)
Biztos felmerült már korábban a téma, sorry, olvasni is fogok, csak egy próbát megér, hátha kapok gyors segítséget :) előre is köszi
vásárlás ingyenes, a pénzváltásért vonnak csak, de ha eurós kártyád van és odakint költöd az EUban minden király
Vasaroltam egy hazai bolt internetes áruházában, leemelte a skrill a pénzt a kártyámról, a bolttól viszont kaptam egy emailt, hogy visszautasították a vásárlást... bízom benne, hogy előbb-utóbb visszaírják az összeget a skrilles számlához (gondolom ez nem automatikus és vasárnap nem dolgoznak). Esetleg másnál is volt már ilyen?
Kaptam még egy mailt, hogy mégiscsak elfogadták a fizetést :)
Sziasztok! Melyik a jobb: skrill számláról bankszámlára utalni vagy skrill kártyát rendelni és arról levenni. Főként rálátás szempontjából érdekelne, azaz ha a bankszámlán megjelenik egy skrill utalás, azt figyelhetik-e. Köszönöm.
skrill kártya és fizetsz vele
Akkor is jobb, ha fel akarnám venni a skrillen lévő összeget és nem mint fizetőeszközt használnám a kártyát?