nem VIP-ként csak úgy tudok EUR számlát nyitni, ha bezárom az USD-t?
(vagy legalábbis ha szeretném megúszni a saját számlák közötti pakolgatás esetén a 4% konverziós fee-t)
https://support.skrill.com/ACCOUNT/Updates/905759032/Can-I-change-my-Skrill-account-currency.htm
Ezt még elolvasnám a helyedben mielőtt döntést hozol:
https://www.skrill.com/en/support#/path/PAYMENTS/1377936052/What-is-Exchange.htm
Skrill USD elszámolású maradt? Vagy átváltottak EUR alapúra?
Hogyha USD a számlám és USD-ben fogok róla vásárolni, akkor nem lesz konverzió ugye?
A virtuális kártya használható webshopos vásárlásra?
Csak mert akkor megspórolnám a 10 EUR-os fizikai kártyát. Úgysem kell nekem semmire.
Sziasztok. 3 év teljes kihagyás után újrakezdeném az online pókert. Hiányzik mint a barom :-) Olvastam valami olyat, hogy benzinkúton lehet venni feltöltésre használható kártyát. Ajánljátok ezt?
Raiffeisen, master card a kombinációm, inkább skrill?
888 vagy PS lenne a felület.
Köszi az intuíciókat.
Pacsi
Sziasztok!
USD alapú skrill számlám van és USD-ben szeretnék hozzájutni a pénzemhez. Ehhez nyitottam itthon egy USD devizaszámlát, majd ezt rögzítettem a skrill rendszerében. Próbautalást akartam végrehajtani, de megakadtam azon hogy a rendszer azt jelzi hogy HUF-ban fog teljesülni az utalás ami nekem nyilván nem jó.
Ilyenkor mi a teendő?
Más találkozott ilyennel?
Írok nekik az elegendő lesz a megoldásra?
...nyitottam itthon egy USD devizaszámlát, majd ezt rögzítettem a skrill rendszerében...
Sziasztok!
USD alapú skrill számlám van és USD-ben szeretnék hozzájutni a pénzemhez. Ehhez nyitottam itthon egy USD devizaszámlát, majd ezt rögzítettem a skrill rendszerében. Próbautalást akartam végrehajtani, de megakadtam azon hogy a rendszer azt jelzi hogy HUF-ban fog teljesülni az utalás ami nekem nyilván nem jó.
Ilyenkor mi a teendő?
Más találkozott ilyennel?
Írok nekik az elegendő lesz a megoldásra?
Üdv! A skrill-nél most VIP szinttől függetlenül 1,75%-t beszed (az átváltási költségen felül) ATM-es kp. felvételnél? Akárhogy böngészem az oldalukat nem találom azt a táblázatot amit régen. Abban mutatta az eltérést a VIP szintek között.
Hello! USD Skrillem van eurós alszámlával, nagyrészt euró van fenn. Jelenleg, hogy a pénzhez jussak elöször Skrillen belül átkell váltanom USDre, majd igy tudom Skrill kártyával levenni, de ez a Fee-k miatt nagy bukó / ha jól számoltam kb 10% mire a cash a kezemben van /. Ki mit ajánl ehelyett? Nem szeretnék magyar bankszámlát belekeverni. Kószi :)
szerintem ez szopó lesz. tudtommal minden utalást a sepa rendszeren keresztül intéznek eu-ban, ami csak euróval működik. szóval az fog történni, hogy a skrill átváltja a dollárt euróra, az itthoni bank pedig vissza az eurót a devizaszámládra. (így kb tök mindegy, hogy usd vagy forint számlára utalsz-e itthon) mocskosul nagy lesz a költség. vagy euró számlára utald ki (mert egyébként a magyar bank a pofátlan természetesen), vagy keress valami más megoldást