Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD - EUR - avagy hogyan alakulnak az árfolyamok

Vika
Válasz titcar kommentjére
2008. júl. 25. 21:54

Most néztem, hogy a Party mennyiért váltja a forintot (forintos az MB-m), és majdnem dobtam egy hátast a 140 forint láttán. Nem igazán naprakészek az árfolyamokban, ahogy elnézem, máshol néhány forinttal többet adnak egy dollárért. Eddig mindig MB-n keresztül szedtem ki innen, mert kevesebb mint 24 óra alatt a Partyról a kártyámon volt a pénz az MB közbeiktatásával, míg az egyenesen kártyára történő utalásnál 3-5 napot írnak, bár korábbi személyes tapasztalataim szerint az is sokkal gyorsabb, közel sincs még 3 nap sem általában, de mostantól egyértelműen visszatérek a közvetlenül kártyára történő pénzkivéthez, mert ez a Party-árfolyam egészen kriminális.

Vika
Válasz Vika kommentjére
2008. júl. 26. 4:05

Közben rájöttem, hogy kicsit zagyvaságot írtam, mert bár a Party tényleg katasztrófálisan váltja a forintot, nem kötelező abban kikérni a lóvét, simán kiveszem dollárban a pénzemet, és az csak az MB-n váltódik át, ott pedig normálisabb az árfolyam, egész pontosan nem kevesebb, mint 6 forint a difi a kettő között, ha jól számoltam a mostani MB-s dollár-forint átváltást. :)

Bumbanas
2008. szept. 3. 14:36

165 azért nem esélyes, 160 még talán összejöhet a nyár végére sztem.

Emberek! 165 forint a dollár és emelkedik!

Demiro
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. szept. 3. 14:48

Épp a napokban olvastam a témáról cikket, ott azt fejtegették, hogy tovább erősödhet a dodó. Reméljük a legjobbakat! Mondjuk a 145-ös árfolyamhoz képest már ez sem rossz.

kanrich_
Válasz Demiro kommentjére
2008. szept. 3. 15:05

Jupijáéééééééééééé! Jupijáóóóóóóóóó! :)

zsjozsef
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. szept. 3. 15:30

-

Én is figyelem pár hete az emelkedést. Nagyon zsír!

Ha valaki nem tudná, a mb CIB árfolyamon vált.

titcar
Válasz Bumbanas kommentjére
2008. szept. 3. 15:39

Emberek! 165 forint a dollár és emelkedik!

hm és lőn. de már nincs nyár :D

zsjozsef: mivel a cib-nél van számlájuk ... :)

Neomorf
2008. szept. 3. 18:04

ja és pont egyedül a cibes számlámat nem ismeri fel, és nem tok kiutalni rá... nevetséges! illetve pont hogy nem az!

Vika
Válasz Neomorf kommentjére
2008. szept. 3. 18:27

ja és pont egyedül a cibes számlámat nem ismeri fel, és nem tok kiutalni rá... nevetséges! illetve pont hogy nem az!

Ezt nem igazán értem. Bár mostanában nem a CIB-es számlámat használom az MB-nél, korábban semmi gondom nem volt vele, simán ment a ki- és a beutalás is. Kérdezted a CIB-től, hogy mi lehet a gond? Kell lennie megoldásnak.

Neomorf
Válasz Vika kommentjére
2008. szept. 3. 19:02

még nem kérdeztem a cibet, de találtam egy másik fórumot, ahol volt erről szó. és ott a srác elég sokat levelezett, de nem jutott semmire.
részletek: https://poker-akademia.com/vBulletin/penzuegyek/136-moneybookers-54.html

de várom a megoldást (ha vkinek van!)

Élő ügyfélszolgálat