ez a tag mindenhez hozzászól, úgy hogy közben semmi sem érdekli, ha a pokerakadémia királyság akkor ő itt az udvaribolond, ezért is ignorálom a hosszászólásait, javaslom hogy ti is tegyétek ezt hisz az akadémia adminja nem tiltja ki...
Másnál se megy az oldal?
Altalaban ha wifin keresztul csatlakozol, akkor nem megy. Mobilnettel nem volt meg baj
SZiasztok!
Van egy olyan problémám hogy nem tudok befizetni a pókerterembe skrillről mondván hogy az ott lévő pénzemet nem tudom szerencsejátékra felhasználni.. Na most régen a skrilles feltöltésnél volt egy ilyen opció amikor be lehetett jelölni hogy szerencsejátékra akartam használni a pénzt de ezt most nem látom sehol. Van valami ötletetek?
SZiasztok!
Van egy olyan problémám hogy nem tudok befizetni a pókerterembe skrillről mondván hogy az ott lévő pénzemet nem tudom szerencsejátékra felhasználni.. Na most régen a skrilles feltöltésnél volt egy ilyen opció amikor be lehetett jelölni hogy szerencsejátékra akartam használni a pénzt de ezt most nem látom sehol. Van valami ötletetek?
kartya
Sziasztok!
Mi lehet a gond, ha ATM ben penzt szeretnek felvenni pin-t beütöm aztan a penz összegét is, aztán kártyát kiadja viszont pénzt nem?! Minap elütöttem párszor pin kódomat lehetséges, hogy ez az oka nem tudok pénzt felvenni? Ha elütöttem csak új kártya rendelés a megoldas igaz?
Valószínűleg blokkolták a kártyát. Lép be az online felületeden és nézd meg a kártyás rész, hogy mit ír ki.
semmit nem ír... csak azt mint eddig ....aktív
3 elütés után biztos tilt, akkor nem marad más mint az ügyfélszolgálat.
Viszont régebben volt olyan probléma, h néhány ATMnél nem működött a Skrill kártya.