Hi!
Twitch-en feliratkozáshoz használható a Skrill? Köszi a segítséget!
Sziasztok!
Másnak is kiírta a skrill, h jan 31.-től nem lehet MC-ot használni befizetéshez?
Sziasztok!
Másnak is kiírta a skrill, h jan 31.-től nem lehet MC-ot használni befizetéshez?
Hi!
Twitch-en feliratkozáshoz használható a Skrill? Köszi a segítséget!
befizetés
Sziasztok!
Nyitottam egy skrill accountot és csináltam egy depositot. Bankkártyáról utaltam és megkérdezte, hogy a befizetett pénzt használom-e gamblingre. Ennek mi jelentősége van? Kiváncsiságból csináltam még egy depositot, aminél azt jelöltem be, hogy nem használom gamblingre a pénzt, de tranzakciós listában a kettő tranzakció között semmi különbséget nem látok.
Illetve szerintetek milyen skrill walletet érdemes nyitni? Én eurósat nyitottam, de utólag agyalok rajta, hogy lehet forintosat kellett volna, hogy ne legyen váltás.
:))használom-e gamblingre, ügyes vagy, mert akkor ezt a kest nem tolhatod be poker vagy kaszinó oldalra. Gamblingot kell minden depokor beikszelni váltás mindenképp lesz, ha leveszed a pénzt, illetve, ha dolláros terembe fizetsz be. Tény a forintos jobb egy pár fokkal, de utólag már nem tudod megváltoztatni csak akkor, ha ezt végleg bezárod. Újat csinálnál akkor, új email cím kell és nem az amit eddig megadtál. A kártyádat meg nem fogod tudni az újhoz használni feltöltésre, egyébként is csak VISA kártyával lehet. Az MC kari depo megszűnt, február 1.-től.
Hi! Ha manuálisan bezárom a jelenlegi accountomat és nyitok helyette másik pénznemben, kell írni a supportnak erről? Vagy esetleg használható rögtön a másik acc?
:))használom-e gamblingre, ügyes vagy, mert akkor ezt a kest nem tolhatod be poker vagy kaszinó oldalra. Gamblingot kell minden depokor beikszelni váltás mindenképp lesz, ha leveszed a pénzt, illetve, ha dolláros terembe fizetsz be. Tény a forintos jobb egy pár fokkal, de utólag már nem tudod megváltoztatni csak akkor, ha ezt végleg bezárod. Újat csinálnál akkor, új email cím kell és nem az amit eddig megadtál. A kártyádat meg nem fogod tudni az újhoz használni feltöltésre, egyébként is csak VISA kártyával lehet. Az MC kari depo megszűnt, február 1.-től.
sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! pár éve nyitottam egy skrill számlát ,amit már egy jó ideje nem használok. időközben elhagytam a belépéshez szükséges jelszót,így nem tudok bejelentkezni:( Az email címet tudom csak! ilyenkor mit lehet tenni?
https://account.skrill.com/login?locale=en és itt forgot your password inas azt klikkeld és ott elvileg elküldik az emailedre az ideiglenes jelszót amit majd megtudsz változtatni.GL inas!