Sziasztok! Pár napja nem akar megérkezni belépésnél az sms a verifikáló kóddal. Emailben megjön rendesen. Van valakinél hasonló vagy tudtok megoldást erre?
Egyszer Starson tapasztaltam a napokban, de utána már működött.
Nálam többször is volt mostanában ilyen gond.
Sziasztok! Pár napja nem akar megérkezni belépésnél az sms a verifikáló kóddal. Emailben megjön rendesen. Van valakinél hasonló vagy tudtok megoldást erre?
A skrillemen USDben tartom a pénzt és a napokban megjött az új prepaid kártyám. Beléptem az oldalra aktiválni, és meglepődve láttam, hogy míg a virtual card USD addig az új kártyám EUROként van feltüntetve. Használni se merem amíg nem írnak vissza, mert félek, hogy USD-USD trazakció esetén is dupla váltást csinálnak.
Mi a szitu ilyenkor?
Szia!
Én úgy tudom a normál kártya fixen EUR-os már az EU-ban nem lehet dollárosat kérni. Én is meglepődtem amikor megkaptam fél éve írtam nekik ezt írták:
""Please, be advised that the Skrill Card is now supported in EUR only.
In case you use a card from your USD wallet, transactions made in USD would not be subject to currency conversion. On the other hand, if you withdraw or make purchases with it in currencies different than USD, we would also add FX fee. "
hali
pokerstars befizetésnél azt írja hogy nem tudja jóváhagyni, mert mastercard-al töltöttem fel . mi lehet az azonnali megoldás ,régen használtam akkor nem volt ilyen . vpn is be van kapcsolva.
A skrillemen USDben tartom a pénzt és a napokban megjött az új prepaid kártyám. Beléptem az oldalra aktiválni, és meglepődve láttam, hogy míg a virtual card USD addig az új kártyám EUROként van feltüntetve. Használni se merem amíg nem írnak vissza, mert félek, hogy USD-USD trazakció esetén is dupla váltást csinálnak.
Mi a szitu ilyenkor?
skrill es neteller orak ota nem elerheto.. nalam van a problema v globalis?
Kiprobaltam, mobilnetrol engedi megnyitni, sima upc-s netrol nem engedi megnyitni.. vki tapasztalt vha hasonlot?