Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD - EUR - avagy hogyan alakulnak az árfolyamok

medgypeti
Válasz Demiro kommentjére
2008. ápr. 13. 10:57

Na most elég sokat gondolkodtam itt az euroban történő játékről, többek között azért mert gondoltam hogy megnézek egy boss klienst.Viszont ahogy néztem a rake-kel gondok vannak.Míg a $ alapú asztalokon max 3$ a rake, addig az eur alapúakon max 3euro(4.75$), ami azért nem mindegy.Most ha van az adott teremben 30% rb akkor ugye elvileg arányaiban annyival több rb-et fogunk kapni euros asztalokon.Tehát emiatt megéri vagy nem euros asztalon játszani?

Demiro
Válasz medgypeti kommentjére
2008. ápr. 13. 12:23

Én 2 bossos termet ismerek (bár nem jártam nagyon utána a témának), ott contributed rakeback van. Szerintem a rakeback miatt még mindig jobban megéri olyan $-os teremben játszani, ahol dealt módszerrel számítják a rakebacket. Ha jól tudom, Te NL50-en játszottál leginkább. Gondolom, euróban az NL25-öt vállallnád (ami $-ban kb. NL40). Bár némileg ellentmondásosnak tűnhet a dolog, de szerintem bizonyos körülmények között még mindig jobban megéri $-ban játszani.

medgypeti
Válasz Demiro kommentjére
2008. ápr. 13. 12:25

Én 2 bossos termet ismerek (bár nem jártam nagyon utána a témának), ott contributed rakeback van. Szerintem a rakeback miatt még mindig jobban megéri olyan $-os teremben játszani, ahol dealt módszerrel számítják a rakebacket. Ha jól tudom, Te NL50-en játszottál leginkább. Gondolom, euróban az NL25-öt vállallnád (ami $-ban kb. NL40). Bár némileg ellentmondásosnak tűnhet a dolog, de szerintem bizonyos körülmények között még mindig jobban megéri $-ban játszani.

BR-om meglenne az NL50eur-ra is végülis.Most úgy tűnik találtam egy elég jó rb-et microgamingen.

kanrich_
2008. ápr. 14. 0:42

BR-om meglenne az NL50eur-ra is végülis.Most úgy tűnik találtam egy elég jó rb-et microgamingen.

Ezek szerint mégiscsak lelépsz az Everestről??

medgypeti
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. ápr. 14. 0:45

Ezek szerint mégiscsak lelépsz az Everestről??

Nem, Everesten marad a br-om egyik fele, mert ott majd azért a havi bónuszokat mindig kiszedegetem.Viszont kell egy másik terem ahol van rb, meg állandó bonus.Úgy tűnik megtaláltam, bár nem volt 1xerű szülés.

AceDeRothstein
2008. ápr. 14. 2:10

Pont ma néztem a dollár idei árfolyamingadozását és bizony 2 hónapja 183 Ft is volt (én persze akkor fizettem be), most 159 Ft... Euroban egyelőre a bankrollom mérete, a szűk teremválaszték és a regularok átvándorlása miatt nem szívesen játszanék, de pár hét múlva, ha az USD árfolyam (NEADJ'ISTEN!) 150 Ft alá esne, talán meggondolom magam.

Chryss85
Válasz AceDeRothstein kommentjére
2008. máj. 26. 18:45

Megint folyamatosan csökken az USD és az EUR értéke.. :(
"Erősödik a forint", de mégis minden egyre drágább..
Most mondták a híradóban, hogy akár 220-ra is lemehet az EUR értéke, az pedig már 200€-nél 4k HUF veszteség... váltsam át USD-ba? Hátha a dollár nem veszít annyit értékéből?

Ti mit szóltok ehhez?

nando42
Válasz Chryss85 kommentjére
2008. máj. 26. 18:57

Megint folyamatosan csökken az USD és az EUR értéke.. :(
"Erősödik a forint", de mégis minden egyre drágább..
Most mondták a híradóban, hogy akár 220-ra is lemehet az EUR értéke, az pedig már 200€-nél 4k HUF veszteség... váltsam át USD-ba? Hátha a dollár nem veszít annyit értékéből?

Ti mit szóltok ehhez?

...

Euró. Pont.

Ép aktuális: MNO Magyar Nemzet Online

Vika
Válasz nando42 kommentjére
2008. máj. 26. 19:01

Én az ojróra szavazok (szavaznék), bár az is igaz, hogy a dollár ennél sokkal lejjebb már nem nagyon tud menni, és amint vége lesz az idióta Bush regnálásának, szerintem rövid időn belül erősödni fog a dollár.

Egy szónak is száz a vége, kizárt, hogy egy ideig átváltanám az euromat dollárba.

Vika
Válasz AceDeRothstein kommentjére
2008. máj. 26. 19:04

Pont ma néztem a dollár idei árfolyamingadozását és bizony 2 hónapja 183 Ft is volt (én persze akkor fizettem be), most 159 Ft... Euroban egyelőre a bankrollom mérete, a szűk teremválaszték és a regularok átvándorlása miatt nem szívesen játszanék, de pár hét múlva, ha az USD árfolyam (NEADJ'ISTEN!) 150 Ft alá esne, talán meggondolom magam.

Igen, nemrég tényleg 180 forint feletti árfolyamon tudtam kivenni pénzt. Csak néztem, hogy még mindig jön az ATM-ből, még mindig jön... ;)

A 159 forint még szerencsés, ha jól láttam, az MB-n gyengébb árfolyamon váltották 1-2 napja (155 körül talán), bár azóta lehet, hogy változott valamennyit.

Élő ügyfélszolgálat