Nálam annyi változott pár hete , hogy még egy azonosítási lépcsőt betettek, de ezen kívül minden változatlan most is rápróbáltam, miután olvastam a kommented és simán működik.
Nálam sem működik a befizetés a Neteller kártyámmal.
Az rémlik hogy nemrég EUR lett a kártya pénzneme ami elvileg semmiben sem érinti a felhasználót, de hiába próbálok mindenféle verziót, a Revolut 3DS hitelesítés hibát ír ki.
Nálam sem működik a befizetés a Neteller kártyámmal.
Az rémlik hogy nemrég EUR lett a kártya pénzneme ami elvileg semmiben sem érinti a felhasználót, de hiába próbálok mindenféle verziót, a Revolut 3DS hitelesítés hibát ír ki.
Töltsd le a mobilodra a Neteller appot, nekem úgy megoldódott Skrillnél.
Azt is megcsináltam, de ugyanaz történt.
Vagy úgy nem a Revolut app-ban kell csinálni a feltöltést, hanem a Neteller app-ból tudnám valahogy elindítani az utalást?
Beutaltam Skrillről Revolutra, tök oké minden. Majd másnap kiírja ugyanazt a tranzakciót pendingnek és levonja újra az összeget, de a Revolutra már nem utalja át. Ez vmi feature? Öt napja pending és emiatt mínuszban is lett az egyenlegem. Volt valakinek hasonló, mennyit kell várni a pendingre?
Beutaltam Skrillről Revolutra, tök oké minden. Majd másnap kiírja ugyanazt a tranzakciót pendingnek és levonja újra az összeget, de a Revolutra már nem utalja át. Ez vmi feature? Öt napja pending és emiatt mínuszban is lett az egyenlegem. Volt valakinek hasonló, mennyit kell várni a pendingre?
Köszi, így történt. 6 munkanapot kellett mondjuk várni, de automatikusan megcsinálták.
Létrehozol egy Revolut számlát (ingyen), kérsz egy Revolut kártyát (ingyen), átküldöd rá a Skrill USD-t (ingyen), átváltod forintra (ha banki kereskedési időszakban csinálod, akkor ingyen), és fizetsz vele a kártyáddal a boltban (ingyen), vagy felveszed ATM-ben (havi 75 000 forintig ingyen).
Na mondjuk ennél olcsóbb módot nem tudok, az igaz :(
Működik, Skrill virtuális kártyával is.
Ha jól rémlik a revolut kártya már nem ingyenes.