Elvileg XE.com árfolyamán vált a PS.
Az miért lehúzás?
Elvileg XE.com árfolyamán vált a PS.
Az miért lehúzás?
Ha peldaul EURban fizetsz be es USD a pref currencyd starson, befizetesnel atvaltja es kevesebb USD kapsz ugyanannyi EURert, mintha EUR a pref currency es magadnak valtod a cashierban
Otpről lehet felfizetni skrillre most így Jan1-el?
Sziasztok!
Ez a bizonyos duplicate transaction, azaz hogy egy tranzakciót kétszer von le a számláról, még mindig "ilyen" gyakori a skrillnél? Nagyjából 1 hete használom újra a skrillt, természetesen a lehető legnagyobb tranzakciót duplázta be, véletlenül sem a pár ezres kártyás vásárlásokat, hanem a revolut feltöltést virtual carddal.
Ugyanez nálam is most, pont a legnagyobb tranzakciónál.
Megoldódott nálad? Mennyi idő mire visszaírták?
Van egy usd alapú accountom aminek már van eur fiókja is. A kért skrill kártyáról revolutra akartam utalni, de az usd oldalról akarta ahol kevés pénz van és én az eur-ról akarnám. Hol lehet ezt kicserélni? Át tudnám konvertálni, de akkor buknék 2%-ot
Van egy usd alapú accountom aminek már van eur fiókja is. A kért skrill kártyáról revolutra akartam utalni, de az usd oldalról akarta ahol kevés pénz van és én az eur-ról akarnám. Hol lehet ezt kicserélni? Át tudnám konvertálni, de akkor buknék 2%-ot
Másnál is baszakszik a skrill?
nem enged befizetni sehova, sms kód megjön meg emailben is de azt írja nem elérhető probálkozz máshogy.
Neteller nem enged belépni, ha a jelszót végre elfogadja, akkor azt írja, hogy az sms-küldő szolgáltatásuk nem üzemel. Ezek egy cég ugyebár.