$ és € skrill számlám volt. Nem értem el a most a VIP státuszt, erre a $-ost bezárták mindenféle értesítés nélkül, úgyhogy volt rajta nem kevés pénz.
A support azt mondta amíg nem leszek újra minimum Silver addig ez van, átrakhatják az €-osra az összeget nem kevés FX fee-t fizetve :D
Ez valami új protokoll? Mert volt már olyan, hogy nem voltam SILVER és nem zárták egyik számlám sem....
Nevetséges...
$ és € skrill számlám volt. Nem értem el a most a VIP státuszt, erre a $-ost bezárták mindenféle értesítés nélkül, úgyhogy volt rajta nem kevés pénz.
A support azt mondta amíg nem leszek újra minimum Silver addig ez van, átrakhatják az €-osra az összeget nem kevés FX fee-t fizetve :D
Ez valami új protokoll? Mert volt már olyan, hogy nem voltam SILVER és nem zárták egyik számlám sem....
Nevetséges...
Továbbra sem jött meg az augusztusi kártya (rajtam kívül) a váróknak?
Én Aguszus1 kértem Agusztus31 mondtam hogy töröljék mert biztos nem ér már ide..
erre szept 9 megjött azaz 40 nap volt......de már tiltva volt.
Agusztus 31 újat kértem nem ért ide... az járt jól aki 22 euroér express futáral kérte én már 71 napja várom így ..
Nekem sem jött meg. Sok reményt nem fűzök hozzá, hogy megjön, de még ezt a hónapot kivárom, aztán sztornózom.
valaki megkapta már 70-80-120 nap útán? vagy mindenki ott hagyta őket?
idén még megjöhet a kártya vagy majd csak jövöre?