Új egyezmény a pénzmosás és adóelkerülés ellen
Többeket érint és érdekel, ezért gondoltam érdemes megemlíteni, hogy újabb automatikus adatcsere-egyezményt írt alá 51 ország, ami most már a magánszemélyeken túl a cégeket és alapítványokat is érinti, sőt nem csak a bankbetétre, de az alapokra, értékpapírokra és a biztosításokra is kiterjed.
Érdemes böngészni a listát, nehogy kellemetlen meglepetés érjen.
Itt írtam róla bővebben: Új egyezmény az adóelkerülés ellen.
Tisztelt Kiszámoló Úr!
Szerintem sokan örömmel vennének itt az akadémiás közösségből egy pénzügyi tanácsadó topicot, amelyben megfelelő szakértelemmel rendelkező személy válaszolhatna a felmerülő pénzügyi kédésekre. Javaslom önnek egy ilyen elindítását. Persze csak ha nem gond. ;)
Csatlakozom az előttem szólóhoz :)
Csatlakoznék én is, de szerintem elég Kiszámolónak a saját blogjára koncentrálni..
Inkább látogassátok azt rendszerességgel! :)
Sőt írjatok\irhattok is neki, amennyire engedi ideje, szokott tudni válaszolni.
Csatlakoznék én is, de szerintem elég Kiszámolónak a saját blogjára koncentrálni..
Inkább látogassátok azt rendszerességgel! :)
Sőt írjatok\irhattok is neki, amennyire engedi ideje, szokott tudni válaszolni.
Ez vajon igaz lesz a netellerre, MB-re is ?
Na ja! :) Ha nem lenne ilyen adópara, meg nyomozgatás, lehet hogy több ingatlanom lenne most...
Én olvasom gyakran (játék közben) :D de itt felmerülhetnének onlinepokerspecifikus kérdések is. Árfolyamok, ki/befizetés, brm, vagy pl marcownak mit kellett volna idén másképp csinálnia egy pénzügyi szakember szernt stb stb. :)
Eddig azt hitted a magyar állami hatóság nem tud információt szerezni tőlük?
Csak most a papirmunka egyenlő lett a 0-ával.