RealRaul21
Válasz blac2 kommentjére
2023. jan. 1. 11:10

Sziasztok, ha skrillen lenne euros alszámlám is (most csak usd számlám van) akkor az ott tartott eurot ki tudnám utalni euróban a revolutomra?

Vagy a skrill virtuális kártya automatikusan a dollár főszámlából vonná le az összeget?

Tir-X
Válasz RealRaul21 kommentjére
2023. jan. 1. 12:35

A főszámláról fogja vonni és konverziót csinál ilyen esetben. Sajnos hiába van az euros alszámla kiválasztva Revoluton a feltöltéskor, a Skrill főszámla pénznemét használja a kártya.

Admin
Válasz blac2 kommentjére
2023. jan. 2. 10:57

Igen sajnos a Skrill kártya csak a főszámla egyenlegét használja, mind vásárláskor (a Revolut feltöltés is annak minősül), mind pénzfelvételkor.

barsza
Válasz blac2 kommentjére
2023. jan. 11. 11:02

skrill usd-t vennék bp-en
középárfolyamon
megbízható személytől

Admin
Válasz barsza kommentjére
2023. jan. 11. 15:46

skrill usd-t vennék bp-en
középárfolyamon
megbízható személytől

Szia!Az ilyen kérésekre, keresésekre kérjük használd a hivatalos pénzcsere topikunkat. Köszönjük!

time4revenge
Válasz blac2 kommentjére
2023. jan. 15. 13:02

Aug 2-án küldték el az új skrill kártyámat , mai napig semmi . Igaz most vettem észre , hogy lejárt.Van olyan aki egyáltalán megkapta sima postával , vagy csak a 22 EUR-s opció működik?

TimeBankShove
Válasz time4revenge kommentjére
2023. jan. 15. 13:22

Aug 2-án küldték el az új skrill kártyámat , mai napig semmi . Igaz most vettem észre , hogy lejárt.Van olyan aki egyáltalán megkapta sima postával , vagy csak a 22 EUR-s opció működik?

Rengeteg hasonló panaszt olvasok. (Nekem március végén jár le)

Tud valaki naprakész,megbízható megoldást? Érdemes a Supporttal levelezni,beszélni hogy ne fussunk ki az időből?

Jöhet bármilyen konstruktív hozzászólás! Köszönettel : K

lourker
2023. jan. 15. 13:51

Van, nekem is aug 2-án adták fel szeptember közepén jött meg (azon a héten viszonylag sok embernek megjött az augusztusban feladott kártya 1,5 hónap után). De több ember írta, hogy nem jött meg neki akkor se, van aki megrendelte dhl expresszel(gondolom ez a 22eurós opció nem biztos?) és az 5-6 nap alatt megjött.

peraspera
Válasz blac2 kommentjére
2023. jan. 15. 16:15

Meg nem csekkoltam eloben, de az otp-s atm-kereso alapjan mar van 9-10db euros atm-juk is szerte budapesten, ugyhogy mar nem kell feltetlen a deakra maszkalni, aki euro kp-zik skrillrol. (Meg a kiadhato cimleteket is listazza a honlap)

-kölyök-
2023. jan. 16. 16:53

Szia! A második kártyaigénylésem sem jött meg. Addig írtam nekik, míg DHL-lel küldték, igaz kb +5000 Ft-tal többe került.

Élő ügyfélszolgálat