Póker Fórum Archívum > Pénzügyek > Változtassatok Mb Jelszót

Valetudox
Válasz Blatand kommentjére
2008. aug. 12. 15:47

Neteller? Visa kártyát is lehet igényelni hozzá.

Zoli
Válasz Blatand kommentjére
2008. aug. 12. 18:54

Én 1-2 hónapja everestről kiutaltam 250$ körüli összeget és nem érkezett meg az MB-re. Küldtem levelet az everestnek és az MB-nek is, Everest válaszolt hogy küldjek el az Mb-nek egy Id vagy nem tudom milyen számot amit ők megadtak, és azon keresztül az MB föltudja venni a kapcsolatot az everesttel csak küldjem el nekik ezt a számot és hivatkozzak az everestre (kicsit barokkos a mondat). Ez meg is történt majd 1-2hét múlva küldöt az everest egy levelet hogy sajnos nem tudták fölvenni a kapcsolatot az MB-vel mert az ő levelülkre csak egy auto mail-t (most nem jut eszembe magyarul hogy van) küldtek.
Úgy hogy én teljesen elégedetlen vagyok az MB-vel de sajnos nincsen igazán konkurencia akiket lehetne helyetük választani illteve amiért megtennének mindent a felhasználók érdekében hogy náluk maradjanak.

Az Everesten nekem is problémám volt az MB-vel. (amúgy sehol máshol) Konkrétan azt mondták nincs is MB számlám. Írtam nekik párszor, de teljes hülyeségeket írtak vissza. Végül feladtam a próbálkozást, nem is játszom ott.:mad:

ooooobi
Válasz Zoli kommentjére
2008. aug. 12. 21:18

attol meg h tudja valaki a szul datumom honnan tudna megszerezni a MB szamlam? ha nem tudom a jelszavam akkor max emailbe lehet kerni ujat, de ahhoz meg nem fer hozza mas, vagy rosszul tudom?

kanrich_
Válasz ooooobi kommentjére
2008. aug. 12. 22:01

Sziasztok,

néhány alapvető ötlet és szabály:

-Minden teremnél másik jelszót érdemes használni
-A jelszó minden esetben legyen legalább 10 karakter hosszúságú, tartalmazzon speciális karaktereket, számokat, kis és nagybetűket
-A születési dátummal vigyázni, valóban nem feltétlenül jó ötlet a pontos dátumot megadni sehol, ahol nyilvános
-A MB-en egyszerre ne tároljunk nagyobb összeget
-Javaslom, hogy a pókerre szánt pénzeket mindig különböző termeknél külön-külön megosztva tároljátok (ahová mindig más a username és password kombináció). Az "online pénzeteket" tehát ne egy helyen tároljátok csoportosítva, hanem több teremben.

Egyébként sajnálom Sawa-t, remélem meglesz a pénze.

makkkiraly
Válasz Zoli kommentjére
2008. aug. 12. 22:55

Az Everesten nekem is problémám volt az MB-vel. (amúgy sehol máshol) Konkrétan azt mondták nincs is MB számlám. Írtam nekik párszor, de teljes hülyeségeket írtak vissza. Végül feladtam a próbálkozást, nem is játszom ott.:mad:

Én everestnél vagyok január óta. Amióta pénzt veszek ki egyszer sem volt gondom. Igaz óvatosságból mielőtt megnyomnám az utolsó ok gombot nyomok egy printscreent is. Ezzel legalább azt is nyomon tudom követni, hogy mennyi pénzt vettem eddig ki:)

Élő ügyfélszolgálat