Köszönöm a segítséget! Megadtam az email címet,de sajnos még nem jött levél:(
Köszönöm a segítséget! Megadtam az email címet,de sajnos még nem jött levél:(
Sziasztok!
Egyik pókerterembe akarok pénzt befizetni, de nincs náluk Netelleres befizetés, csak Skrilles. Nekem csak Netelleres számlám van. Ha csinálok egy Skrilles account-ot, tudok Netellerről oda pénzt átutalni?
Igen, validálás után.
Köszönöm a gyors választ!
másoknak se működik ma a depozit?
délután óta pár órája nem engedi, pedig mindent jól írtam be. supportjuk meg érdemben nincs; napo míg válaszol
(akinek van épp fölös netpénze, vmennyit vennék forint kp-ért akár ma este)
Terembe próbáltam depositolni, de nem sikerült.
Sziasztok!
Szeretnék egy skrill (vagy neteller) számlát nyitni és egy kártyát is igényelni hozzá, de nehezen tudok dönteni, hogy forintos vagy eurós számlát érdemesebb-e nyitni (pedig jó néhány oldalt átolvastam már).
A termekben ahol játszok (Stars, Party, Ipoker) dolláros számlám van.
Úgy tudom, hogy a skrill már minden tranzakciót euróban számol el ezért az logikusnak tűnik, hogy eurós kártyát igényeljek.
A kártyával szeretnék vásárolni főleg itthon a legtöbbször forintban és néha eurós atm-ből pénzt felvenni.
Bankba nem szeretnék utalni (bár tudom, hogy az lenne a legolcsóbb és a nav nem foglalkozik az ilyen kis összegekkel).
A dollár alapú kártyát pár éve kivonta a skrill, ezért eur skrill és hozzá eur kártya érdemes. PS-en nyitni kell EUR alszámlát cashierben és átváltás nélkül tudsz depozni, party is engedi, hogy eur legyen a főszámlád, ipoken is számos terem eur alapú főszámlával rendelkezik.
A dollár alapú kártyát pár éve kivonta a skrill.
Ez nem igaz.