Kisvitéz
Válasz Kisvitéz kommentjére
2018. szept. 17. 11:06

Megjavult szerencsére

bellaurora
Válasz blac2 kommentjére
2018. szept. 25. 13:07

Sziasztok tud valaki esetleg segiteni ebben a problémába?Köszi előre is!
Nem egyszerű! :)
Angolosan segitene valaki nekem?
Ez lenne a probléma:

Tisztelt Moneybookers!

Irtam már önöknek korábban , hogy nem tudtam belépni a Moneybookers számlámhoz tartozó emailbe ( n....@gmail.com) és ez azóta is igy van mivel kétlépcsős azonositásnál nem tudtam igazolni magam külföldre költözés miatt ,mert otthoni telefonszámom és otthoni bankszámlaszámom is megszünt!

Őnök utána engedélyezték és be is tudtam lépni de nagy pénzmozgás nem volt igazán rajta sőt körülbelül nulla az egyenlegem!
Sajnos azóta a hozzátartozó tokenem is lemerült vagy lejárt!Igy az email és a jelszó beirása után kérné a Token számokat ,de mivel lemerült nem tudom azokat és nem tudom beirni őket ,hogy beléphessek!

A másik probléma,hogy az állandó cimem megmaradt Magyarországon mert tulajdonos vagyok az ingatlanba ,de mivel Németországba dolgozom 4 éve igy a levelezési cimemet megváltozott és német bankszámlaszámom lett
mert ideiglenesen itt élek!

Meg tudjuk ezt a problémát oldani valahogy vagy inkább szüntessem meg a dollár alapú
Skrill számlát és nyissak egy euró alapút?!
...de egyenlőre nem tudok belépni sem!

n......@gmail.com

barsza
Válasz blac2 kommentjére
2018. szept. 28. 1:45

szerintem első körben töröld az e-mail címedet a hsz-ből, hogy ne legyen publikus (ugyanis pont az ilyen megadott e-mail címeket kezdik spamelni és jelszórobotokat végigfuttatni rajta)

második körben pedig a megadott lakcímet törölném

harmadik körben... próbáltam lefordítani, de még magyarul is gondot okozott megérteni az időrendi sorrendet, hogy mi miután következett.... pedig az angol nyelv erre érzékeny és az angol sokkal lényegre törőbben, egyszerűbben fogalmaz, próbáld meg te is úgy átfogalmazni

bellaurora
Válasz blac2 kommentjére
2018. szept. 28. 7:29

Akkor Game Over?

bellaurora
Válasz blac2 kommentjére
2018. okt. 5. 8:48

skrill, neteller

Tudja valaki hogy miért nem nyitja meg a skrill és neteller honlapját Németországon belül?
Tapasztalt már valaki ilyet?

bellaurora
Válasz blac2 kommentjére
2018. okt. 5. 15:25

Valahogy az én problémáimra sosincs válasz!Majd megszokom!

peraspera
Válasz bellaurora kommentjére
2018. okt. 5. 15:44

ez gyakran elofordul viszonylag, ami segithet

gep/router ujrainditas - kapsz uj ip-t, ha nem fix
magatol is elmulik egy-ket napon belul
illetve csatlakozz mobilneten keresztul a gepen (mobil wifi hotspot), ne az otthoni vezetekes nettel, akkor mindig mukodik

bellaurora
Válasz peraspera kommentjére
2018. okt. 5. 16:33

Köszönöm!Megpróbálom!

GangstaKeni
Válasz bellaurora kommentjére
2018. okt. 26. 17:14

Skrill - Neteller közötti pénzmozgatás

Sziasztok!
Újrakezdő/kezdő vagyok. Az alábbi kérdésben tudtok nekem segíteni?

- Skrill és neteller között tudok pénzt mozgatni? Jelenleg skrillem van, de egy helyen csak netellerrel tudok fizetni, és jó lenne ha skrillről nem kellene majd kiutalgatni a pénzem... Ha csinálok egy neteller pénztárcát át tudok oda is mozgatni pénzt?

Előre is köszi!
GK

pumeszko
Válasz GangstaKeni kommentjére
2018. okt. 26. 17:49

Szia!
Bár nincs Neteller számlám, de a gyakori kérdések között azt írják, hogy van erre opció: https://www.neteller.com/en/support#/path/PAYMENTS/Deposits-Money-In/85238483/How-do-I-use-Skrill-to-deposit-funds.htm

Azért nézd meg előtte az esetleges transzfer meg valitaváltási díjakat, hogy megfelelnek-e (ha vannak)

Élő ügyfélszolgálat