Tudomásom szerint már sehol. Korábban több banknál is lehetett, de az év közepe/vége felé ez megváltozott és már nem foglalkoznék csekkbeváltássál. 1-2 hónapja végig jártam a bankokat, de mindenhol negatív választ kaptam (ettől függően nem kizárt, hogy van olyan hely, ahol beváltják, de nagyon ne reménykedj).
Környező országokban érdemes próbát tenni+esetleg olvasd el a kommenteket itt:
https://kiszamolo.hu/csekkbevaltas-itthon/
Koszi!
Ha esetleg valahol sikerul, akkor megirom! ;)
Nekem is ígérgetik, a csekk formátum végül nem sikerült, viszont meg lehetett adni a magyar bankszámlámat.
Azóta eltelt lassan egy év, és sehol semmi.
Két hete kaptam ezt a levelet, mikor ismételtem rájuk írtam mi várható.
"We apologize for the delay. The wire transfers will be sent in approximately 2 to 3 weeks. The review of the banking details has been completed.
Once the bank approves the wire transfer the funds will be sent to the account details that you provided. If there are any issues with the wire transfer we will contact you.
Regards,
Claims Administrator (DN)
Info@AbsolutePokerClaims.com
(855) 907-3254"
Közben megérdeklődtem az OTP-ben, és azt mondták hogy el fogják fogadni. A budapesti Deák utcai fiókban érdemes próbálkozni.
Az is kiderült, hogy lehet kérni az átutalásos kifizetést, de mivel ez számukra egyedi eljárás, meg se tudják becsülni mikor kapom meg a zsét.
Szóval maradtam a csekknél. :)
Első körben én is csekket kértem. Ugyanúgy nem érkezett meg.
Ha sikerrel jársz légyszi írj majd!
Közben megérdeklődtem az OTP-ben, és azt mondták hogy el fogják fogadni. A budapesti Deák utcai fiókban érdemes próbálkozni.
Az is kiderült, hogy lehet kérni az átutalásos kifizetést, de mivel ez számukra egyedi eljárás, meg se tudják becsülni mikor kapom meg a zsét.
Tudomásom szerint már sehol. Korábban több banknál is lehetett, de az év közepe/vége felé ez megváltozott és már nem foglalkoznék csekkbeváltássál. 1-2 hónapja végig jártam a bankokat, de mindenhol negatív választ kaptam (ettől függően nem kizárt, hogy van olyan hely, ahol beváltják, de nagyon ne reménykedj).
Környező országokban érdemes próbát tenni+esetleg olvasd el a kommenteket itt:
https://kiszamolo.hu/csekkbevaltas-itthon/
Nekem 1 évvel ezelőtt unicreditnél minden gond nélkül beváltották 3-4 hét alatt.
Békesség testvérek!
Pár éve nekem is $ csekket küldött az Ultimate Bet és az Absolute Poker. Sajnos nem tudtam őket beváltani, így levelezni kezdtem velük és magyar bankszámlára kértem a kifizetést.
2018-ban kétszer rákérdeztem, mi a helyzet az utalással, de azt írták, türelem. Azóta nem is foglalkoztam a dologgal, erre 2021 december 16-án egyszer csak a semmiből megjelent a két jóváírás a bankomnál.
Hihetetlen!