Dodonpa11
Válasz blac2 kommentjére
2018. júl. 28. 3:01

ez a tag mindenhez hozzászól, úgy hogy közben semmi sem érdekli, ha a pokerakadémia királyság akkor ő itt az udvaribolond, ezért is ignorálom a hosszászólásait, javaslom hogy ti is tegyétek ezt hisz az akadémia adminja nem tiltja ki...

lvfc613
Válasz blac2 kommentjére
2018. júl. 31. 7:29

Másnál se megy az oldal?

ria05
Válasz lvfc613 kommentjére
2018. júl. 31. 8:33

Másnál se megy az oldal?

Olvasd el a hsz-em amit anno írtam

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2018. júl. 31. 16:09

Altalaban ha wifin keresztul csatlakozol, akkor nem megy. Mobilnettel nem volt meg baj

coolerkiller
Válasz blac2 kommentjére
2018. aug. 16. 18:57

SZiasztok!

Van egy olyan problémám hogy nem tudok befizetni a pókerterembe skrillről mondván hogy az ott lévő pénzemet nem tudom szerencsejátékra felhasználni.. Na most régen a skrilles feltöltésnél volt egy ilyen opció amikor be lehetett jelölni hogy szerencsejátékra akartam használni a pénzt de ezt most nem látom sehol. Van valami ötletetek?

EUBANK
Válasz blac2 kommentjére
2018. aug. 17. 9:59

SZiasztok!

Van egy olyan problémám hogy nem tudok befizetni a pókerterembe skrillről mondván hogy az ott lévő pénzemet nem tudom szerencsejátékra felhasználni.. Na most régen a skrilles feltöltésnél volt egy ilyen opció amikor be lehetett jelölni hogy szerencsejátékra akartam használni a pénzt de ezt most nem látom sehol. Van valami ötletetek?

Vedd le és töltsd fel újra, jelenleg is van ilyen opció, egyből a bankkartya cvv kód utan lehet kiválasztan, alapértelmezetként a non-gambling van kijelölve.

perfectg2
Válasz EUBANK kommentjére
2018. szept. 6. 11:17

kartya

Sziasztok!
Mi lehet a gond, ha ATM ben penzt szeretnek felvenni pin-t beütöm aztan a penz összegét is, aztán kártyát kiadja viszont pénzt nem?! Minap elütöttem párszor pin kódomat lehetséges, hogy ez az oka nem tudok pénzt felvenni? Ha elütöttem csak új kártya rendelés a megoldas igaz?

Ritus
Válasz blac2 kommentjére
2018. szept. 6. 13:25

Valószínűleg blokkolták a kártyát. Lép be az online felületeden és nézd meg a kártyás rész, hogy mit ír ki.

perfectg2
Válasz blac2 kommentjére
2018. szept. 6. 14:47

semmit nem ír... csak azt mint eddig ....aktív

Ritus
Válasz blac2 kommentjére
2018. szept. 7. 10:58

3 elütés után biztos tilt, akkor nem marad más mint az ügyfélszolgálat.

Viszont régebben volt olyan probléma, h néhány ATMnél nem működött a Skrill kártya.

Élő ügyfélszolgálat