Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrillről pénzlevét legolcsóbb módja?

koviii
Válasz lourker kommentjére
2021. szept. 22. 12:47

Nálam annyi változott pár hete , hogy még egy azonosítási lépcsőt betettek, de ezen kívül minden változatlan most is rápróbáltam, miután olvastam a kommented és simán működik.

Köszi az infót!
Akkor ezek szerint az én készülékemben van a hiba. Nem értem mi az anyjuk van, semmi sem változott, a rev frissítve, minden kártyám érvényes, nem léptem át egyik limitet sem.

zulusierra
Válasz peraspera kommentjére
2021. szept. 24. 15:26

Nálam sem működik a befizetés a Neteller kártyámmal.
Az rémlik hogy nemrég EUR lett a kártya pénzneme ami elvileg semmiben sem érinti a felhasználót, de hiába próbálok mindenféle verziót, a Revolut 3DS hitelesítés hibát ír ki.

koviii
Válasz zulusierra kommentjére
2021. szept. 24. 18:45

Nálam sem működik a befizetés a Neteller kártyámmal.
Az rémlik hogy nemrég EUR lett a kártya pénzneme ami elvileg semmiben sem érinti a felhasználót, de hiába próbálok mindenféle verziót, a Revolut 3DS hitelesítés hibát ír ki.

Töltsd le a mobilodra a Neteller appot, nekem úgy megoldódott Skrillnél.

zulusierra
Válasz koviii kommentjére
2021. szept. 24. 19:00

Töltsd le a mobilodra a Neteller appot, nekem úgy megoldódott Skrillnél.

Azt is megcsináltam, de ugyanaz történt.
Vagy úgy nem a Revolut app-ban kell csinálni a feltöltést, hanem a Neteller app-ból tudnám valahogy elindítani az utalást?

koviii
Válasz zulusierra kommentjére
2021. szept. 25. 2:38

Azt is megcsináltam, de ugyanaz történt.
Vagy úgy nem a Revolut app-ban kell csinálni a feltöltést, hanem a Neteller app-ból tudnám valahogy elindítani az utalást?

Revolutból lehet csak indítani szerintem. Nekem a skrill support javasolta h töltsem le mobilra és utána tleg kérte a szokásos több lépcsős azonosítást, de eltudom képzelni, hogy hamarosan bugos lesz megint a feltöltés.

Buytherest
Válasz kati666 kommentjére
2021. okt. 9. 6:37

Beutaltam Skrillről Revolutra, tök oké minden. Majd másnap kiírja ugyanazt a tranzakciót pendingnek és levonja újra az összeget, de a Revolutra már nem utalja át. Ez vmi feature? Öt napja pending és emiatt mínuszban is lett az egyenlegem. Volt valakinek hasonló, mennyit kell várni a pendingre?

kacsa1st
Válasz Buytherest kommentjére
2021. okt. 9. 9:38

Beutaltam Skrillről Revolutra, tök oké minden. Majd másnap kiírja ugyanazt a tranzakciót pendingnek és levonja újra az összeget, de a Revolutra már nem utalja át. Ez vmi feature? Öt napja pending és emiatt mínuszban is lett az egyenlegem. Volt valakinek hasonló, mennyit kell várni a pendingre?

folyamatosan ezt csinálja nekem netellerrel. pár nap múlva eltűnik a pending és vissza írja a lóvét a helyére.
az okát nem tudom a jelenségnek (a szemem mindig rajat tartom), de eddig nem volt vele gond.

Buytherest
2021. okt. 11. 21:12

Köszi, így történt. 6 munkanapot kellett mondjuk várni, de automatikusan megcsinálták.

SIR
Válasz NitroHUN kommentjére
2022. ápr. 4. 19:06

Létrehozol egy Revolut számlát (ingyen), kérsz egy Revolut kártyát (ingyen), átküldöd rá a Skrill USD-t (ingyen), átváltod forintra (ha banki kereskedési időszakban csinálod, akkor ingyen), és fizetsz vele a kártyáddal a boltban (ingyen), vagy felveszed ATM-ben (havi 75 000 forintig ingyen).

Na mondjuk ennél olcsóbb módot nem tudok, az igaz :(

Hello!
Ez még ma is müködik?

gabor93
2022. ápr. 4. 19:39

Működik, Skrill virtuális kártyával is.
Ha jól rémlik a revolut kártya már nem ingyenes.

Élő ügyfélszolgálat