Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Stake-elési lehetőség (A sajnálatos FullTilt események után)

sawwee
Válasz stewiegrifin kommentjére
2011. júl. 29. 3:45

írtam PM et :)

Válaszoltam. :)

titcar
Válasz sawwee kommentjére
2011. júl. 29. 4:32

ha vmennyire publikus, hány embert stakelsz egyszerre és hogy megy eddig? :) (ha nem esetleg privátba is megírhatod :) )

sawwee
Válasz titcar kommentjére
2011. júl. 30. 2:50

ha vmennyire publikus, hány embert stakelsz egyszerre és hogy megy eddig? :) (ha nem esetleg privátba is megírhatod :) )

Összesen kb. tizen vannak most, a stake-elés hossza egyénenként (és nem utolsó sorban játék típusonként) eltérő.

Plague
2011. júl. 30. 19:24

Hy!

Stakert keresek, mivel sajnálatos mód a teljes rollom FTP-n ragadt. 9 max normál sng-ket tolok, 10$ os limiten, az FTP bezárása előtt akartam szinte tlépni 20$-ra (pár óra coaching után). Kezdetnek ennyit, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor pm-ben szívesen adok részletes statisztikát.

sawwee
Válasz Plague kommentjére
2011. júl. 30. 19:47

Hy!

Stakert keresek, mivel sajnálatos mód a teljes rollom FTP-n ragadt. 9 max normál sng-ket tolok, 10$ os limiten, az FTP bezárása előtt akartam szinte tlépni 20$-ra (pár óra coaching után). Kezdetnek ennyit, ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, akkor pm-ben szívesen adok részletes statisztikát.

PM megy

Plague
2011. júl. 30. 20:59

köszi, ment az e-mail

Cernunnos
Válasz Plague kommentjére
2011. aug. 7. 20:34

pm sent

allinlaci
2011. aug. 8. 16:53