Na most elég sokat gondolkodtam itt az euroban történő játékről, többek között azért mert gondoltam hogy megnézek egy boss klienst.Viszont ahogy néztem a rake-kel gondok vannak.Míg a $ alapú asztalokon max 3$ a rake, addig az eur alapúakon max 3euro(4.75$), ami azért nem mindegy.Most ha van az adott teremben 30% rb akkor ugye elvileg arányaiban annyival több rb-et fogunk kapni euros asztalokon.Tehát emiatt megéri vagy nem euros asztalon játszani?
Én 2 bossos termet ismerek (bár nem jártam nagyon utána a témának), ott contributed rakeback van. Szerintem a rakeback miatt még mindig jobban megéri olyan $-os teremben játszani, ahol dealt módszerrel számítják a rakebacket. Ha jól tudom, Te NL50-en játszottál leginkább. Gondolom, euróban az NL25-öt vállallnád (ami $-ban kb. NL40). Bár némileg ellentmondásosnak tűnhet a dolog, de szerintem bizonyos körülmények között még mindig jobban megéri $-ban játszani.
Én 2 bossos termet ismerek (bár nem jártam nagyon utána a témának), ott contributed rakeback van. Szerintem a rakeback miatt még mindig jobban megéri olyan $-os teremben játszani, ahol dealt módszerrel számítják a rakebacket. Ha jól tudom, Te NL50-en játszottál leginkább. Gondolom, euróban az NL25-öt vállallnád (ami $-ban kb. NL40). Bár némileg ellentmondásosnak tűnhet a dolog, de szerintem bizonyos körülmények között még mindig jobban megéri $-ban játszani.
BR-om meglenne az NL50eur-ra is végülis.Most úgy tűnik találtam egy elég jó rb-et microgamingen.
Ezek szerint mégiscsak lelépsz az Everestről??
Pont ma néztem a dollár idei árfolyamingadozását és bizony 2 hónapja 183 Ft is volt (én persze akkor fizettem be), most 159 Ft... Euroban egyelőre a bankrollom mérete, a szűk teremválaszték és a regularok átvándorlása miatt nem szívesen játszanék, de pár hét múlva, ha az USD árfolyam (NEADJ'ISTEN!) 150 Ft alá esne, talán meggondolom magam.
Megint folyamatosan csökken az USD és az EUR értéke.. :(
"Erősödik a forint", de mégis minden egyre drágább..
Most mondták a híradóban, hogy akár 220-ra is lemehet az EUR értéke, az pedig már 200€-nél 4k HUF veszteség... váltsam át USD-ba? Hátha a dollár nem veszít annyit értékéből?
Ti mit szóltok ehhez?
Megint folyamatosan csökken az USD és az EUR értéke.. :(
"Erősödik a forint", de mégis minden egyre drágább..
Most mondták a híradóban, hogy akár 220-ra is lemehet az EUR értéke, az pedig már 200€-nél 4k HUF veszteség... váltsam át USD-ba? Hátha a dollár nem veszít annyit értékéből?
Ti mit szóltok ehhez?
Én az ojróra szavazok (szavaznék), bár az is igaz, hogy a dollár ennél sokkal lejjebb már nem nagyon tud menni, és amint vége lesz az idióta Bush regnálásának, szerintem rövid időn belül erősödni fog a dollár.
Egy szónak is száz a vége, kizárt, hogy egy ideig átváltanám az euromat dollárba.
Pont ma néztem a dollár idei árfolyamingadozását és bizony 2 hónapja 183 Ft is volt (én persze akkor fizettem be), most 159 Ft... Euroban egyelőre a bankrollom mérete, a szűk teremválaszték és a regularok átvándorlása miatt nem szívesen játszanék, de pár hét múlva, ha az USD árfolyam (NEADJ'ISTEN!) 150 Ft alá esne, talán meggondolom magam.