bazdki de, és kell neked mindig idézni a szöveget, amikor közvetlen te írod a következőt mi? :mad:
most akkor mi történt és hol? :D (se hvg se fn se origó címoldalon nem látok semmi világrengető dolgot onnan)
most akkor mi történt és hol? :D (se hvg se fn se origó címoldalon nem látok semmi világrengető dolgot onnan)
Nem találtam hirtelen normálisan összefoglalt cikket, de szerintem erről lehet szó:
Gazdaság: Az euróövezet tagjai kihúzzák a bajból Görögországot - HVG.hu
Gazdaság: Az eurózóna ment�övet dob Görögországnak - HVG.hu
csak elírás volt Riper részéről a török
na, na lassan gyengül a forint! Tetszik a kettes számjeggyel kezdődő forint/dollár árfolyam
hold it .)
remélem nem nyúltál hozzá a kincstárhoz múltkor :D
na, na lassan gyengül a forint! Tetszik a kettes számjeggyel kezdődő forint/dollár árfolyam
Okosabbat nem lehet egyelőre mondani, mint portfolio, vagy chartcenteren a grafikon, eurusd-ben ott van egy elég meredek 6-7 hetes csökkenő csatorna, ha az tartani akarja, az elég feszített lesz, tegnapelőtt tett egy kitörési kísérletet, de behalt, és visszatért a csatornába, ráadásul új, több hónapos csúcsponttal. Mindenesetre intenzív menetrend lenne.
De ott van egy kicsit hosszabb távú, de kevésbé meredek csökkenő trend. Annak a tetejét meglátogathatja 1,39 körül.
Ft erejében továbbra sem bízom, nem hiszem, hogy eurhuf 259-et egykönnyen átviszi.
a múlt hétvégi házibuliban beszéltem egy brókerrel, igaz részeg voltam, és az érvelésre nem emlékszem, de ő aszonta, hogy a cégüknél 5-6 hónapra előre $ erősödést várnak, az euróval szemben is.
meg hogy a forint az fos és nem érdekel senkit.