csiga19794
Válasz blac2 kommentjére
2020. ápr. 24. 14:34

Sziasztok! Pár napja nem akar megérkezni belépésnél az sms a verifikáló kóddal. Emailben megjön rendesen. Van valakinél hasonló vagy tudtok megoldást erre?

Norris80
Válasz blac2 kommentjére
2020. ápr. 24. 15:58

Egyszer Starson tapasztaltam a napokban, de utána már működött.

feri78
Válasz blac2 kommentjére
2020. ápr. 24. 17:50

Nálam többször is volt mostanában ilyen gond.

peraspera
Válasz csiga19794 kommentjére
2020. ápr. 24. 19:45

Sziasztok! Pár napja nem akar megérkezni belépésnél az sms a verifikáló kóddal. Emailben megjön rendesen. Van valakinél hasonló vagy tudtok megoldást erre?

uez. de addig örüljünk, mig legalabb az egyik mukodik

koviii
Válasz blac2 kommentjére
2020. ápr. 28. 10:35

A skrillemen USDben tartom a pénzt és a napokban megjött az új prepaid kártyám. Beléptem az oldalra aktiválni, és meglepődve láttam, hogy míg a virtual card USD addig az új kártyám EUROként van feltüntetve. Használni se merem amíg nem írnak vissza, mert félek, hogy USD-USD trazakció esetén is dupla váltást csinálnak.
Mi a szitu ilyenkor?

lourker
Válasz koviii kommentjére
2020. ápr. 28. 13:57

Szia!

Én úgy tudom a normál kártya fixen EUR-os már az EU-ban nem lehet dollárosat kérni. Én is meglepődtem amikor megkaptam fél éve írtam nekik ezt írták:

""Please, be advised that the Skrill Card is now supported in EUR only.

In case you use a card from your USD wallet, transactions made in USD would not be subject to currency conversion. On the other hand, if you withdraw or make purchases with it in currencies different than USD, we would also add FX fee. "

kispászti
Válasz blac2 kommentjére
2020. ápr. 28. 16:54

hali
pokerstars befizetésnél azt írja hogy nem tudja jóváhagyni, mert mastercard-al töltöttem fel . mi lehet az azonnali megoldás ,régen használtam akkor nem volt ilyen . vpn is be van kapcsolva.

koviii
2020. ápr. 28. 20:08

A skrillemen USDben tartom a pénzt és a napokban megjött az új prepaid kártyám. Beléptem az oldalra aktiválni, és meglepődve láttam, hogy míg a virtual card USD addig az új kártyám EUROként van feltüntetve. Használni se merem amíg nem írnak vissza, mert félek, hogy USD-USD trazakció esetén is dupla váltást csinálnak.
Mi a szitu ilyenkor?

"Please be advised all Skrill plastic cards are default EUR currency.

2. For POS and ATM payments in a currency different from EUR:

If you are making a purchase or withdrawing cash in a currency different from EUR, the original amount withdrawn from your Skrill digital wallet will be converted first within the Skrill system to the currency in which your Skrill prepaid MasterCard is held - EUR (see the paragraph above). Then, the amount will be converted to the currency of your POS or ATM payment. The second conversion will not be executed by Skrill but by MasterCard in accordance with their foreign exchange rates. These rates may be checked directly with MasterCard (they may be published on their website, for example)."

Ez így elég elbaszottan hangzik

Rami85
2020. ápr. 28. 22:49

skrill es neteller orak ota nem elerheto.. nalam van a problema v globalis?

Rami85
Válasz Rami85 kommentjére
2020. ápr. 28. 22:53

Kiprobaltam, mobilnetrol engedi megnyitni, sima upc-s netrol nem engedi megnyitni.. vki tapasztalt vha hasonlot?

Élő ügyfélszolgálat