Minek akarnád elutalni? Kapsz hozzá egy mastercardot és leveheted arról vagy fizethetsz vele bárhol. Kb.10 perc csinálni egyet.
sziasztok. hosszú évek óta nem játszottam online, most lett egy kis időm és kedvem is. feltöltöttem némi készpénzt a skrill számlámra, de valamiért nem tudok onnan beutalni a stars számlámra. azt írja ki, hogy a skrill egyenlegem 0 dollár. mi lehet a gond?
Mastercarddal toltotted fel valoszinuleg, igy nem hasznalhatod fel szerencsejatekra
ez a szabályozás régóta van? és mi lehet a megoldás?
Nem. Van olyan estet, amikor nincs választási lehetőség. De van néhány megoldás számodra, az egyik, hogy veszel a SKRILL crypto részlegén crypto valutát, utána visszaváltod cash-re, amit már be enged fizetni gambling célra is.
Sziasztok!
A 10EUR ingyen első befizetésnél még létezik?
Help
Sziasztok!Regeltem Skrill-re,szeretném használni ki és befizetésre.
Mi a második lépés?Megadtam az adatokat hogyan tovább?
Illetve ha rendelek hozzá Skrill kártyát akkor azzal le tudom venni a pénzt bank automatánál?
Akkor nem kell ki utaljam bank kártyámra?Előre is köszönöm!
Szia!
Én úgy emlékszem, hogy hozzá tudsz adni már meglevő bankkártyát, amiről be tudsz fizetni.
Ezen kívül célszerű elvégezni az azonosítást, ami általában fényképes igazolvány és a lakcím igazolása szokott lenni.
Ha Skrill kártyát szeretnél hozzáadni, akkor ott van virtuális és valódi kártya lehetőség is. Ha ATM-ben szeretnél felvenni pénzt, akkor a valódi kártyát meg kell igényelni. Annak idején én ilyen $10-s költségre emlékszem ezzel kapcsolatban. Mivel Mastercard és dombornyomott, ezért gyakorlatilag bárhol lehet használni, legalábbis én még nem hallottam ezzel összefüggő problémáról.