hgt1
Válasz esikz kommentjére
2009. ápr. 18. 14:05
Valamiért nem tudom megadni az e-mail címemet. mi lehet ennek az oka?
azt ha cimet kell megadni amit ps-en is hasznalsz, ha az volt az akkor nem tudom mi lehet =(
hgt1
Válasz cake kommentjére
2009. ápr. 18. 14:05
és milyen árfolyamon?
ez engem is erdekelne, tudsz vmi pontosabbat?
esikz
Válasz cake kommentjére
2009. ápr. 18. 14:08
köszönöm srácok a segítséget. Sikerült átváltanom. Mostmár bátran indulok az ilyen tornákon, ahol ezt nyertem!
feferi2
Válasz esikz kommentjére
2009. ápr. 18. 14:15
köszönöm srácok a segítséget. Sikerült átváltanom. Mostmár bátran indulok az ilyen tornákon, ahol ezt nyertem!
Én is szoktam:) PS-en a legkönnyebb nyerni 55$ 109$ T$
Aztán abbol indulok SNG-n és igy váltom át kp.re:)
ThxLittleFish
Válasz feferi2 kommentjére
2009. ápr. 18. 14:21
100%-ban átvál a PS
ilyet csináltál már sajátmagad vagy halottad egy ismerősöd ismerősétől?
feferi2
Válasz ThxLittleFish kommentjére
2009. ápr. 18. 14:29
Póker Verseny-dollárok (T$) – A PokerStars exkluzív szolgáltatása
A világ legnagyobb online pókertermeként a PokerStars büszke egyedülálló versenydollár-rendszerére. Amennyiben szatelliten keresztül szerzel részvételi jogot valamely (az alább leírt W$ eseményektől eltérő) eseményre, lehetőséged van visszavonni a nevezésedet a megcélzott versenyről, és Versenydollárokat (T$) kérni helyette. Ezekért a versenydollárokért a PokerStars bármely versenyére – vagy versenyek kombinációjára - benevezhetsz, beleértve a Sit&Go és a különleges versenyeket, valamint a szatelliteket is. Amennyiben ugyanazon eseményre különböző szatelliteken többször is kijutsz, a felesleges indulási jogok értéke automatikusan T$ számládra kerül. A T$-ok abban térnek el a valódi pénztől, hogy csak pókerversenyek nevezési díjára költhetők; valódi pénzben folyó játékok asztalaihoz nem lehet velük beszállni.
T$-jaid egyenlegéről bármikor tájékozódhatsz a Központi lobbyból elérhető Pénztár ablakban.
feferi2
2009. ápr. 18. 14:32
W-dollárok (W$)
A Versenydollárok mellett különleges W$-okat is kínálunk. W$-okért a PokerStars bármely, különleges eseményének kvalifikációs versenyére nevezhetsz.
A különleges események közé a következők tartoznak:
PokerStars Caribbean Adventure (PCA)
European Poker Tour (EPT)
Asia-Pacific Poker Tour (APPT)
Latin American Poker Tour (LAPT)
Spring Championship of Online Poker – All Stakes (SCOOP)
PokerStars World Championship of Online Poker (WCOOP)
World Series of Poker (*WSOP)
Amennyiben sikerül a W$-os különleges események egyikére (például a Bahamákon megrendezett PokerStars Caribbean Adventure versenyre) kijutnod, akkor ezen részt is kell venned, és nincs lehetőséged lejelentkezni a versenyről. Amennyiben ugyanazon eseményre különböző szatelliteken többször is kijutsz, a felesleges indulási jogok értéke automatikusan W$ számládra kerül. Amennyiben egy W$-os különleges esemény szatellitjére jutsz be, úgy van lehetőséged a szatellitre érvényes indulási jogról lemondani, és azért cserébe W$-okat kérni. A W$-ok a PokerStars bármely különleges W$-os eseményének nevezési díjára elkölthetők.
W-dollárjaid egyenlegéről bármikor tájékozódhatsz a Központi lobbyból elérhető Pénztár ablakban.
Megjegyzés: Egyes esetekben előfordulhat, hogy nem áll módodban lejelentkezni egy versenyről. Ebben az esetben írhatsz egy e-mailt a PokerStars ügyfélszolgálatának a
support@pokerstars.com címre, hogy az engedélyeddel mi töröljünk téged a versenyről. Bizonyosodj meg arról, hogy a PokerStars számládon feltüntetett e-mail címről írsz nekünk levelet, amibe belefoglalod a felhasználói azonosítódat és a verseny számát, amiről le szeretnél jelentkezni!
hgt1
Válasz feferi2 kommentjére
2009. ápr. 18. 14:33
Póker Verseny-dollárok (T$) – A PokerStars exkluzív szolgáltatása
A világ legnagyobb online pókertermeként a PokerStars büszke egyedülálló versenydollár-rendszerére. Amennyiben szatelliten keresztül szerzel részvételi jogot valamely (az alább leírt W$ eseményektől eltérő) eseményre.....
amit bemasoltal az arrol szol, hogy kiregelhetsz a versenyrol es kapsz helyette T$-t.
(az en tippem egyebkent az h nem lehet atkonvertalni, nem veletlenul van ket fele kitalalva...)
feferi2
2009. ápr. 18. 14:35
Szóval így működik,és váltottam át W$ T$.
Próbáld ki ha nem hiszed:)