peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2021. márc. 3. 16:23

hoppácska

https://poker-akademia.com/vBulletin/skrill/14610-skrill-faq.html

nem tudom, mennyire friss. 46mp volt megtalalni itt az oldalon, tudniillik ott van baloldalt, hogy skrill ajanlott fizetesi partner... tudom, baloldalt hol?

kacsa1st
Válasz peraspera kommentjére
2021. márc. 3. 16:31

hoppácska

https://poker-akademia.com/vBulletin/skrill/14610-skrill-faq.html

nem tudom, mennyire friss. 46mp volt megtalalni itt az oldalon, tudniillik ott van baloldalt, hogy skrill ajanlott fizetesi partner... tudom, baloldalt hol?

2010. 12. 08., 17:09 -> mondhatni naprakész :D

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2021. márc. 3. 16:36

Lol
Akkor kedves legjobb affiliate, tessek hozzalatni

Admin
2021. márc. 3. 17:53

Lol
Akkor kedves legjobb affiliate, tessek hozzalatni

A FAQ átfogó frissítése már folyamatban van. Köszönjük, hogy megerősítettétek az igényetek ezekkel kapcsolatban!

hétpár
2021. márc. 4. 16:06

támogatás jegy

leirta h mennyire egyszeru ugyhogy hagyod az egeszet, ertem:DD

uj gmail regisztralni aztan istentelen nagy faradtsag lenne

ui.: te hogy vagy meg eletben?:DD

Nem az email a lényeg(az van másik is), hanem a telefonszám! Abból nem tudok másikat varázsolni.
A megjegyzéseidet meg tartsd meg magadnak.

hétpár
Válasz hétpár kommentjére
2021. márc. 4. 16:18

Egyébként asszem rájöttem, mit kell tennem. Írtam a supportnak ez ügyben, és mivel a telefonszámot meg lehet változtatni, majd megadom egy családtagét, utána lezárom a számlát, és ezután nyitok egy újat. Így már remélhetőleg el fogja fogadni az eredeti számot. Vagy nem, majd kiderül :)

kacsa1st
2021. márc. 4. 17:41

Egyébként asszem rájöttem, mit kell tennem. Írtam a supportnak ez ügyben, és mivel a telefonszámot meg lehet változtatni, majd megadom egy családtagét, utána lezárom a számlát, és ezután nyitok egy újat. Így már remélhetőleg el fogja fogadni az eredeti számot. Vagy nem, majd kiderül :)

dehogy adod meg egy családtagét. ha neked sem fogadja el elsőre, akkor írsz a supportnak és megoldják h használhatod a számodat. ezt írtam az előbbi postomban is!!

hétpár
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. márc. 5. 10:21

dehogy adod meg egy családtagét. ha neked sem fogadja el elsőre, akkor írsz a supportnak és megoldják h használhatod a számodat. ezt írtam az előbbi postomban is!!

Oké, köszi, így már világos, nem tudtam rájönni, mi az a "nyitottam egy support ticketet" :) ha azt írtad volna, hogy írtál a supportnak, azt értem

amagic
2021. márc. 8. 17:49

Zárolt számla

Régi moneybooks regisztrációm volt az lett frissítve. Megcsináltam a fiók igazolását mindent feltöltve és el fogadták.

Megpróbáltam Visa kártyáról felutalni és nem fogadta el, igaz nagyobb összeget akartam utalni mint a napi limit beállítás. Utána kisebb összeget se engedte. Másnapra meg

Your account has been restricted

Your account has been restricted for:
All transactions

To remove the restrictions:

Fiókját korlátoztuk

Fiókját korlátoztuk a következők miatt:
Minden tranzakció

A korlátozások eltávolítása: vegyem fel velük a kapcsolatot tegnap írtam nekik ma küldtek 1 sablon emailt nézzem át a regisztrációt stb de ha minden rendbe mi a bajuk? Ötlet!!!

incredible91
Válasz blac2 kommentjére
2021. márc. 8. 21:12

Hali!

Szerettem volna 700-800$-al feltölteni a skrill számlámat mastercard-os bankkártyával de láttam, hogy gambling-re nem felhasználható.

PaySafeCard oldalán ezt írják: A pin fizetés limitje: 9000ft/ A"standard" státusz teljes limitje 90200ft. Ezek mit jelentenek?

Szerintetek mivel járok jobban ha csináltatok valamelyik banknál Visa kártyát vagy a Paysafacard? Vagy hogyan érdemes szerintetek feltölteni a skrill számlát?

Köszi!

Élő ügyfélszolgálat