A világ afelé halad, hogy minden teljesen átlátható legyen és a kp is 15-20 év múlva szerintem az EUn belül el fog tűnni, mert az alvilág és a feketegazdaság melegágya. Nincsenek illúzióim, vége az idilli korszaknak és szerintem ettől függetlenül is már rég megkaptak ilyen adatokat a kormányok ha kértek volna, a Transferwise is fog kérni a közeljövőben. Amíg nem vásárolsz nagy értéket kétlem, hogy az lenne a kormányok terve, hogy az átlagembereket 100-200 eurós online ügyletei miatt vizsgálják. Szerintem megadható az adószám, csak ne menjetek el extrém irányba a vásárlásokkor.
Kizárólag Skillről töltöttem fel eddig, mindig 100-200 eurókat illetve kimaxoltam a 70-75ks havi kp felvételt és előtte 300 eurót
És mi történik, ha nem küldjük el nekik. Zárolnak?
Most akkor vissza a Neteller kivétre? Mi a megoldás?
És mi történik, ha nem küldjük el nekik. Zárolnak?
Most akkor vissza a Neteller kivétre? Mi a megoldás?
én is itt tartok :( 5letek?!?
Curve sajnos nem opció, nem fogadja el a neteller/skrill prepaid kártyákat. Jelenlegi kiszemeltem a Wirex. (A kártya már megjött, a váltás középárfolyamhoz közeli. Gpay sajnos nincs.)
Curve sajnos nem opció, nem fogadja el a neteller/skrill prepaid kártyákat. Jelenlegi kiszemeltem a Wirex. (A kártya már megjött, a váltás középárfolyamhoz közeli. Gpay sajnos nincs.)
Nekem sem engedte összekötni soha,bár virtuálissal nem próbáltam.
Ez elég érdekes, én Skrill kártyával használom egész régóta a Curve-öt.
Nem gondolom hogy bármit máshogyan csináltam volna, de most megnéztem, és 2019 novemberében adtam hozzá a Skrill kártyát, elképzelhető, hogy akkor más szelek fújtak, viszont az tény, hogy a mai napig lehet használni.