Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Változtassatok Mb Jelszót

titcar
2008. aug. 12. 13:33

Változtassatok Mb Jelszót

üdv!

először is bocs a külön topicért meg a csupa nagybetűért de így többen észreveszik.
Sawától lenyúltak 10K$-t. mindenki marhára figyeljen a biztonságra, akinek aránylag több pénz vana számláján!!

wilddrew
Válasz titcar kommentjére
2008. aug. 12. 13:47

üdv!

először is bocs a külön topicért meg a csupa nagybetűért de így többen észreveszik.
Sawától lenyúltak 10K$-t. mindenki marhára figyeljen a biztonságra, akinek aránylag több pénz vana számláján!!

Meg talán nem kellene úton-útfélen megadni a valós születési adatokat, mint az MB egyetlen biztonsági kérdését...

titcar
Válasz wilddrew kommentjére
2008. aug. 12. 13:58

Meg talán nem kellene úton-útfélen megadni a valós születési adatokat, mint az MB egyetlen biztonsági kérdését...

nem adta meg hiddel :) (csak ahol muszáj)

GreEko
2008. aug. 12. 14:03

hát az ilyen biztonsági kérdéseket inkább kerüljük el, jobb felirni egy papirra otthon a jelszot.
amugy engem idöközönként figyelmeztet a moneybookers, hogy változtassak jelszot, de tényleg mindenki figyeljen oda.

bojanika
2008. aug. 12. 14:03

Sztem az egyetlen biztonságos megoldás, ha nem tárol az ember huzamosabb ideig nagyobb összeget az mb-számlán. Sajnos erre want2push korábbi esete már felhívta a figyelmet.

dodi89
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 12. 14:15

Köszi, hogy szóltál!

Bajkevero
Válasz bojanika kommentjére
2008. aug. 12. 14:43

Sztem az egyetlen biztonságos megoldás, ha nem tárol az ember huzamosabb ideig nagyobb összeget az mb-számlán. Sajnos erre want2push korábbi esete már felhívta a figyelmet.

mert mi volt w2p-val?

bojanika
Válasz Bajkevero kommentjére
2008. aug. 12. 14:45

mert mi volt w2p-val?

Bővebben ebben a topikban.

wilddrew
2008. aug. 12. 15:18

nem adta meg hiddel :) (csak ahol muszáj)

Nos, valaki mégiscsak vágta, hogy mi a születési dátuma - és ha nem irl ismerős volt az elkövető, hanem ismeretlen netes tag, akkor bizony erre is figyelni kell... Pld. Fórumokban, szülinap figyeléssel (mint az Akadémia is), szép, nem szép dolog, nem szabad megadni a valós születési dátumot...

Blatand
Válasz wilddrew kommentjére
2008. aug. 12. 15:36

Én 1-2 hónapja everestről kiutaltam 250$ körüli összeget és nem érkezett meg az MB-re. Küldtem levelet az everestnek és az MB-nek is, Everest válaszolt hogy küldjek el az Mb-nek egy Id vagy nem tudom milyen számot amit ők megadtak, és azon keresztül az MB föltudja venni a kapcsolatot az everesttel csak küldjem el nekik ezt a számot és hivatkozzak az everestre (kicsit barokkos a mondat). Ez meg is történt majd 1-2hét múlva küldöt az everest egy levelet hogy sajnos nem tudták fölvenni a kapcsolatot az MB-vel mert az ő levelülkre csak egy auto mail-t (most nem jut eszembe magyarul hogy van) küldtek.
Úgy hogy én teljesen elégedetlen vagyok az MB-vel de sajnos nincsen igazán konkurencia akiket lehetne helyetük választani illteve amiért megtennének mindent a felhasználók érdekében hogy náluk maradjanak.

Élő ügyfélszolgálat