hoppácska
https://poker-akademia.com/vBulletin/skrill/14610-skrill-faq.html
nem tudom, mennyire friss. 46mp volt megtalalni itt az oldalon, tudniillik ott van baloldalt, hogy skrill ajanlott fizetesi partner... tudom, baloldalt hol?
hoppácska
https://poker-akademia.com/vBulletin/skrill/14610-skrill-faq.html
nem tudom, mennyire friss. 46mp volt megtalalni itt az oldalon, tudniillik ott van baloldalt, hogy skrill ajanlott fizetesi partner... tudom, baloldalt hol?
Lol
Akkor kedves legjobb affiliate, tessek hozzalatni
Lol
Akkor kedves legjobb affiliate, tessek hozzalatni
támogatás jegy
leirta h mennyire egyszeru ugyhogy hagyod az egeszet, ertem:DD
uj gmail regisztralni aztan istentelen nagy faradtsag lenne
ui.: te hogy vagy meg eletben?:DD
Egyébként asszem rájöttem, mit kell tennem. Írtam a supportnak ez ügyben, és mivel a telefonszámot meg lehet változtatni, majd megadom egy családtagét, utána lezárom a számlát, és ezután nyitok egy újat. Így már remélhetőleg el fogja fogadni az eredeti számot. Vagy nem, majd kiderül :)
Egyébként asszem rájöttem, mit kell tennem. Írtam a supportnak ez ügyben, és mivel a telefonszámot meg lehet változtatni, majd megadom egy családtagét, utána lezárom a számlát, és ezután nyitok egy újat. Így már remélhetőleg el fogja fogadni az eredeti számot. Vagy nem, majd kiderül :)
dehogy adod meg egy családtagét. ha neked sem fogadja el elsőre, akkor írsz a supportnak és megoldják h használhatod a számodat. ezt írtam az előbbi postomban is!!
Zárolt számla
Régi moneybooks regisztrációm volt az lett frissítve. Megcsináltam a fiók igazolását mindent feltöltve és el fogadták.
Megpróbáltam Visa kártyáról felutalni és nem fogadta el, igaz nagyobb összeget akartam utalni mint a napi limit beállítás. Utána kisebb összeget se engedte. Másnapra meg
Your account has been restricted
Your account has been restricted for:
All transactions
To remove the restrictions:
Fiókját korlátoztuk
Fiókját korlátoztuk a következők miatt:
Minden tranzakció
A korlátozások eltávolítása: vegyem fel velük a kapcsolatot tegnap írtam nekik ma küldtek 1 sablon emailt nézzem át a regisztrációt stb de ha minden rendbe mi a bajuk? Ötlet!!!
Hali!
Szerettem volna 700-800$-al feltölteni a skrill számlámat mastercard-os bankkártyával de láttam, hogy gambling-re nem felhasználható.
PaySafeCard oldalán ezt írják: A pin fizetés limitje: 9000ft/ A"standard" státusz teljes limitje 90200ft. Ezek mit jelentenek?
Szerintetek mivel járok jobban ha csináltatok valamelyik banknál Visa kártyát vagy a Paysafacard? Vagy hogyan érdemes szerintetek feltölteni a skrill számlát?
Köszi!