USD Csekk beváltás
Sziasztok!
Usd csekket szeretnék beváltani de már az otpnem foglalkozik ilyennel se raiff se erset se cib a magyar nemzeti bank nem ad ki infot hogy kinél lehetne, tudakozo plusz sem tudta....
Van esetleg bárnkinek bármi ötlet tapasztalat hogy hol tudnám beváltani?
Köszi
Igen... A google az én barátom is ;) Szoval ezt már olvastam
De esetleg megoldható e azota valamelyik banknál, vagy esetleg szlovákiába érdemes e kimennem stb?
Üdv!
Szerintem be lehet váltani, ismerek valakit, aki tavaly beváltott egyet. Mondjuk az nem pokersite-ról származó csekk volt, ez nem tudom számít e, de USD az tuti. Estig megkérdem és frissítem a hozzászólást.
szerk.: Otp anno beváltotta, de csak ha volt ott számlád és 1 hónapig tartott az ellenőrzés. Lehet, hogy ez változott.
Tud valaki arról h itthon vagy környező országokban hol lehet $-os csekket beváltani? Absolute pokeres pénzeket csekken küldik ki, érinthet néhány embert
Tud valaki arról h itthon vagy környező országokban hol lehet $-os csekket beváltani? Absolute pokeres pénzeket csekken küldik ki, érinthet néhány embert
Sziasztok!
Usd csekket szeretnék beváltani de már az otpnem foglalkozik ilyennel se raiff se erset se cib a magyar nemzeti bank nem ad ki infot hogy kinél lehetne, tudakozo plusz sem tudta....
Van esetleg bárnkinek bármi ötlet tapasztalat hogy hol tudnám beváltani?
Köszi
Nekem az ERSTÉ-nél sikerült ,de az már több éve volt.
Unicreditnél be lehet váltani ha van ott számlád.
Sziasztok,
ugy nez ki visszakapom a penzem az ultimate bet-rol, viszont usd csekk formajaban kuldik ki.
Van valakinek esetleg szemelyes tapasztalat, hogy melyik banknal erdemes probalkoznom a bevaltasaval?
Koszi!