cimbi79
Válasz Balázs1230 kommentjére
2018. febr. 18. 2:21

Köszönöm a segítséget! Megadtam az email címet,de sajnos még nem jött levél:(

S0nnyB1ack
Válasz cimbi79 kommentjére
2018. febr. 18. 13:36

Köszönöm a segítséget! Megadtam az email címet,de sajnos még nem jött levél:(

Ha nem használtad akkor könnyen lehet hogy bezárták. Email a supportnak, vagy hívd fel őket és újranyitják, nekem is így volt pár hónapja. De nem megy instant, megint igazolni kell majd a személyazonosságodat, fényképet kell küldeni a személyi igazolványodról vagy jogsiról meg ahogy azt tartod magad mellett, esetleg bemutathatod webkamerán.

kamon
Válasz makmakmak kommentjére
2018. febr. 27. 11:54

Sziasztok!

Egyik pókerterembe akarok pénzt befizetni, de nincs náluk Netelleres befizetés, csak Skrilles. Nekem csak Netelleres számlám van. Ha csinálok egy Skrilles account-ot, tudok Netellerről oda pénzt átutalni?

jacsapoker
Válasz kamon kommentjére
2018. febr. 27. 12:13

Igen, validálás után.

kamon
Válasz jacsapoker kommentjére
2018. febr. 27. 12:56

Köszönöm a gyors választ!

pilotkex
Válasz blac2 kommentjére
2018. márc. 13. 20:47

másoknak se működik ma a depozit?
délután óta pár órája nem engedi, pedig mindent jól írtam be. supportjuk meg érdemben nincs; napo míg válaszol
(akinek van épp fölös netpénze, vmennyit vennék forint kp-ért akár ma este)

sakkos000
Válasz blac2 kommentjére
2018. márc. 13. 21:55

Terembe próbáltam depositolni, de nem sikerült.

Zoli79
Válasz blac2 kommentjére
2018. márc. 25. 0:45

Sziasztok!

Szeretnék egy skrill (vagy neteller) számlát nyitni és egy kártyát is igényelni hozzá, de nehezen tudok dönteni, hogy forintos vagy eurós számlát érdemesebb-e nyitni (pedig jó néhány oldalt átolvastam már).
A termekben ahol játszok (Stars, Party, Ipoker) dolláros számlám van.
Úgy tudom, hogy a skrill már minden tranzakciót euróban számol el ezért az logikusnak tűnik, hogy eurós kártyát igényeljek.
A kártyával szeretnék vásárolni főleg itthon a legtöbbször forintban és néha eurós atm-ből pénzt felvenni.
Bankba nem szeretnék utalni (bár tudom, hogy az lenne a legolcsóbb és a nav nem foglalkozik az ilyen kis összegekkel).

barack
Válasz blac2 kommentjére
2018. márc. 25. 12:56

A dollár alapú kártyát pár éve kivonta a skrill, ezért eur skrill és hozzá eur kártya érdemes. PS-en nyitni kell EUR alszámlát cashierben és átváltás nélkül tudsz depozni, party is engedi, hogy eur legyen a főszámlád, ipoken is számos terem eur alapú főszámlával rendelkezik.

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2018. márc. 25. 16:04

A dollár alapú kártyát pár éve kivonta a skrill.

Ez nem igaz.

Élő ügyfélszolgálat