Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Skrillről pénzlevét legolcsóbb módja?

Buytherest
Válasz kati666 kommentjére
2021. máj. 6. 23:23

A világ afelé halad, hogy minden teljesen átlátható legyen és a kp is 15-20 év múlva szerintem az EUn belül el fog tűnni, mert az alvilág és a feketegazdaság melegágya. Nincsenek illúzióim, vége az idilli korszaknak és szerintem ettől függetlenül is már rég megkaptak ilyen adatokat a kormányok ha kértek volna, a Transferwise is fog kérni a közeljövőben. Amíg nem vásárolsz nagy értéket kétlem, hogy az lenne a kormányok terve, hogy az átlagembereket 100-200 eurós online ügyletei miatt vizsgálják. Szerintem megadható az adószám, csak ne menjetek el extrém irányba a vásárlásokkor.

Kizárólag Skillről töltöttem fel eddig, mindig 100-200 eurókat illetve kimaxoltam a 70-75ks havi kp felvételt és előtte 300 eurót

Ascent888
2021. máj. 11. 16:36

És mi történik, ha nem küldjük el nekik. Zárolnak?

Most akkor vissza a Neteller kivétre? Mi a megoldás?

kacsa1st
Válasz Ascent888 kommentjére
2021. máj. 19. 16:02

És mi történik, ha nem küldjük el nekik. Zárolnak?

Most akkor vissza a Neteller kivétre? Mi a megoldás?

én is itt tartok :( 5letek?!?

Feriboyslimshady
Válasz kacsa1st kommentjére
2021. máj. 19. 19:51

én is itt tartok :( 5letek?!?

Curve? (nem használom, csak halottam róla) https://kiszamolo.hu/curve-kartya-tudnivalok-2/

Foreverwin
Válasz Feriboyslimshady kommentjére
2021. máj. 19. 20:31

Curve sajnos nem opció, nem fogadja el a neteller/skrill prepaid kártyákat. Jelenlegi kiszemeltem a Wirex. (A kártya már megjött, a váltás középárfolyamhoz közeli. Gpay sajnos nincs.)

Buytherest
Válasz Foreverwin kommentjére
2021. máj. 20. 8:57

Curve sajnos nem opció, nem fogadja el a neteller/skrill prepaid kártyákat. Jelenlegi kiszemeltem a Wirex. (A kártya már megjött, a váltás középárfolyamhoz közeli. Gpay sajnos nincs.)

Utánaolvasva ez főleg a cryptora épül. Simán Skrillről/Netellerről utalsz és költöd ftként boltokba és van 400 eurnyi ingyen kp felvétel?

NitroHUN
Válasz Foreverwin kommentjére
2021. máj. 20. 9:45

Ez elég érdekes, én Skrill kártyával használom egész régóta a Curve-öt.

csiga19794
2021. máj. 20. 10:11

Nekem sem engedte összekötni soha,bár virtuálissal nem próbáltam.

Smasszer
Válasz NitroHUN kommentjére
2021. máj. 20. 10:16

Ez elég érdekes, én Skrill kártyával használom egész régóta a Curve-öt.

Ezt hogy csináltad? Nekem se engedte. Igaz virtuális volt, de most jön egy fizikai kártya is.

NitroHUN
2021. máj. 20. 11:37

Nem gondolom hogy bármit máshogyan csináltam volna, de most megnéztem, és 2019 novemberében adtam hozzá a Skrill kártyát, elképzelhető, hogy akkor más szelek fújtak, viszont az tény, hogy a mai napig lehet használni.

Élő ügyfélszolgálat