Változtassatok Mb Jelszót
üdv!
először is bocs a külön topicért meg a csupa nagybetűért de így többen észreveszik.
Sawától lenyúltak 10K$-t. mindenki marhára figyeljen a biztonságra, akinek aránylag több pénz vana számláján!!
üdv!
először is bocs a külön topicért meg a csupa nagybetűért de így többen észreveszik.
Sawától lenyúltak 10K$-t. mindenki marhára figyeljen a biztonságra, akinek aránylag több pénz vana számláján!!
Meg talán nem kellene úton-útfélen megadni a valós születési adatokat, mint az MB egyetlen biztonsági kérdését...
hát az ilyen biztonsági kérdéseket inkább kerüljük el, jobb felirni egy papirra otthon a jelszot.
amugy engem idöközönként figyelmeztet a moneybookers, hogy változtassak jelszot, de tényleg mindenki figyeljen oda.
Sztem az egyetlen biztonságos megoldás, ha nem tárol az ember huzamosabb ideig nagyobb összeget az mb-számlán. Sajnos erre want2push korábbi esete már felhívta a figyelmet.
Köszi, hogy szóltál!
Sztem az egyetlen biztonságos megoldás, ha nem tárol az ember huzamosabb ideig nagyobb összeget az mb-számlán. Sajnos erre want2push korábbi esete már felhívta a figyelmet.
nem adta meg hiddel :) (csak ahol muszáj)
Én 1-2 hónapja everestről kiutaltam 250$ körüli összeget és nem érkezett meg az MB-re. Küldtem levelet az everestnek és az MB-nek is, Everest válaszolt hogy küldjek el az Mb-nek egy Id vagy nem tudom milyen számot amit ők megadtak, és azon keresztül az MB föltudja venni a kapcsolatot az everesttel csak küldjem el nekik ezt a számot és hivatkozzak az everestre (kicsit barokkos a mondat). Ez meg is történt majd 1-2hét múlva küldöt az everest egy levelet hogy sajnos nem tudták fölvenni a kapcsolatot az MB-vel mert az ő levelülkre csak egy auto mail-t (most nem jut eszembe magyarul hogy van) küldtek.
Úgy hogy én teljesen elégedetlen vagyok az MB-vel de sajnos nincsen igazán konkurencia akiket lehetne helyetük választani illteve amiért megtennének mindent a felhasználók érdekében hogy náluk maradjanak.