csiga19794
Válasz blac2 kommentjére
2019. máj. 7. 12:25

Minek akarnád elutalni? Kapsz hozzá egy mastercardot és leveheted arról vagy fizethetsz vele bárhol. Kb.10 perc csinálni egyet.

nbzmgpkr
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2019. máj. 8. 0:14

sziasztok. hosszú évek óta nem játszottam online, most lett egy kis időm és kedvem is. feltöltöttem némi készpénzt a skrill számlámra, de valamiért nem tudok onnan beutalni a stars számlámra. azt írja ki, hogy a skrill egyenlegem 0 dollár. mi lehet a gond?

HaowNutty
Válasz blac2 kommentjére
2019. máj. 8. 1:03

Mastercarddal toltotted fel valoszinuleg, igy nem hasznalhatod fel szerencsejatekra

nbzmgpkr
Válasz HaowNutty kommentjére
2019. máj. 8. 8:35

ez a szabályozás régóta van? és mi lehet a megoldás?

SajtiEgon
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2019. máj. 8. 10:01

Egymillió éves, de a Mastercard esetén csak annyi, hogy nem tudsz kiutaltatni rá pénzt.
A) Talán feltöltéskor nem pipáltad be, hogy gambling céllal akarod a zsét felhasználni.
B) Másik kártyát használtál és a kibocsátó bank alapból tiltja az ilyen kártyás tranzakciókat.

nbzmgpkr
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2019. máj. 8. 10:13

Az összeg megjelent a Skrill számlámon, viszont onnan nem tudom betenni a pénzt a Starsra.

Amikor a Skrillre felment a pénz, a gamblinget nem kérdezte sehol. Volt valami olyasmi, hogy 'merchants'-ra kérdezett rá. Ez lett volna az? Ezt kellett volna bepipálni?

Buksisak
Válasz blac2 kommentjére
2019. máj. 8. 10:36

Nem. Van olyan estet, amikor nincs választási lehetőség. De van néhány megoldás számodra, az egyik, hogy veszel a SKRILL crypto részlegén crypto valutát, utána visszaváltod cash-re, amit már be enged fizetni gambling célra is.

jordic
Válasz blac2 kommentjére
2019. jún. 2. 10:47

Sziasztok!

A 10EUR ingyen első befizetésnél még létezik?

jáná89
Válasz jordic kommentjére
2019. jún. 5. 11:44

Help

Sziasztok!Regeltem Skrill-re,szeretném használni ki és befizetésre.
Mi a második lépés?Megadtam az adatokat hogyan tovább?
Illetve ha rendelek hozzá Skrill kártyát akkor azzal le tudom venni a pénzt bank automatánál?
Akkor nem kell ki utaljam bank kártyámra?Előre is köszönöm!

daniboy
Válasz blac2 kommentjére
2019. jún. 5. 12:42

Szia!

Én úgy emlékszem, hogy hozzá tudsz adni már meglevő bankkártyát, amiről be tudsz fizetni.

Ezen kívül célszerű elvégezni az azonosítást, ami általában fényképes igazolvány és a lakcím igazolása szokott lenni.

Ha Skrill kártyát szeretnél hozzáadni, akkor ott van virtuális és valódi kártya lehetőség is. Ha ATM-ben szeretnél felvenni pénzt, akkor a valódi kártyát meg kell igényelni. Annak idején én ilyen $10-s költségre emlékszem ezzel kapcsolatban. Mivel Mastercard és dombornyomott, ezért gyakorlatilag bárhol lehet használni, legalábbis én még nem hallottam ezzel összefüggő problémáról.

Élő ügyfélszolgálat