Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > USD - EUR - avagy hogyan alakulnak az árfolyamok

R1per2
Válasz nando42 kommentjére
2010. febr. 12. 17:55

bazdki de, és kell neked mindig idézni a szöveget, amikor közvetlen te írod a következőt mi? :mad:

titcar
Válasz R1per2 kommentjére
2010. febr. 12. 19:58

most akkor mi történt és hol? :D (se hvg se fn se origó címoldalon nem látok semmi világrengető dolgot onnan)

Lev729
Válasz titcar kommentjére
2010. febr. 12. 21:26

most akkor mi történt és hol? :D (se hvg se fn se origó címoldalon nem látok semmi világrengető dolgot onnan)

Nem találtam hirtelen normálisan összefoglalt cikket, de szerintem erről lehet szó:

Gazdaság: Az euróövezet tagjai kihúzzák a bajból Görögországot - HVG.hu

Gazdaság: Az eurózóna mentőövet dob Görögországnak - HVG.hu

titcar
Válasz Lev729 kommentjére
2010. febr. 12. 21:39

Nem találtam hirtelen normálisan összefoglalt cikket, de szerintem erről lehet szó:

Gazdaság: Az euróövezet tagjai kihúzzák a bajból Görögországot - HVG.hu

Gazdaság: Az eurózóna ment�övet dob Görögországnak - HVG.hu

ja aszittem ennél vmi újabb van :D

attiati
2010. febr. 12. 22:15

csak elírás volt Riper részéről a török

R1per2
Válasz attiati kommentjére
2010. febr. 19. 12:03

na, na lassan gyengül a forint! Tetszik a kettes számjeggyel kezdődő forint/dollár árfolyam

attiati
2010. febr. 19. 12:42

hold it .)
remélem nem nyúltál hozzá a kincstárhoz múltkor :D

titcar
2010. febr. 19. 13:29

na, na lassan gyengül a forint! Tetszik a kettes számjeggyel kezdődő forint/dollár árfolyam

https://poker-akademia.com/vBulletin/penzuegyek/2368-usd-eur-avagy-hogyan-alakulnak-az-arfolyamok-17.html#post168900 :rolleyes:

attiati
2010. febr. 19. 16:10

Okosabbat nem lehet egyelőre mondani, mint portfolio, vagy chartcenteren a grafikon, eurusd-ben ott van egy elég meredek 6-7 hetes csökkenő csatorna, ha az tartani akarja, az elég feszített lesz, tegnapelőtt tett egy kitörési kísérletet, de behalt, és visszatért a csatornába, ráadásul új, több hónapos csúcsponttal. Mindenesetre intenzív menetrend lenne.

De ott van egy kicsit hosszabb távú, de kevésbé meredek csökkenő trend. Annak a tetejét meglátogathatja 1,39 körül.
Ft erejében továbbra sem bízom, nem hiszem, hogy eurhuf 259-et egykönnyen átviszi.

atish81
Válasz attiati kommentjére
2010. febr. 19. 19:17

a múlt hétvégi házibuliban beszéltem egy brókerrel, igaz részeg voltam, és az érvelésre nem emlékszem, de ő aszonta, hogy a cégüknél 5-6 hónapra előre $ erősödést várnak, az euróval szemben is.
meg hogy a forint az fos és nem érdekel senkit.

Élő ügyfélszolgálat