Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Stake-elési lehetőség (A sajnálatos FullTilt események után)

sawwee
Válasz hippiasz kommentjére
2011. júl. 4. 5:20

Engem érdekelne a te referenciád is, ha nem baj. Pl.: milyen téten játszol hol esetleg graf.

Eddig a FullTilt-en játszottam HUSNG-t, az elmúlt 10 hónapban kizárólag ST-t, $200, $350 és $500-as téten, költözni valószínűleg a Stars-ra fogok.

(Stake-elés szempontjából egyébként mi a jelentősége? :-) )

Nekem is bentragadt nagyjából $45K-m a FullTilt-en, így egyrészt együttérző vagyok azokkal, akik hasonlóan jártak, másrészt nem bánnám, ha sikerülne a kiesett pénznek legalább egy részét pótolni a stake-eléssel.

Referencia-ként többek között MRJ-t tudom megadni.

sawwee
Válasz Hideyoshi kommentjére
2011. júl. 4. 5:23

Jelenleg ő a legeredményesebb magyar st hu sng játékos (szerintem), aki sikeresen megállta a helyét a FTP legmagasabb tétes asztalain, bátor, de matematikailag (mindig) megalapozott játékkal.

Egyet tudok tanácsolni, amit kér azt tartsátok be, és akkor jól fogtok járni!

Köszönöm a méltató szavakat :-)

sawwee
Válasz sawwee kommentjére
2011. júl. 4. 6:07

Mostanra elvileg minden jelentkezőnek kapnia kellett valamiféle választ tőlem akár PM-ben, akár email-ben.

Ha valakiről esetleg mégis elfeledkeztem volna, sikítson. (Na jó, email vagy PM is megteszi.)

mrj
Válasz Hideyoshi kommentjére
2011. júl. 4. 6:39

Jelenleg ő a legeredményesebb magyar st hu sng játékos (szerintem), aki sikeresen megállta a helyét a FTP legmagasabb tétes asztalain, bátor, de matematikailag (mindig) megalapozott játékkal.

Egyet tudok tanácsolni, amit kér azt tartsátok be, és akkor jól fogtok járni!

A nem csak a legeredményesebb, de a legjobb is superturbóban.

Fedayn72
Válasz mrj kommentjére
2011. júl. 4. 12:46

E-mail elküldve.

BurnLikeHell
2011. júl. 4. 13:07

szia sawwee!

helyedben nagyon óvatosan stake-elnék. én is stake-eltem egy megbízhatónak hitt másokkal segítőkész játékost, és az első alkalommal amikor megszorult pénzügyileg, a BR-jából fizetett, és azóta is hajkurászom a pénzemért.

amit én megtanultam, hogy
- csak annyi pénzt adj ami szükséges, még ha emiatt folyamatosan kapcsolatban is kell maradnod az érintettel.
(pl. CG esetén napi 6 BI-es stop loss-al 6 asztalos játékosnál 13 BI)
- kérd el a személyiének és a lakcímkártyájának befényképezett képét
- pókeres játékosneveit
- telefonszámát
- magadról pedig lehetőleg ne adj meg semmilyen személyes infót

Harvey
Válasz BurnLikeHell kommentjére
2011. júl. 4. 13:27

szia sawwee!

helyedben nagyon óvatosan stakelnék. én is stackeltem egy megbízhatónak hitt másokkal segítőkész játékost, és az első alkalommal amikor megszorult pénzügyileg, a BR-jából fizetett, és azóta is hajkurászom a pénzemért.

amit én megtanultam, hogy
- csak annyi pénzt adj ami szükséges, még ha emiatt folyamatosan kapcsolatban is kell maradnod az érintettel.
(pl. CG esetén napi 6 BI-es stop loss-al 6 asztalos játékosnál 13 BI)
- kérd el a személyiének és a lakcímkártyájának befényképezett képét
- pókeres játékosneveit
- telefonszámát
- magadról pedig lehetőleg ne adj meg semmilyen személyes infót

stakelés lesz az nem stackelés, továbbá el tudom képzelni eggy top játékosról, hogy tudja mit csinál...

Sziadam
Válasz Harvey kommentjére
2011. júl. 4. 13:33

email

Szia!

email címem: szigetisziadam@gmail.com
dobnál egy mailt,h hova tudok írni ?

köszi

Attesz
2011. júl. 4. 13:48
BurnLikeHell
Válasz Harvey kommentjére
2011. júl. 4. 15:28

stakelés lesz az nem stackelés, továbbá el tudom képzelni eggy top játékosról, hogy tudja mit csinál...

szia!
köszönöm a nyelvtani helyesbítést Harvey.

én is el bírom képzelni, de a kiváló pókertudás nem feltétlenül jelenti, azt, hogy vki a stake-elésben is otthon van. nem okoskodni szerettem volna, remélem hozzászólásom kevesebb kellemetlenséget okoz, mint lehetséges hasznot. elég csak belegondolni, hogy bigacsiga is sokat szenvedett a stake-eléssel.

Élő ügyfélszolgálat