Sziasztok, ha skrillen lenne euros alszámlám is (most csak usd számlám van) akkor az ott tartott eurot ki tudnám utalni euróban a revolutomra?
Vagy a skrill virtuális kártya automatikusan a dollár főszámlából vonná le az összeget?
A főszámláról fogja vonni és konverziót csinál ilyen esetben. Sajnos hiába van az euros alszámla kiválasztva Revoluton a feltöltéskor, a Skrill főszámla pénznemét használja a kártya.
Igen sajnos a Skrill kártya csak a főszámla egyenlegét használja, mind vásárláskor (a Revolut feltöltés is annak minősül), mind pénzfelvételkor.
skrill usd-t vennék bp-en
középárfolyamon
megbízható személytől
skrill usd-t vennék bp-en
középárfolyamon
megbízható személytől
Aug 2-án küldték el az új skrill kártyámat , mai napig semmi . Igaz most vettem észre , hogy lejárt.Van olyan aki egyáltalán megkapta sima postával , vagy csak a 22 EUR-s opció működik?
Aug 2-án küldték el az új skrill kártyámat , mai napig semmi . Igaz most vettem észre , hogy lejárt.Van olyan aki egyáltalán megkapta sima postával , vagy csak a 22 EUR-s opció működik?
Meg nem csekkoltam eloben, de az otp-s atm-kereso alapjan mar van 9-10db euros atm-juk is szerte budapesten, ugyhogy mar nem kell feltetlen a deakra maszkalni, aki euro kp-zik skrillrol. (Meg a kiadhato cimleteket is listazza a honlap)
Szia! A második kártyaigénylésem sem jött meg. Addig írtam nekik, míg DHL-lel küldték, igaz kb +5000 Ft-tal többe került.