Admin
Válasz Norris80 kommentjére
2021. márc. 16. 13:42

Sziasztok!

Olvasom itt a megújult "Skrill pénztárca útmutatót" ami részletezi a több pénznemű számla előnyeit - többek között hogy nem kevés átváltási költséget spórolhatunk.

Gondoltam ki is próbálom, de a váltásnál az alábbi kép fogad:

Jól értelmezem, hogy ugyan a váltásnak valóban nincs költsége, de az FX fee azért bele van építve a konverzióba?

Hasonló váltásnál a Revoluton 1$=0,8364 euro-t ír (itt ugye 0,8 euro).

Köszönöm.

Szia!

A főbb gondolat az, hogy több pénznemben tarthatsz a Skrill számládon összegeket, amelyek mozgatásával elkerülhetted az FX fee-t.

Pl. Utalnak neked 100$ összeget az eddig eurós számládra, létrejön automatikusan egy usd alszámla.
Korábban, ha valaki más pénznemben utalt neked FX fee-t kellett megfizetned. Jelenleg ez nincs.

Tételezzük fel, hogy 100 dollárt utalsz valakinek egy eurós számláról. Átváltáskor fizetsz fx fee-t majd a tranzakciós költséget. Viszont, ha több pénznemben tárolsz összeget akkor csak az utalási költséget fizeted meg.
Amennyiben váltasz a pénznemek között mindig fizetsz FX fee-t sajnos.

hétpár
Válasz blac2 kommentjére
2021. márc. 22. 7:39

Üdv, ha jól olvastam, csak akkor lehet megszüntetni a számlát, ha nem marad rajta semennyi pénz, nekem van most rajta 279 Ft, ami kevesebb, mint a minimum kifizethető összeg. El lehet ezt "sózni" valahogy? Vagy csak úgy, hogy megint befizetek, és utána az összeset ki?

csiga19794
Válasz blac2 kommentjére
2021. márc. 22. 9:54

Sziasztok!
Ha meg akarom csinálni a VIP szintet,akkor a megkövetelt összeg (silvernél 15k) az depó vagy co számít bele? Tehát ha befizetek 3k-t azt számolja bele vagy ,ha kiveszek 3k-t azt? Esetleg mindkettőt és 6k?

lourker
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. márc. 22. 10:05

Sziasztok!
Ha meg akarom csinálni a VIP szintet,akkor a megkövetelt összeg (silvernél 15k) az depó vagy co számít bele? Tehát ha befizetek 3k-t azt számolja bele vagy ,ha kiveszek 3k-t azt? Esetleg mindkettőt és 6k?

Sajnos csak a befizetések számítanak a kifizetések nem.

Norris80
Válasz blac2 kommentjére
2021. ápr. 4. 13:40

Sziasztok!

USD skrillem van és létrehoztam alszámlákat forintra és euróra is.

Az miért van, hogy ha be szeretnék fizetni egy eurós terembe, akkor csak az USD számlámról tehetem meg és az eurós alszámlát nem látja?

Ugyanúgy ha eurót fizettetek ki azt is az USD összeghez csapja hozzá...

Akkor csak azért jók az alszámlák mert ha pénz érkezik különböző pénznemekben akkor nincs konverziós költség; és ennyi? Jól értelmezem?

Köszönöm.

Admin
Válasz Norris80 kommentjére
2021. ápr. 6. 15:47

Sziasztok!

USD skrillem van és létrehoztam alszámlákat forintra és euróra is.

Az miért van, hogy ha be szeretnék fizetni egy eurós terembe, akkor csak az USD számlámról tehetem meg és az eurós alszámlát nem látja?

Ugyanúgy ha eurót fizettetek ki azt is az USD összeghez csapja hozzá...

Akkor csak azért jók az alszámlák mert ha pénz érkezik különböző pénznemekben akkor nincs konverziós költség; és ennyi? Jól értelmezem?

Köszönöm.

Szia!

Jelenleg a kártyád csak a főszámlád egyenlegéhez fér hozzá.

Amennyiben a Skrill számláddal szeretnél befizetni, mondjuk egy terembe, akkor a befizetés során amikor átvezet a Skrill felületére, választani tudsz a lenyíló menüből melyik számláról történjen a befizetés.

Norris80
Válasz Admin kommentjére
2021. ápr. 6. 16:25

Szia!

Jelenleg a kártyád csak a főszámlád egyenlegéhez fér hozzá.

Amennyiben a Skrill számláddal szeretnél befizetni, mondjuk egy terembe, akkor a befizetés során amikor átvezet a Skrill felületére, választani tudsz a lenyíló menüből melyik számláról történjen a befizetés.

Köszönöm, így már értem.

barsza
Válasz blac2 kommentjére
2021. ápr. 28. 21:47

True Skiller státuszba kerültem.

Ehhez valamilyen feltételt teljesítettem vagy promóció?
Lejár majd valamikor?

Azt mondja, hogy ingyen skrill kártyát kapok és ingyen küldhetek pénzt skrillen belül.

Admin
Válasz barsza kommentjére
2021. ápr. 29. 10:25

True Skiller státuszba kerültem.

Ehhez valamilyen feltételt teljesítettem vagy promóció?
Lejár majd valamikor?

Azt mondja, hogy ingyen skrill kártyát kapok és ingyen küldhetek pénzt skrillen belül.

Szia!
Ez egy korábban már bejelentett promóció, amely visszavonásig érvényes.
A Skrill számlák közötti utalás valóban ingyenessé vált.
A kártya „ingyenes” viszont a postaköltséget még mindig meg kell fizetni , amely 10 euró.

Csife
Válasz blac2 kommentjére
2021. máj. 12. 13:16

Sziasztok

Nem tudom hogy mást is érint e ez a probléma amit felvetek , de hátha.

Újabban a termek nem igazán fogadják e a mastercardos befizetést ( GG , Pokerstars)

Regisztráltam e skrill-re ,befizetésnél kiválasztom , hogy ezt a pénz gambling-ra is felhasználnám akkor nem engedi a befizetést.(Mastercard)

Más is szembesült ezzel a problémával ?

Köszi

Élő ügyfélszolgálat