Neteller? Visa kártyát is lehet igényelni hozzá.
Én 1-2 hónapja everestről kiutaltam 250$ körüli összeget és nem érkezett meg az MB-re. Küldtem levelet az everestnek és az MB-nek is, Everest válaszolt hogy küldjek el az Mb-nek egy Id vagy nem tudom milyen számot amit ők megadtak, és azon keresztül az MB föltudja venni a kapcsolatot az everesttel csak küldjem el nekik ezt a számot és hivatkozzak az everestre (kicsit barokkos a mondat). Ez meg is történt majd 1-2hét múlva küldöt az everest egy levelet hogy sajnos nem tudták fölvenni a kapcsolatot az MB-vel mert az ő levelülkre csak egy auto mail-t (most nem jut eszembe magyarul hogy van) küldtek.
Úgy hogy én teljesen elégedetlen vagyok az MB-vel de sajnos nincsen igazán konkurencia akiket lehetne helyetük választani illteve amiért megtennének mindent a felhasználók érdekében hogy náluk maradjanak.
attol meg h tudja valaki a szul datumom honnan tudna megszerezni a MB szamlam? ha nem tudom a jelszavam akkor max emailbe lehet kerni ujat, de ahhoz meg nem fer hozza mas, vagy rosszul tudom?
Sziasztok,
néhány alapvető ötlet és szabály:
-Minden teremnél másik jelszót érdemes használni
-A jelszó minden esetben legyen legalább 10 karakter hosszúságú, tartalmazzon speciális karaktereket, számokat, kis és nagybetűket
-A születési dátummal vigyázni, valóban nem feltétlenül jó ötlet a pontos dátumot megadni sehol, ahol nyilvános
-A MB-en egyszerre ne tároljunk nagyobb összeget
-Javaslom, hogy a pókerre szánt pénzeket mindig különböző termeknél külön-külön megosztva tároljátok (ahová mindig más a username és password kombináció). Az "online pénzeteket" tehát ne egy helyen tároljátok csoportosítva, hanem több teremben.
Egyébként sajnálom Sawa-t, remélem meglesz a pénze.
Az Everesten nekem is problémám volt az MB-vel. (amúgy sehol máshol) Konkrétan azt mondták nincs is MB számlám. Írtam nekik párszor, de teljes hülyeségeket írtak vissza. Végül feladtam a próbálkozást, nem is játszom ott.:mad: