Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD és a kapcsolódó világválság

titcar
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 8. 15:05

tőzsdeindexek: dow jones: -5% nasdaq: -5% , bux most épp -6% , az otp kereskedését pár percre felfüggesztették (10% feletti zuhé) több kisebb papírral együtt.
remélem nem egy fekete szerdaként fog bevonulni a mai nap a tőzsdei történelembe.

want2push
2008. okt. 8. 15:21

tőzsdeindexek: dow jones: -5% nasdaq: -5% , bux most épp -6% , az otp kereskedését pár percre felfüggesztették (10% feletti zuhé) több kisebb papírral együtt.
remélem nem egy fekete szerdaként fog bevonulni a mai nap a tőzsdei történelembe.

Kezd nagyon eldurvulni ez a tőzdei válság. Az OTP-ét pár nap alatt kinyírták, mondjuk nem is kevéssé lett túlárazva az elmúlt évtizedben. Mondjuk ez utóbbi csak személyes vélemény, fenntartásokkal kezelendő. :)

zend
Válasz want2push kommentjére
2008. okt. 8. 15:35

Kezd nagyon eldurvulni ez a tőzdei válság. Az OTP-ét pár nap alatt kinyírták, mondjuk nem is kevéssé lett túlárazva az elmúlt évtizedben. Mondjuk ez utóbbi csak személyes vélemény, fenntartásokkal kezelendő. :)

Lassan viszont jó lesz egy beszállásra.:)

Bumbanas
Válasz zend kommentjére
2008. okt. 8. 16:25

Emberek, akinek van 1 évig nélkülözhető pénze most vásároljon OTP-t! Szerintem azt a közel 30%-ot simán visszahozza, még föle is lesz. A FED kamatot csökkentek, úgyhogy fölfelé fognak indulni a mutatók.

titcar
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. okt. 8. 16:27

Emberek, akinek van 1 évig nélkülözhető pénze most vásároljon OTP-t! Szerintem azt a közel 30%-ot simán visszahozza, még föle is lesz. A FED kamatot csökkentek, úgyhogy fölfelé fognak indulni a mutatók.

szerintem meg fog még esni.

R1per2
2008. okt. 8. 17:10

Mi a véleményetek ezekről az internetbankokról?
The top 10 online banks - MSN Money

zend
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. okt. 8. 17:26

Lehet hogy 1 év nem lesz elég hosszú,arra is van esély hogy hónapokig csak oldalazni fog az árfolyam,de hosszútávon szép kilátások lehetnek a papírban.

Calmaces
Válasz zend kommentjére
2008. okt. 8. 18:18

Én még várnék ezzel az OTP vásárlással, fog az még esni.

Littlemage
Válasz zend kommentjére
2008. okt. 8. 19:10

Lassan viszont jó lesz egy beszállásra.:)

idáig is jók voltak shortra :)))

zend
Válasz Littlemage kommentjére
2008. okt. 9. 18:31

idáig is jók voltak shortra :)))

Hát néhány shortos ma megfoghatta az isten lábát az biztos.:)

Élő ügyfélszolgálat