Pedro83
Válasz daniboy kommentjére
2019. febr. 22. 23:40

Jól elrejtették, hogy basszák meg. Mondjuk a probléma továbbra is fennáll, mert azt kéri lépjek be, csak épp az nem megy a one time password problémám miatt...

Azért köszi a segítséget. Legalább tudom, hogy érjem el a chat support-ot, ha végre sikerül belépnem :)

muccso
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 1. 19:40

Nekem behalt a skrill oldala. Nálatok működik?

Gordon
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 2. 17:39

Nekem sem működik, bejelentkezésnél azt írja, h hozzáférés megtagadva telóról meg invalid user/password

"A hozzáférés megtagadva a következőhöz: www.skrill.com Nincs jogosultsága az oldal megjelenítésére.
HTTP ERROR 403"

crazy3317
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 2. 18:59

nekem jó mobilról meg desktopról is

kecsege55x
Válasz crazy3317 kommentjére
2019. márc. 5. 8:04

segítség kérés

Otp-s kártyáról fizettem be a skrillre, majd ezta skrill engedi befizetni szerencsejáték oldalra. Mi a fene ez? Pontosan annyit nem enged ami az otps kártyáról ment be.

Zoli82
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 5. 8:11

Amikor bezárunk egy accountot mennyi idő amíg újra tudom nyitni? Mert a bezárt acco-m emailjével nem enged újra regisztrálni rögtön.

kecsege55x
Válasz Zoli82 kommentjére
2019. márc. 5. 8:34

Vagy írsz nekik és vársz heteket, hónapokat míg valami történik. Vagy csinálsz egyet új emailről és működik tovább. Ha bármi bajuk van jelzik.

iKeksz
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 5. 13:48

Rengeteg idő és van, hogy nem is értik mi a problémád vagy a rendszerük nem engedi. Új email új reg és 2perc alatt megoldva a probléma.

musli25
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 28. 11:12

Kaptam egy levelet a skrilltől:
In line with a new regulation, we’ve recently changed the way we verify accounts at Skrill. As a result, you are required to complete an additional verification process on your account.
Please complete the necessary action by 2 April 2019 otherwise you may experience disruption to your services.
Verifying your account is simple: login, click on ‘Settings’ and under ‘Account verification’ click on ‘Verify now’.
You can also download the latest Skrill app and complete the process using your phone.

Ki hogyan csinálta meg?
Köszi

daniboy
Válasz blac2 kommentjére
2019. márc. 28. 12:39

én böngészőben, semmi extra... viszont ilyen emaileknél mindig paranoid vagyok, még ha látszólag hivatalos címről küldték is. Szóval én nem kattintanék linkre, hanem külön nyitnám meg a böngészőben

Élő ügyfélszolgálat