peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2020. dec. 4. 13:32

Nekem kb a ‘10-es evek elejen volt ilyen utoljara

Lyukszormok
Válasz peraspera kommentjére
2020. dec. 4. 15:51

Az az érdekes, hogy a múlthéten a mobilszámommal kapcsolatban kerestem a supportot, nagyjából 5 perc alatt választ kaptam mindegyik ticketemre, most pedig 1 nap alatt semmi...

luckyb555
Válasz Lyukszormok kommentjére
2020. dec. 6. 17:57

Sziasztok!

Nem tudok belépni a skrill acc- ba, esetleg valakinél hasonló?

luckyb555
Válasz Lyukszormok kommentjére
2020. dec. 6. 17:58

Sziasztok!

Nem tudok belépni a skrill acc- ba, esetleg valakinél hasonló probléma?

kaniboj
Válasz blac2 kommentjére
2020. dec. 7. 8:44

Én betudok lépni.

kaniboj
Válasz blac2 kommentjére
2020. dec. 7. 8:48

Nekem az a problémám hogy felfizettem Kkpokerre vagyis csak probáltam volna. Se a skrillen se a kkpoker számlámon nincs rajta a pénz. Fizettem már fel ugyan így ugyan ide. Ezért is nem értem a problémát.

koviii
Válasz blac2 kommentjére
2020. dec. 27. 23:22

A termekből lehet USD-t skrillre kifizetni vagy már felszámolnak rá extra ktg-et?
Most hogy ilyen szar az USD árfolyam nem szeretném euróra váltogatni.

ewoksamurai
Válasz koviii kommentjére
2020. dec. 28. 4:49

A termekből lehet USD-t skrillre kifizetni vagy már felszámolnak rá extra ktg-et?
Most hogy ilyen szar az USD árfolyam nem szeretném euróra váltogatni.

Terme válogatja. Redstar, Bwin igen. Pokerking havi 1db tranzakciót enged skrillre ingyen max 2500$-ig, GG hálózat termei az affilodon verik le, szóval ha van rakechase vagy rakerace vagy ilyemi, annak az összegéből lejön majd. Ennyi, ami hirtelen eszembe jut. A nagyobb/drágább (kivéve GG) termekben jellemzően nem kell fizetned a skrill pénzmozgásért.

szerk: de ha teremben akarod átváltani a $-t €-ra, többnyire legalább olyan kemény díjat számolnak rá, mint a skrill, ill. starson hiába váltod a $-t €-ra, amennyit $-ban fizettél be, azt $-ban is kapod meg a skrilledre, csak a stars még le is húz az oda-vissza váltással. Partyn nem tudom, hogy működik.

time4revenge
Válasz ewoksamurai kommentjére
2020. dec. 28. 10:53

Chico hálózatban is van 1% fee minden cash outra Neteller/Skrill.

Aenima
Válasz ewoksamurai kommentjére
2020. dec. 28. 19:27

csak a stars még le is húz az oda-vissza váltással.

Elvileg XE.com árfolyamán vált a PS.
Az miért lehúzás?

Élő ügyfélszolgálat